Η διαίσθηση του Στ. Πλουμιστού αποκαλύπτει: Στο "μάτι του κυκλώνα" από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μάιο 2021

Η διαίσθηση του Στ. Πλουμιστού αποκαλύπτει: Στο "μάτι του κυκλώνα" από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μάιο 2021

⍆Πριν διαβάσετε την αποκρυπτογράφηση των διαισθητικών μου μηνυμάτων,... θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μια πρόβλεψη μου πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως "πρόληψη" και κατόπιν ως κάτι που μπορεί να συμβεί... Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι η διαδικασία αυτή απαιτεί την απόλυτη σύνδεση μου με την συμπαντική πηγή, χρειάζεται εξαιρετική συγκέντρωση, τεράστιες ποσότητες ενέργειας και μεγάλη ικανότητα "ανάγνωσης" όλων των διαισθητικών μηνυμάτων. Ως εκ τούτου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια πολύ σοβαρή διαδικασία που έχει τον σεβασμό και την αποδοχή σας.

Η παραπάνω εισαγωγή γίνετε σκοπίμως διότι ακόμη παραμένει το δίλημμα αν θα αφήσουμε το ΕΓΩ και θα υιοθετήσουμε το ΕΜΕΙΣ... Είμαστε αμετανόητοι και δεν φαίνεται οι άνθρωποι να έχουν υιοθετήσει το μήνυμα της αφύπνισης, της μετανόησης και της προσευχής. Όσο λοιπόν παραμένει αυτό το δίλημμα, τόσο η προφητεία που αναφέρεται στην αποκάλυψη γίνετε πραγματικότητα: "Οι άνθρωποι θα ψάχνουν τα πραγματικά λόγια της γραφής και δεν θα μπορούν να τα βρουν..." . Θέλοντας μάλιστα να προσφέρω στην διαδικασία της αφύπνισης σας, τον Σεπτέμβριο του 2018 ανάρτησα ένα διαισθητικό μήνυμα με το τίτλο: Ξυπνήστε... (Nuntius ut excitetur) - (Δείτε ΕΔΩ)

Γιατί συμβαίνει αυτό που βιώνουμε τώρα; 
Η διαιώνιση της Εξουσίας είναι η «εμπέδωση του φόβου» στους εξουσιαζόμενους, η «καλλιέργεια της πεποίθησης» στο λαό για τον «προορισμό της και την ανάγκη εξάσκησης της Εξουσίας από μία κλειστή ομάδα ατόμων (υπέρμαχοι των σκοταδιστών)» και τέλος η «εμπέδωση της υπακοής», ώστε να λεηλατούνται οι συνειδήσεις χωρίς τον κίνδυνο της εξέγερσης. Δηλαδή πληρώνουμε για να μας εξουσιάζουν και μας φοβίζουν ώστε να υπηρετούμε τους σκοπούς τους. 

Ότι γίνετε, συμβαίνει επειδή το επιτρέπουμε. Το έχουμε μέσα μας ως απόλυτη πεποίθηση της ύπαρξης μας στην καθημερινότητα μας. Μας εθίζουν στην άνεση κι εμείς ως εθισμένοι τρέχουμε γιατί δεν μπορούμε χωρίς αυτήν... Ξεχάσαμε τον προορισμό μας και τα "δώρα" του Δημιουργού - Θεού. Ακόμη και τα σημάδια πλέον δεν τα βλέπουμε...  Είναι αυτό το μέλλον που οραματιστήκαμε; Η πρόκειται για ένα όραμα που οδεύει να γίνει εφιάλτης;

