Τι πραγματικά σημαίνει «το ανέβασμα της συνείδησης»; - Αφύπνιση - 40 τρόποι για να γίνετε ενσυνείδητοι

Τι πραγματικά σημαίνει «το ανέβασμα της συνείδησης»; - Αφύπνιση - 40 τρόποι για να γίνετε ενσυνείδητοι

⍆Λοιπόν, συχνά απεικονίζεται ως ένα υπέρ-ανθρώπινο επίτευγμα που μας χαρίζει πνευματικές....
υπέρ-δυνάμεις, αλλά νομίζω πως αυτό είναι απλώς για να γίνουμε πιο ελεύθεροι με τον εαυτό μας. Όσο πιο ελεύθεροι νιώθουμε μέσα μας-όχι εξαιτίας αυτού- τόσο πιο φωτεινοί γινόμαστε. Το να διαφωτιστούμε σημαίνει να φωτιστούμε. Μπορούμε τώρα να ξεχάσουμε το να γίνουμε κάτι πιο «ξεχωριστό». Το ανέβασμα της συνείδησης είναι απλώς η διαδικασία ελαφρύνσεως του φορτίου που κουβαλάμε ώστε να κινηθούμε πιο ελεύθερα ως τα φωτισμένα όντα που ήδη είμαστε!

Ανεβάστε την συνείδηση σας: 40 τρόποι για να γίνετε περισσότερο ενσυνείδητοι


1. Συνδεθείτε με την φύση. Ναι, πάτε μια βόλτα στο δάσος, στη ζούγκλα, σε ένα ξέφωτο με μαργαρίτες ή οπουδήποτε νιώθετε πως έρχεστε σε επαφή με την φύση. Είναι πιθανό να νιώσετε μια βαθιά αίσθηση γαλήνης και ενότητας όταν προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή μαζί της. Καθώς μαθαίνετε να συνδέεστε και να εκτιμάτε την φύση, επιτρέπετε στην συνείδηση σας να αυξηθεί.

2. Κινηθείτε. Η άσκηση και ο χορός θα αυξήσουν την συνείδηση σας προωθώντας υγιή πρότυπα εγκεφαλικών κυμάτων, υγιή επίπεδα νευροδιαβιβαστών και καλύτερη κυκλοφορία σε όλο το νευρικό σύστημα. Βοηθήστε τον εαυτό σας να «ανέβει» και να σπάσει το μοτίβο του ότι δεν αθλείστε πηγαίνοντας μια βόλτα με έναν φίλο σας ή ακόμα χορεύοντας σε ένα κλαμπ. Και τα δύο παραδείγματα είναι εύκολα, διασκεδαστικά και ενδυναμωτικά.

3. Απλός διαλογισμός. Είτε είστε προχωρημένος διαλογιστής είτε αρχάριος, τα οφέλη είναι καταπληκτικά και θα σας επιτρέψουν να ενεργοποιήσετε το ανώτερο στάδιο συνειδητής λειτουργίας αν το κάνετε αρκετά. Είναι μια πράξη που σίγουρα θα αυξήσει την συνειδητή γνώση, θα σας επιτρέψει να πετύχετε μεγαλύτερη εστίαση και πειθαρχία και να αναπτύξετε μια βαθύτερη χαρά συνδεδεμένη με την ζωή.

4. Περάστε χρόνο με τους φίλους σας. Βρείτε φίλους που ευθυγραμμίζονται με το ποιοι είστε, τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας- θα σας κάνουν πιο ενσυνείδητους. Αυτοί είναι αληθινοί φίλοι, αν και είναι δύσκολο να βρεθούν, θα πρέπει οπωσδήποτε να διατηρηθούν. Καλέστε έναν από τους αληθινούς σας φίλους και κάντε το συνήθεια να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο μαζί τους.

5. Να έχετε την πρόθεση «να ανεβάσετε την συνείδηση σας» – Αν έχετε την πρόθεση να ανεβάσετε την συνείδηση και το επίπεδο επίγνωση σας είστε στο σωστό δρόμο. Μόνο το να έχετε την πρόθεση θα σας κάνει περισσότερο συγκεντρωμένους στο να βρείτε τρόπους να την ανεβάσετε.

