Ανακαλύψτε την κρυφή, σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας επιλέγοντας ένα από τα 7 ζώα

Ανακαλύψτε την κρυφή, σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας επιλέγοντας ένα από τα 7 ζώα

⍆Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την κρυφή σκοτεινή σας πλευρά; Ίσως δεν έχετε πάντα την... καλύτερη ιδέα για το πώς είναι πραγματικά, αλλά συχνά κρύβεται μέσα στο υποσυνείδητό σας.


Αυτό το γρήγορο κουίζ με εικόνες μπορεί να ξεκλειδώσει τα μυστικά του υποσυνείδητου και να σας αποκαλύψει αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα ζώα που σας αρέσει περισσότερο. Μόλις το επιλέξετε, μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σκοτεινή σας πλευρά. Τι θα αποκαλύψει το ζώο που θα διαλέξετε για εσάς;

1 Γύπας


Οι γύπες είναι οι απόλυτοι ευκαιριακοί εγκληματίες. Περιμένουν μέχρι να βρουν μια αδύναμη λεία και όταν η στιγμή είναι σωστή, χτυπάνε. Ο γύπας είναι υπομονετικός και ποτέ δεν τίθεται σε κίνδυνο. Πρόκειται προφανώς για επικίνδυνα αρπακτικά ζώα, αλλά και πολυμήχανα στον τρόπο με τον οποίο κυνηγούν.
Εάν ο γύπας είναι το ζώο που επιλέξατε, τότε πιθανότατα δεν είστε το είδος του ατόμου που λειτουργεί εν βρασμώ ψυχής, αλλά αντίθετα μπορείτε να είστε ήσυχα εκδικητικοί. Περιμένετε την τέλεια στιγμή για να δράσετε και το κάνετε μόνο όταν πρέπει.

2 Μαύρη ΓάταΕίστε τόσο απόμακροι όσο η ίδια η μαύρη γάτα. Έχετε την τάση να είστε μοναχικοί και κλείνεστε πολύ στον εαυτό σας. Η καλύτερη δύναμή σας είναι η προσοχή σας στη λεπτομέρεια με μαθηματική ακρίβεια.
Ακριβώς όπως μια γάτα παραμονεύει ήρεμα ένα θήραμα πριν επιτεθεί και το σκοτώσει, έτσι κι εσείς περιμένετε υπομονετικά να έρθει η σωστή στιγμή για να κάνετε το τελικό σας χτύπημα. Έχετε μια εκπληκτική ικανότητα να οργανώνετε και να εκτελείτε τα σχέδιά σας, ανεξάρτητα από το τι αυτά συμπεριλαμβάνουν.

 3 Μαύρη ΧήραΕίστε οι απόλυτοι χειραγωγοί. Μπορείτε να πλέξετε έναν ιστό απάτης και να δελεάσετε τον ανυποψίαστο εχθρό σας στην παγίδα σας. Ακριβώς όπως η Μαύρη Χήρα, αφήνετε τη λεία σας να φτάσει σε εσάς. Αντί να κάνετε πολλή δουλειά για να επηρεάσετε τους γύρω σας έτσι απλά, στήνετε περίπλοκες παγίδες για να πέσουν τα ανυποψίαστα θύματά σας μέσα.
Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι κάνουν ακριβώς αυτό που εσείς θέλετε να κάνουν, μέχρι να είναι πολύ αργά. Δεν είστε ο τύπος του ατόμου που χρειάζεται ποτέ να χρησιμοποιήσει εκφοβισμό – αντ ‘αυτού χρησιμοποιείτε το πονηρό μυαλό σας.

 4 Μαύρη ΛεοπάρδαληΔεν υπάρχει κανένα ζώο στη λίστα που να έχει περισσότερη ωμή δύναμη ή να εμπνέει μεγαλύτερο παραλυτικό φόβο, από τη μαύρη λεοπάρδαλη. Έχετε ένα στοιχείο μυστηρίου που προσελκύει τους ανθρώπους.
Είναι γνωστό ότι είστε άγριοι και ισχυροί άνθρωποι και ενώ μπορεί να φοβίζετε εκείνους που δεν σας γνωρίζουν, έχετε μια ευγενική και βαθιά πλευρά στην προσωπικότητά σας. Μπορεί κάποιοι να περιμένουν σιωπηλά την επόμενή σας κίνηση, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει πραγματικά πώς υπολογίζετε τις κινήσεις σας.

 5 ΚοράκιΕίστε έξυπνοι και διαισθητικοί – καταλαβαίνετε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων και ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεται να τους πείτε.

Είστε πολύ επιφυλακτικοί με τους γύρω σας, και τους αφήνετε να γνωρίζουν μόνο αυτό που θέλετε εσείς να γνωρίζουν. Έχετε μια βαθιά προσωπική και ιδιωτική πλευρά, αλλά μην αφήνετε κανέναν να ξεγελαστεί ότι είστε έτοιμοι να δράσετε εάν δεν σας προκαλέσουν. Μπορεί το κοράκι να μην χτυπά ποτέ πρώτο, αλλά είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

 6 ΝυχτερίδαΈχετε μια περίπλοκη προσωπικότητα και ζείτε τη ζωή σας ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Βλέπετε τον κόσμο διαφορετικά από τους άλλους ανθρώπους.
Η άποψή σας για τον κόσμο, σας κάνει να έχετε μερικές φορές μια ζοφερή προοπτική για τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία, και μερικές φορές επιθυμείτε οι άνθρωποι να ήταν απλώς αληθινοί με τον εαυτό τους. Είστε μοναδικές προσωπικότητες και καταλαβαίνετε πόσο διαφορετικοί είστε από τον υπόλοιπο κόσμο.

7 ΛύκοςΟ λύκος είναι το άλφα αρσενικό του δάσους και εσείς δεν είστε διαφορετικοί. Είστε δυνατοί και γνωρίζετε ακριβώς πότε πρέπει να δράσετε, αλλά τείνετε να ζείτε μοναχικά, βγαίνοντας μπροστά μόνο για να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που κρίνετε απαραίτητα.
Ξέρετε τη δύναμή σας και καταλαβαίνετε ότι οι πράξεις σας φέρουν βαρύτατες συνέπειες. Παρόλο που έχετε τη δυνατότητα να εφορμήσετε τυχαία, είστε πολύ ακριβείς στην επιλογή των μαχών σας. Οι πράξεις σας είναι γρήγορες και η αφοσίωσή σας άθραυστη.


Το διάβασα στο www.istioforosnews.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,567,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,25,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,618,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,32,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,36,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,67,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5703,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2277,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανακαλύψτε την κρυφή, σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας επιλέγοντας ένα από τα 7 ζώα
Ανακαλύψτε την κρυφή, σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας επιλέγοντας ένα από τα 7 ζώα
Ανακαλύψτε την κρυφή, σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας επιλέγοντας ένα από τα 7 ζώα
https://www.healingeffect.gr/wp-content/uploads/2018/04/%CE%BA%CE%BE%CE%BA%CE%BA%CE%BE-696x365.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/7_16.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/7_16.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content