Τα σημεία των καιρών... 
  • Στα τέλη του 2019 αρχές του 2020 εκδηλώθηκε στην πόλη Γουχάν της Κίνας επιδημία πνευμονίας λόγω κορωναϊού. 
  • Ο κορωναϊός έχει πλέον εξαπλωθεί σε πολλές χώρες και περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η περιβόητη "πλασματική πανούκλα" επιβάλλεται ως πραγματικότητα. 
  • Οι άνευ προηγουμένου πυρκαγιές έκαψαν την Αυστραλία και την Βραζιλία. 
  • Το 2020 η ανατολική Αφρική υπέστη τη χειρότερη εισβολή ακρίδων της ερήμου εδώ και 25 χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί σοβαρή επισιτιστική κρίση σε πολλά αφρικανικά έθνη. 
  • Οι χειρότερες καταρρακτώδεις βροχές εδώ και 100 χρόνια έπληξαν τη νοτιοανατολική Βραζιλία με σοβαρές ζημιές. Στην Ταϊλάνδη το ίδιο με αμέτρητα σπίτια να βυθίζονται και άνθρωποι να μένουν στην στο δρόμο και την πείνα. Σε ολόκληρο τον κόσμο σήμερα οι επιδημίες, οι πυρκαγιές, οι επιδρομές ακρίδων, οι πλημμύρες και οι άλλες καταστροφές γίνονται όλο και μεγαλύτερες. 
  • Το σύμβολο της Ορθοδοξίας μετατρέπεται σε τζαμί.
  • Καθολική  ιντερνετική σύνδεση για όλες τις συναλλαγές.
  • Η ανακοίνωση για τον "μοναδικό αριθμό" αναγνώρισης και συναλλαγής το 2022.
  • Ανακοινώθηκε επισήμως η κατασκευή ανθρωποειδών, το βέβαιο είναι ότι τα ρομπότ ήρθαν και θα μείνουν και θα σου γίνουν και απαραίτητα.
  • Καθώς η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο διεισδυτική η παρακολούθηση και η καταγραφή της καθημερινότητάς μας εξαπλώνεται όλο και περισσότερο, μέχρι που τίποτα, κανείς και καμία ανθρώπινη δραστηριότητα δεν θα μπορεί να ξεφύγει από το άγρυπνο μάτι του Μεγάλου Αδελφού.
  • Επιπλέον, έχουν ήδη εμφανιστεί τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος που περιγράφονται στις προφητείες. 
Όλα τα σημάδια (εδώ και μερικά χρόνια) δείχνουν ότι ξεκίνησε η 20ετια που περιγράφεται στις ιερές γραφές... για τα σημάδια της επιστροφής θεϊκής παρέμβασης: «Θέλει εγερθή έθνος επί έθνος και βασιλεία επί βασιλείαν, και θέλουσι γείνει κατά τόπους σεισμοί μεγάλοι και πείναι και λοιμοί, και θέλουσιν είσθαι φόβητρα και σημεία μεγάλα από του ουρανού» (κατά Λουκάν 21:10-11).

Να σας ξεκαθαρίσω για ακόμη μια φορά ότι μέλημα μου είναι να μην επηρεάζομαι από διάφορες πηγές κακόβουλης ενημέρωσης – καταστροφολογίας, κείμενα που έχουν σκοπό την υποκίνηση του πλήθους και συνομοσιολόγους. Σας μεταφέρω με υπευθυνότητα τα διαισθητικά μου μηνύματα (προβλέψεις) οπότε για το επόμενο διάστημα διαισθάνομαι ότι…