6. Να λέτε την αλήθεια. Όποτε λέτε την αλήθεια, αυξάνετε το επίπεδο συνείδησης σας. Γιατί οι άνθρωποι λένε ψέματα; Για να προστατέψουν τον εαυτό τους σε χαμηλότερα επίπεδα συνείδησης. Τα άτομα σε ανώτερα επίπεδα δεν λένε ψέματα επειδή θέλουν να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, με τους άλλους και να κάνουν τις σχέσεις της ανθρωπότητας περισσότερο συνειδητές.

7. Βρείτε και ζήστε για τον σκοπό σας. Το να αναζητήσετε ένα σκοπό θα σας βοηθήσει να βρείτε τον στόχο σας εδώ στη γη. Όταν βρείτε τον σκοπό σας και μπορέσετε να τον μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο, θα συνεχίσετε να ανεβάζετε το επίπεδο συνείδησης σας.

8. Αναλάβετε τον συνειδητό έλεγχο των αποφάσεων σας.
Όταν ελέγχετε συνειδητά όλες τις αποφάσεις σας, στην πραγματικότητα ενεργοποιείτε συγκεκριμένες νευρικές οδούς στον εγκέφαλο που βοηθούν την προώθηση του αυτό-ελέγχου, την ηρεμία και την εσωτερική γαλήνη. Κάθε φορά που αφήνετε τους άλλους να υπαγορεύουν τις αποφάσεις σας ή δεν αναλαμβάνετε την πλήρη συνειδητή ευθύνη τους γίνεστε λίγο λιγότερο ενσυνείδητοι όταν κάνετε επιλογές.

9. Πάντα να είστε ανοιχτόμυαλοι. Το να είστε ανοιχτόμυαλοι είναι βασική πτυχή στην διαδικασία του να γίνετε ένα πιο ενσυνείδητο άτομο. Όταν δεν αποδέχεστε την ποικιλία που ο πλανήτης μας έχει να προσφέρει: που κυμαίνεται από διαφορετικούς πολιτισμούς, θρησκείες, άγρια ζωή και πεποιθήσεις θα μείνετε στην ίδια κατάσταση συνείδησης ή θα πέσετε σε χαμηλότερο επίπεδο. Το να είστε ανοιχτόμυαλοι δεν είναι μόνο για τις πεποιθήσεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο όπως: μια καινούργια άσκηση, πνευματική πρακτική ή το να δοκιμάσετε ένα καινούργιο φαγητό.

10. Επιδιώξτε ανώτερη νοημοσύνη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνετε έξυπνοι. Δεν είναι όλοι έξυπνοι σε κάθε τομέα της ζωής τους. Κάποιοι άνθρωποι είναι περισσότερο συναισθηματικά νοήμονες, άλλοι έχουν υψηλότερο I.Q. ενώ κάποιοι είναι πιο έξυπνοι πνευματικά. Η αύξηση και η βελτίωση κάθε μορφής νοημοσύνης θα σας βοηθήσει στο ταξίδι σας προς την διεύρυνση της επίγνωσης και στο να γίνετε ένα πιο συνειδητό ον.

11. Συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας με σεβασμό. Το να έχετε σεβασμό για τον εαυτό και τις πράξεις σας θα ωθήσει πλήρως το ποσοστό αγάπης που εκφράζετε προς τον εαυτό σας και στους άλλους. Κάντε σοφές και σεβαστές αποφάσεις που αντανακλούν τις αξίες σας και έχουν σεβασμό για τις προσωπικές πεποιθήσεις σας. Το να συμπεριφέρεστε στους άλλους με σεβασμό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο συνειδητοί επίσης. Αλλά πριν μπορέσετε να σεβαστείτε τους άλλους, πρέπει πρώτα να μάθετε να δείχνετε απόλυτο σεβασμό στον εαυτό σας.

12. Συγχωρήστε. Το να συγχωρείτε τον εαυτό σας μπορεί να είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές: ειδικά αν λειτουργείτε σε μια χαμηλότερη κατάσταση συνείδησης. Συνειδητοποιήστε πως για να αυξηθείτε, να προοδεύσετε και να γίνετε πιο ενσυνείδητο άτομο, πρέπει να είστε συμπονετικοί και να συγχωρείτε τον εαυτό σας. Κάθε μισητές σκέψεις ή έγκλειστα αρνητικά συναισθήματα που ίσως έχετε πρέπει να απελευθερωθούν. Οι αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα μπορούν εύκολα να χαμηλώσουν το επίπεδο συνείδησης αν δεν είστε συμπονετικοί και δεν συγχωρείτε.

13. Καλλιεργήστε ένα «μυαλό υψηλής απόδοσης». Το να καλλιεργείτε ένα μυαλό υψηλότερης απόδοσης είναι μια διασκεδαστική , αναζωογονητική διαδικασία που περιέχει την συνειδητή πρόσβαση στην εγκεφαλική κατάσταση την οποία συνειδητά επιλέγετε , όποτε νιώθετε πως είναι κατάλληλη για μια συγκεκριμένη κατάσταση. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη καλύτερη εγκεφαλική κατάσταση για να βιώσετε, σας βοηθά να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας έτσι ώστε συνειδητά να μπορείτε να «αλλάξετε» τις καταστάσεις έπειτα από εντολή.

14. Συνδεθείτε μέσω της προσευχής. Η πράξη του απλώς να κλείσετε τα μάτια σας, να ενώσετε τα χέρια σας και να πείτε μια προσευχή θα ανεβάσει το επίπεδο συνείδησης σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να προσευχηθείτε και πολλές πρακτικές που σε συνδυασμό με την προσευχή, ενισχύουν την δύναμη των συνειδητών μηνυμάτων. Πάνω απ΄ όλα, η προσευχή είναι μια σπουδαία εμπειρία που έχει σκοπό να βοηθήσει στην συνειδητή επίγνωσης σας.

15. Αμφισβητείστε τις πεποιθήσεις σας – Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για πολλά άτομα λόγω της επιρροής των αποτυπωμένων πεποιθήσεων από τους γονείς ή τους κηδεμόνες κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας. Κάποια παραδείγματα πεποιθήσεων που θα μπορούσατε να αλλάξετε είναι: δίαιτα (μπορείτε να γίνετε χορτοφάγοι), πνευματικότητα (από τον Χριστιανισμό στην Αθεΐα ή οτιδήποτε άλλο) , συναισθηματικότητα (από λύπη σε χαρά), κτλ. Αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σας και με το να πειραματίζεστε με καινούργιες, κάνετε τον εαυτό σας πιο ενσυνείδητο στις ατελείωτες πιθανότητες της ζωής.

16. Γίνετε φίλοι με άτομα που σκέφτονται παρόμοια με εσάς. Στο ταξίδι σας προς το να γίνετε ένα πιο ενσυνείδητο άτομο, το να γίνετε φίλοι με άτομα που σκέφτονται παρόμοια μπορεί να είναι εξαιρετικά βοηθητικό. Αν κάνετε πολλές πνευματικές, συναισθηματικές και ψυχικές αλλαγές χωρίς την συντροφιά άλλων, η διαδικασία θα είναι πολύ δυσκολότερη και πιο μπερδεμένη από το αν θα είχατε έναν φύλακα, ένα γκουρού ή κάποιους φίλους που ταξιδεύουν με παρόμοιο ρυθμό. Όχι μόνο το να βρίσκεστε με τέτοια άτομα είναι υγιές και άριστο για την συνείδηση σας αλλά θα σας δώσει πολύ περισσότερη χαρά στην ζωή!

17. Συνεχίστε την πορεία της πνευματικότητας. Το να συνεχίσετε σε ένα μονοπάτι πνευματικότητας και το να γίνετε πιο πνευματικοί θα σας βοηθήσει σημαντικά στην διαδικασία του να γίνετε ένα πιο ενσυνείδητο ανθρώπινο ον. Μην φοβάστε ποτέ να προσθέσετε κάποια καινούργια πνευματική εργασία-ποτέ δεν ξέρετε τι θα είναι πιο αποτελεσματικό ή μια εμπειρία που θα σας αλλάξει την ζωή.

18. Εκφράστε ευγνωμοσύνη. Το να εκφράζετε ευγνωμοσύνη σε καθημερινή βάση είναι πολύ θετικό. Οι τρόποι για να εκφράστε ευγνωμοσύνη περιλαμβάνουν: να λέτε ευχαριστώ για το φαγητό σας, να ευχαριστείτε τον εαυτό σας και τους άλλους μέσω της προσευχής (όπως είπαμε νωρίτερα), να επαινείτε τους άλλους και να του το κάνετε γνωστό πως είστε ευγνώμονες που τους έχετε στην ζωή σας. Μοιράζοντας και εκφράζοντας ευγνωμοσύνη, νιώθετε εξαιρετικά ικανοποιημένοι και θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι γι αυτά που πραγματικά εκτιμάτε στην ζωή.