Σεπτέμβριος 2020 έως Μάιο 2021  
  • Οι Τούρκοι μας πιέζουν σε μεγάλο βαθμό για να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματευσεων όπως έχω αναφέρει από πέρυσι. Ωστόσο το Καστελόριζο γίνετε η αφορμή για σοβαρό επεισόδιο.... Του Σταυρού τα λόγια θα είναι σκληρά και ακολουθεί η διαδικασία να οριστούν τα νέα δεδομένα.... Οι κυρώσεις εξοργίζουν τον αλλόθρησκο ο οποίος ξεπερνά τα όρια και διαταράσσει την ειρήνη στην περιοχή... Μην φοβάστε, έχουμε προστασία...
  • Ο αλλόθρησκος θα αρρωστήσει... Το πρόβλημα είναι η ότι θέλει να εκπληρώσει την προφητεια του ισλάμ. Θα φέρει αλλαγές στο κράτος του, οπισθοδρόμιση και λυπητερά γεγονότα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. 
  • Ωστόσο η Τουρκία θα συνεχίσει τις σχέσεις της με την Αμερική και τον νέο πρόεδρο της ο οποίος θα προσπαθήσει να την βάλει στο άρμα της οικονομικής ευημερίας κι εκεί θα αρχίσουν τα ανταλλάγματα προς όφελος τους...
  • Μεγάλος αριθμός ανθρώπων θα "υποφέρει" οικονομικά. Καθώς η δυσπραγία θα καταπίνει όλη  την χώρα, η κυβέρνηση "θα ρίχνει" στην αγορά οικονομική υποστήριξη και επιδόματα στους ανέργους.  
  • Οι οικονομίες του κόσμου δεν θα μπορούν να ανακάμψουν γρήγορα. Το σχέδιο της Νέας Τάξης θέλει την εξαθλίωση για να έρθει η παρακολούθηση και κατόπιν η υποδούλωση. Ετοιμαστείτε. Το 2021 είναι ο προθάλαμος... 
  • Πραγματοποιούνται πολλές πτωχεύσεις μεγάλων, γνωστών εταιρειών στην Ευρώπη.
  • Αποσύρονται "προληπτικά" πολυεθνικές από την αγορά Ευρωπαϊκών κρατών, ενώ συνάμα αυξάνεται η τιμή του χρυσού και του ασημιού. Χώρες σαν την Γερμανία και την Ρωσία αγοράζουν ολοένα και περισσότερα αποθέματα χρυσού, ενώ η Κίνα νιώθω ότι θα προκαλέσει κρίση στο "επισιτιστικό χρηματιστήριο" με το ρύζι. 
  • Η Γη θα τρέμει όλο αυτό το χρονικό διάστημα και στην χώρα μας. Διαισθάνομαι έναν πολύ μεγάλο σεισμό κοντά στην Ελλάδα και ίσως κάπου κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού.  
  • Ανακοινώνεται ότι το εμβόλιο για τον covid-19 είναι τελικά έτοιμο για μαζική χρήση. Προσοχή: Ο νόμος στην χώρα μας δίνει το δικαίωμα για προαιρετική χρήση... εκτός αν πρόκειται για "ειδικούς σκοπούς" οπότε θα πρέπει να γίνει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. Η φράση "πιστοποιητικό υγείας" θα είναι αυτό που θα το επιβάλει.. 
  • Μετά την ανακοίνωση παρατηρήστε... θα υπάρχει "λιγότερος" ιός. Η οικονομία, οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις ανοίγουν και επιστρέφουν στο φυσιολογικό σε σύγκριση με πριν μετά το Μάρτιο. Οι οικονομίες παίρνουν τα "πάνω" τους. 
  • Και στην Ελλάδα με νέο σύστημα φορολογικού ελέγχου και χρήσης πλαστικού χρήματος. Από τις 22 Μαΐου 2021 θα πάρουμε την πρώτη οικονομική ανάσα... αλλά για λίγο!!
  • Στις εκλογές του Νοεμβρίου στην Αμερική αλλάζει κάτι... αλλά θα είναι σαν να είναι ο ίδιος πρόεδρος, η ίδια συμπεριφορά προς τους Τούρκους και τα ίδια συμφέροντα...
  • Η νανοτεχνολογία θα γίνει το πρώτο θέμα το 2021, λόγο της εγκατάστασής του ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας που θα επιβληθεί παγκοσμίως (τσιπάρισμα και ενιαίος αριθμός υγείας για το 2022). Θα ακούσετε ξεκάθαρα πια για την "κβατική κουκκίδα" η οποία θα αποθηκεύει μέσα στο σώμα του ανθρώπου όλες τις πληροφορίες για την υγεία του και όχι μόνο.
  • Θα περιοριστούν κι άλλο οι ατομικές ελευθερίες και θα δημιουργηθουν κινήματα ενάντια στην τεχνολογική- οικονομική υποδούλωση που έρχεται να φυλακίσει την πνευματικότητα των ανθρώπων.
  • Ενεργοποίηση ηφαιστείων... εκρηγνύονται μερικά που έχουν αδρανήσει για χιλιάδες χρόνια. Γίνεται λόγος για μερική δραστηριοτητα και σε ηφαίστειο της χώρας μας.
  • Δυστυχώς μέχρι τον Μάιο η ανθρωπότητα θα βιώσει τρομοκρατικά χτυπήματα τα οποία θα δημιουργήσουν τεράστια θέματα στις σχέσεις μεταξύ κρατών κι έτσι θα ξεκινήσει το πρώτο κύμα "πολιτικών συρράξεων"... 
  • Τα Χριστούγεννα του 2020 θα μας μείνουν αξέχαστα... Μάσκες, απαγορεύσεις, κατάθλιψη και το κερασάκι ένα μεγάλο γεγονός με ανωμαλία της φύσης... 
Σας υπενθυμίζω πριν προχωρήσω παρακάτω... 
Αν ο Δημιουργός μας επρόκειτο να μας ελευθερώσει από τις δυσκολίες μας απλώς επειδή το ζητούσαμε, θα μας στερούσε τις ίδιες τις εμπειρίες απαραίτητες για τη σωτηρία μας. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε το σχέδιο του Δημιουργού - Θεού. Καθώς ευθυγραμμίζουμε τις επιθυμίες μας με τις επιθυμίες του και αναγνωρίζουμε την πλήρη εξάρτησή μας σε εκείνον, μπορούμε να πληρούμε τις προϋποθέσεις να λάβουμε "το τέλος της πίστης μας, τη σωτηρία των ψυχών μας" (Πέτρου Α΄ 1:9).