19. Να είστε χαρούμενοι. Τι σας κάνει χαρούμενους; Η απάντηση συνήθως είναι διαφορετική για όλους. Κάντε την χάρη στον εαυτό σας, κάντε μια λίστα από όλα σας κάνουν χαρούμενους στη ζωή και πράξτε σύμφωνα με αυτή. Το να νιώθετε και να βιώνετε χαρά στην ζωή σας επίσης θα σας δώσει την ισχυρή κατεύθυνση που χρειάζεστε για να γίνετε πιο ενσυνείδητοι.

20. Πράξτε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Απλώς το να έχετε οποιασδήποτε μορφής επιθυμία θα αυξήσει την συνείδηση σας. Η επιθυμία μας ενθαρρύνει να πράξουμε και να προχωρήσουμε συνειδητά. Η κατάσταση απάθειας, ή το να μην νοιαζόμαστε για την συνείδηση μας θα χαμηλώσει φυσικά την συνείδηση σας. Η επιθυμία είναι ένας ισχυρός τρόπος για να την ανεβάσετε.

21. Ενισχύστε την δύναμη και την λειτουργία του εγκεφάλου σας. Υπάρχουν πολλές βοηθητικές ασκήσεις που μπορούν να ενισχύσουν την δύναμη του εγκεφάλου και το συνολικό επίπεδο λειτουργίας του. Στο άρθρο μου 50 τρόποι για να ενισχύσετε την δύναμη του εγκεφάλου, θα βρείτε τον σωστό δρόμο αν είστε μπερδεμένοι γι αυτό το θέμα. Το να ανεβάσετε την συνείδηση σας θα ενισχύσει φυσικά την συνολική δύναμη του εγκεφάλου και η ενίσχυση της δύναμης του θα ανεβάσει το επίπεδο συνείδησης. Και τα δύο αλληλεπιδρούν.

22. Αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο του τρόπου ζωής σας. Ζείτε με τέτοιο τρόπο που νιώθετε πως είναι πιο ευεργετικός για την ψυχική και φυσική ευεξία σας; Ίσως υπάρχουν συγκεκριμένες κακές συνήθειες από τις οποίες χρειάζεται να απαλλαχθείτε ή συγκεκριμένες καλές συνήθειες που θα θέλατε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας. Μην φοβάστε να δράσετε τώρα και να κάνετε τις απαραίτητες θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τον πλήρη ενσυνείδητο έλεγχο.

23. Επιλέξτε ενδυναμωτικές πεποιθήσεις. Στην διαδικασία αλλαγής των πεποιθήσεων, διαλέξτε αυτές που ενδυναμώνουν την ψυχή σας. Ένας καλός τρόπος για να ξέρετε ποια πεποίθηση θα είναι ενδυναμωτική είναι απλώς να αναρωτηθείτε πως αισθάνεστε το να προσθέσετε ένα καινούργιο πιστεύω. Αν νιώθετε ισχυρή τη σύνδεση με την πεποίθηση, όπως αισθήματα ενθουσιασμού, θα είναι πιθανώς μια καλή επιλογή για να εφαρμόσετε. Κάντε την συνειδητή προσπάθεια και απομακρύνετε όλα τα πιστεύω που δεν σας ικανοποιούν. Κατανοήστε επίσης πως όσο γίνεστε πιο ενσυνείδητο ανθρώπινο ον, το να αλλάζετε τις πεποιθήσεις σας θα γίνεται πιο εύκολο, με μια πιο φυσική διαδικασία.

24. Αποφύγετε τις σωματικές συγκρούσεις και τους καβγάδες. Οι συγκρούσεις προέρχονται από παρεξηγήσεις, μίσος και αρνητικές συναισθηματικές εκφράσεις. Μπορούν να περιγραφούν ως το αντίθετο της γαλήνης. Η σωματική σύγκρουση και άλλων μορφών καβγάδες μπορούν να μας αποσπάσουν από το να γίνουμε πιο συνειδητά ανθρώπινα όντα. Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε τις σωματικές συγκρούσεις και τους καβγάδες τελικά θα κάνει εσάς και όσα άτομα συμπεριλαμβάνονται πιο ενσυνείδητους.