Διαισθητικά μηνύματα για το 2021 - 2022
  1. Αποκάλυψη: Επιστήμονας θα δημιουργήσει ένα νέο βιολογικό όπλο και θα παράγει έναν ιό που μπορεί να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε "ζόμπι" ή σοβαρή μετάλλαξη του DNA που να δημιουργησει ένα διαφορετικό είδος ανθρώπου... ( όπως τα ερπετοειδής - δρακονιανοί - κτλ)
  2. Μια πείνα των βιβλικών διαστάσεων: Η πανδημία Coronavirus το 2020 αποτελεί την αρχή μιας σειράς δυσμενών γεγονότων, τα οποία θα επηρεάσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Έρχεται πείνα στο άμεσο μέλλον, που ο κόσμος δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ πριν. Μια καταστροφή τεράστιων διαστάσεων (πιθανή σύγκρουση μεγάλων δυνάμεων το 2023 - 2024 - πόλεμος) θα μας φέρει πίσω στην ιστορία και ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ψυχολογικά και οικονομικά αυτή την καταστροφή...
  3. Οι μουσουλμάνοι θα οδηγήσουν την Ευρώπη: Ο αραβικός πληθυσμός που ζει σε όλη την Ευρώπη, ειδικά στη Γαλλία και τη Γερμανία, ή το κύμα των μεταναστών που βρίσκεται επί του παρόντος στην πόρτα της ηπείρου μας, θα κατακτήσει την ΕΕ τις επόμενες δεκαετίες χωρίς να χρειάζεται να έρθουν σε "πολεμική" αντιπαράθεση. Πολλές κυβερνήσεις θα αναγκαστούν να δημιουργήσουν νόμους για την παροχή προνομίων σε ότι αφορά την ένταξη τους στις κοινωνίες.
  4. Ηλιακές καταιγίδες: Το 2021 θα είναι αρκετά σημαντική χρονιά όσον αφορά τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα. Θα υπάρξουν μεγάλες ηλιακές καταιγίδες, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στη γη.
  5. «Θα δούμε το νερό να ανεβαίνει και τη γη να πέφτει κάτω από αυτό»: Οι βλαβερές συνέπειες των κλιματικών αλλαγών (2021 - 2022) θα οδηγήσουν σε πολλούς πολέμους και συγκρούσεις (2023 - 2024 και 2035 - 2040), καθώς ο κόσμος θα πολεμήσει για τους πόρους και θα ακολουθήσει η μαζική μετανάστευση.
  6. Ένας κομήτης θα έρθει πολύ κοντά στην γη: Αυτό το γεγονός θα προκαλέσει σεισμούς και άλλες φυσικές καταστροφές. Η NASA ανακοίνωσε ότι ένας τεράστιος αστεροειδής είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη τα επόμενα χρόνια αφού η αμερικανική υπηρεσία εκπέμπει ειδοποιήσεις καθημερινά. Ένας αστεροειδής που ονομάζεται 2009 KF1 έχει πιθανότητες να "χτυπήσει" τη Γη στις 6 Μαΐου του 2021, με τη NASA να καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα, μετά από αναλύσεις σχετικά με την πορεία του. Η NASA ισχυρίζεται ότι αυτός ο αστεροειδής έχει τη δύναμη να χτυπήσει τη Γη με το ισοδύναμο των 230 κιλών εκρηκτικής δύναμης TNT, που σημαίνει 15 φορές περισσότερο από την πυρηνική βόμβα που πυροδότησαν οι Αμερικανοί πάνω από τη Χιροσίμα το 1945. Ίδωμεν...
  7. Καταστροφικοί σεισμοί στον πλανήτη: Θα τολμήσω να αναφέρω μερικά σημεία: Τουρκία, Καλιφόρνια, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Μεξικό και Ελλάδα. Πιθανοί μήνες έξαρσης του φαινομένου από Νοέμβριο 2020 έως και  Νοέμβριο του 2021.
  8. Οι Αμερικανοί στρατιώτες θα μετατραπούν σε ένα είδος cyborg, τουλάχιστον σε επίπεδο εγκεφάλου, για να σώσουν την ανθρώπινη φυλή. Αυτό το τσιπ είναι ο προπομπός που θα μας προσφέρει την απαραίτητη ψηφιακή νοημοσύνη για να προχωρήσουμε πέρα ​​από τα όρια της βιολογικής νοημοσύνης. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το 2021-2022 θα ανακοινωθεί επισήμως η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στο σώμα και τον εγκέφαλό μας.
Θέλοντας να σας ενημερώσω για τις αλλαγές που έρχονται και να προσαρμοστείτε ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο: Η παγκόσμια "αλλαγή" μέσα σε 7 χρόνια: 2019 - 2026 (H πρώτη ανάρτηση της πρόβλεψης είχε γίνει την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 - Δείτε ΕΔΩ και σας την υπενθυμίζω γιατί θα συμβεί... )