25. Να γνωρίζετε και να αποδέχεστε τα συναισθήματα σας. Ανεξάρτητα από τα τωρινά σας συναισθήματα θα βοηθήσετε πολύ τον εαυτό σας αν τα αποδεχτείτε. Το να ζείτε μια ζωή αντιστεκόμενοι στα συναισθήματα και παγιδεύοντας τα μέσα σας κάνει την ζωή πιο δύσκολη. Το να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα συναισθήματα μας χαμηλώνει την επίγνωση μας. Όταν αποδεχθείτε αυτό που νιώθετε και συνειδητά κατανοήσετε γιατί νιώθετε έτσι, το επίπεδο συνείδησης σας θα ανεβεί.

26. Να μιλάτε συμπονετικά.
Όταν συζητάτε με τους άλλους, επιλέγετε τα λόγια σας σωστά; Ή είστε αυτός που δεν τον ενδιαφέρει και πολύ ότι λέει; Η αλήθεια είναι, πως οι άνθρωποι που επιλέγουν τα λόγια τους σωστά και συνειδητά και σκέφτονται κατά τη διάρκεια της συζήτησης είναι εκείνοι που δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό για τον εαυτό τους και για τους άλλους. Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να μιλάτε με συμπονετικά και θετικά αποτελέσματα θα ακολουθήσουν.

27. Σκεφτείτε θετικά, ενεργήστε θετικά, να είστε θετικοί. Το να είστε θετική επιρροή είναι ένα καλό παράδειγμα για τους άλλους και για τον εαυτό σας. Η θετικότητα και η κατάσταση του να είσαι θετικός είναι άμεσα αποτελέσματα της αύξησης της συνείδησης. Προτείνω να είστε θετικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας: Θα παρατηρήσετε και θα νιώσετε τις ωφέλιμες αλλαγές στην επίγνωση σας.

28. Να έχετε σeξουαλική επαφή με τον σύντροφό σας. Η σεξουαλική επαφή είναι ένας σπουδαίος τρόπος να διαδώσετε και να μοιραστείτε την αγάπη σας με ένα άλλο άτομο. Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε σeξουαλική επαφή είναι με ένα άλλο θετικό, υγιές άτομο το οποίο αγαπάτε και εμπιστεύεστε πλήρως.Είναι ένας στοργικό τρόπος για να μεταφέρετε και να μοιραστείτε την αγάπη σας με τον άλλον. Ανεξάρτητα από το άτομο που έχετε την επαφή υπάρχουν σημαντικά οφέλη στη συνείδηση.

29. Αναγνωρίστε την ψυχή σας. Συνειδητοποιήστε πως στον πυρήνα σας, είστε ένα πνευματικό ον που ζει σε ένα φυσικό σώμα. Σε χαμηλότερα επίπεδα συνείδησης, αυτό το σενάριο ίσως φανεί μη ρεαλιστικό και πολύ δύσκολο να ασπαστεί. Καθώς γίνεστε καλύτεροι στο να αναγνωρίζετε την ψυχή σας, γίνεστε καλύτεροι στο πως να ανεβαίνετε το βουνό της συνείδησης.

30. Δείτε τα αντιληπτά λάθη ως «εικόνα του καθρέφτη». Όταν βλέπετε τα λάθη των άλλων και τα αναγνωρίζετε, χρησιμοποιήστε τα ως διδακτικό εργαλείο για τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι της ζωής σας δεν βρίσκονται εδώ κατά λάθος, είναι εδώ για να σας διδάξουν κάτι για τον εαυτό σας. Με το να μπορείτε να αναλάβετε προσωπική ευθύνη γι αυτό που εμφανίζεται στους άλλους στην συνείδηση σας μπορείτε να λάβετε πληροφορίες και να κάνετε πολύ θετικές αλλαγές.

31. Πάντα να έχετε θετικές προθέσεις. Οι θετικές προθέσεις εμφανίζονται από τη θετική νοοτροπία. Η θετική νοοτροπία και η συνήθεια του να έχετε καλές προθέσεις είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να ανεβάσετε το επίπεδο συνείδησης. Όταν σκοπεύετε θετικά γεγονότα να συμβούν στην ζωή σας και πάντα έχετε θετικές προσδοκίες- η ζωή σας φυσικά θα προσελκύσει θετικούς ανθρώπους και θα έχει ως αποτέλεσμα την ευτυχία.

32. Γιορτάστε τις επιτυχίες σας. Το να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας είναι μια μορφή αυτό-επαίνου και αυτοσεβασμού. Όταν δίνετε αξία και σέβεστε τον εαυτό σας μπορείτε να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας- και στην πραγματικότητα έχετε κατορθώματα για να επαινέσετε! Ο έπαινος είναι διασκεδαστικός και πράξη ανταμοιβής για να κάνετε τον εαυτό σας πιο χαρούμενο. Αυξάνει τα επίπεδα της συνολικής αγάπης για τον εαυτό σας και του αυτοσεβασμού: και τα δύο είναι βασικοί παράγοντες στην διαδικασία για το ανέβασμα της συνείδησης.

33. Να ζείτε μια καλή-ισορροπημένη ζωή. Το να διατηρείτε μια ισορροπημένη ζωή μπορεί να είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές. Ωστόσο, το να έχετε τις δραστηριότητες σε μια σωστή ισορροπία είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να γίνετε πιο ενσυνείδητοι και να περιλαμβάνεστε σε πολλούς τομείς της ζωής. Κάντε συνειδητή προσπάθεια να εστιάσετε την ενέργεια σας σε αυτό που σας εμπνέει περισσότερο, αλλά μην ξεχνάτε να είστε ελαστικοί και να έχετε χρόνο για σημαντικούς ανθρώπους και δραστηριότητες όπως : φίλους, οικογένεια, έκφραση και άσκηση. Το να υπάρχει ισορροπία με δραστηριότητες στη ζωή , μας παρέχει με μεγαλύτερη συνειδητή ικανοποίηση.

34. Φέρτε καινούργια ζωή στη γη. Κάθε φορά που μπορείτε να συνεισφέρετε μια ζωή εδώ στη γη, φέρνετε μια ακόμα φανταστική έκφραση του σύμπαντος μας. Κάθε φορά που φέρνετε ανθρώπινη, φυτική, ζωική ζωή κτλ. εδώ στη γη είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είστε περήφανοι. Οι τρόποι που θα μπορούσατε να φέρετε ζωή σε αυτόν τον πλανήτη περιλαμβάνουν: να μεγαλώσετε παιδιά, να υιοθετήσετε ένα παιδί, φυτέψτε ένα λουλούδι ή φροντίστε ένα ζώο. Τα εσωτερικά συναισθήματα που ίσως νιώσετε ως αποτέλεσμα από τη ζωή που φέρατε είναι τέλεια για να βρείτε την αληθινή ευτυχία και να πάτε στο επόμενο επίπεδο συνείδησης.

35. Εκτιμήστε αυτά που σας περιβάλλουν. Για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αναπτυχθεί παραπάνω συνειδητά, είναι σημαντικό να εκτιμάτε και να ευχαριστείτε για όλα όσα υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Κάθε μέρα τα μικρά πράγματα που θεωρούμε δεδομένα είναι συχνά οι πιο καταπληκτικές μορφές ομορφιάς. Απλά πράγματα, όπως το ηλιοβασίλεμα ,ένα ξέφωτο με λουλούδια ή οι γείτονες μας είναι όλες όμορφες εκφράσεις που ίσως δεν έχουμε χρόνο να εκτιμήσουμε. Όταν μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε πως όλα είναι συνδεδεμένα και πως είναι γραφτό να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον εκ φύσεως γινόμαστε ευγνώμονες για όλα όσα υπάρχουν γύρω μας, για όσα η γη έχει να προσφέρει και επίσης γινόμαστε πιο ενσυνείδητοι.

36. Απελευθερώστε την ενέργεια Κουνταλίνι σας. Ο ορισμός μου για την Κουνταλίνι: μια (συνήθως κρυμμένη) δύναμη ενέργειας που συσπειρώνεται στη βάση της σπονδυλικής σας. Όλοι την έχουμε νιώσει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια εξαιρετικά συναισθηματικών στιγμών, όταν ακούμε ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή όταν έχουμε μια έντονη εμπειρία. Πώς αισθανόμαστε την Κουνταλίνι; είναι η ενέργεια που κάνει την σπονδυλική μας να τσύζει. Έχουμε ανατριχίλες σε όλο μας το σώμα και ολόκληρη η σπονδυλική μας καίγεται με συναισθηματική ενέργεια. Η Κονυτανλίνι είναι μια εντελώς υγιής και ισχυρή μέθοδος για να ανεβάσετε την συνείδηση σας. Δεν προτείνουμε πάντως να την χρησιμοποιήσετε στα τυφλά. Κάντε κάποια έρευνα για την «ενέργεια Κουνταλίνι» και σκεφτείτε να δουλέψετε με ένα γκουρού η με ένα άτομο που έχει περάσει όλη τη διαδικασία αν θέλετε να απελευθερώσετε την ενέργεια της.

37. Αναπτύξτε τα τσάκρα σας. Το να μάθετε πως να καθαρίζετε τα τσάκρα σας θα μπορούσε να αποδειχθεί μια από τις καλύτερες επενδύσεις που κάνατε για τον εαυτό σας. Τα τσάκρα έχουν το κλειδί που σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας και να συνδεθείτε με την ενέργεια του σύμπαντος. Το να συνεργάζεστε άμεσα με τα τσάκρα σας, σας βοήθα να γίνετε πιο ενσυνείδητο άτομο, να γνωρίσετε περισσότερα για τα ενεργειακά κέντρα του σώματος και στο πως επηρεάζουν όλη τη ζωή σας.

38. Θέστε στόχους και πετύχετε τους. Το να ορίζετε θετικούς στόχους και να δουλεύετε για να τους πραγματοποιήσετε είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ανεβάσετε τη συνείδηση σας χωρίς καν να έχετε την πρόθεση γι αυτό. Για παράδειγμα: ίσως θέσετε τον στόχο να αθλείστε καθημερινά για ένα μήνα ώστε να βελτιώσετε την υγεία σας. Θέτοντας και ολοκληρώνοντας στόχους όπως αυτόν, εστιάζετε στο πως να βελτιώσετε την υγεία σας, ωστόσο έμμεσα βελτιώνετε τη συνείδηση σας.

39. Να είστε ενσυναισθητικοί. Οι προχωρημένες ενσυναισθητικές ικανότητες μπορούν να καλλιεργηθούν με την πρόσβαση στην κατάσταση των χαμηλότερων εγκεφαλικών κυμάτων. Η συνειδητή προσπάθεια να γίνετε πιο ενσυναισθητικοί σημαίνει πως προσπαθείτε να κατανοήσετε τους άλλους και τα συναισθήματα τους και είναι μια αποτελεσματική μέθοδος. Το να είστε ενσυναισθητικοί είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να διαδώσετε την αγάπη και την συμπόνια στον κόσμο. Και το να διαδώσετε αγάπη και συμπόνια είναι σπουδαίοι τρόποι για να ανεβάσετε τη συνείδηση σας!

40. Κανένας δεν ξέρει και δεν κατανοεί τι λειτουργεί καλύτερα για να σας βοηθήσει στη συνείδηση σας εκτός από εσάς! Να είστε δημιουργικοί και συμπληρώστε το κενό. Επιλέξτε μια δραστηριότητα που απολαμβάνετε, που ανανεώνει την αίσθηση ευεξίας αντηχεί συναρπαστική στην ψυχή σας. Εύχομαι ευλογίες σε όλους όσους τα κατάφεραν μέχρι το τέλος της λίστας!

Το διάβασα στο awakengr.com



Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι πραγματικά σημαίνει «το ανέβασμα της συνείδησης»; - Αφύπνιση - 40 τρόποι για να γίνετε ενσυνείδητοι
Τι πραγματικά σημαίνει «το ανέβασμα της συνείδησης»; - Αφύπνιση - 40 τρόποι για να γίνετε ενσυνείδητοι
Τι πραγματικά σημαίνει «το ανέβασμα της συνείδησης»; - Αφύπνιση - 40 τρόποι για να γίνετε ενσυνείδητοι
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2016/05/50.jpg
https://i.ytimg.com/vi/16IhPSXgweI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/40.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/40.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content