Στην Αποκάλυψη υπάρχουν εφτά εκκλησίες, εφτά σφραγίδες, εφτά σάλπιγγες, εφτά προσωπικότητες, εφτά φιάλες, εφτά κρίσεις, εφτά καινούρια πράγματα. Ο Ιησούς είπε εφτά λόγους στο σταυρό. Ο Θεός αναπαύτηκε την έβδομη μέρα. Εφτά είναι και τα χρόνια που κατά την πεποίθηση μου, θα υποστούμε πολύ σημαντικές "αναταράξεις" που θα φέρουν την "αλλαγή" στην κοσμοθεωρία του ανθρώπινου είδους...

Από τις 22 Μαΐου 2019 έως τις 22 Μαΐου 2026
  1. Οι "διάτρητοι" εγκέφαλοι που δεν εννοούν να αφυπνιστούν θα "εξαφανιστούν"... Όσο θα καθυστερεί η ψυχο-νοητικο-πνευματική ανέλιξη των ανθρώπων, η κατατονική κατάθλιψη τους θα είναι δεδομένη. Τα σημάδια που θα βλέπεται είναι: λήθαργος, υπερβολική ψυχοκινητική δραστηριότητα, ακραίος αρνητισμός, ιδιαιτερότητες στην εθελούσια κίνηση, και η επανάληψη λέξεων ή ενεργειών άλλων ανθρώπων.
  2. Οι άνθρωποι που δεν θα δημιουργούν προϋποθέσεις "υψηλής δόνησης" θα παλεύουν για την επιβίωση τους... Το αίσθημα της δυσαρέσκειας θα κατακλύσει τους περισσότερους!! 
  3. Από τις 22 Μαΐου 2019 - 2020 οι Σατανόπληκτοι (Σκοταδιστές) θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις σκλαβιάς και βαρβαρότητας. Η πολιτική θα είναι το όχημα τους και οι αποφάσεις τους οδυνηρές για τους περισσότερους παγκοσμίως. 
  4. Επιστήμονες θα γίνουν θύματα εξαπάτησης... μέχρι να ολοκληρώσουν το έργο των "δημιουργών" τους (Coronavirus)!! 
  5. Κάθε εφτά εβδομάδες θα σημειώνετε άνοδο της μεταφυσικής δραστηριότητας... και η συνειδητότητα υψηλών ενεργειών (φωτόνια)... 
  6. Η συχνότητες της μουσικής και των εικόνων θα φέρουν επανάσταση στον τομέα της Εναλλακτικής Ιατρικής
  7. Το χρονικό ταξίδι που είδατε σε ταινία.... ή το "πείραμα της Φιλαδέλφειας" θα επιβεβαιωθεί σχεδόν απροκάλυπτα... 
  8. To CERN θα γίνει η πύλη χοροχρονικού ταξιδιού σε μονό μήνα και σε μονό αριθμό...
  9. Σημαντικές αποφάσεις, ή αλλαγές παγκοσμίως θα ανακοινώνονται ή θα γίνονται σε μονούς μήνες, ή μονά έτη πχ. 2021 μόνο έτος και μονό άθροισμα, αν προσθέσετε έναν έναν αριθμό 2021=5.
  10. Ανεξήγητες εξαφανίσεις ανθρώπων θα πληθαίνουν... και θα επιστρέφουν με διαφορετικό DNA. 
  11. Η επιστημονική ανακάλυψη για την παράλληλη πραγματικότητα φέρνει σαρωτικές εξελίξεις. 
  12. Ανεξήγητα φαινομενα γίνονται... σε ερήμους. Εμφανίζονται ίχνη χαμένων πολιτισμών.
  13. Οι ξαφνικές αλλαγές διαθέσεων και η κυκλοθυμικότητα θα γίνει σύνηθες φαινόμενο. Όσοι δεν θα έχουν αφυπνιστεί θα επηρεάζονται από ηχητικές, μη ακουστικές, παρεμβάσεις με ανεπανόρθωτες συνέπειες για το περιβάλλον που θα ζουν. (Ξαφνικοί τσακωμοί, η ακόμη και σκοτωμοί).
  14. Σχέδιο παρεμβάσεων σε ιερά κείμενα θα αλλάξουν το νόημα των όσων ξέραμε... και θα αμφισβητηθούν δεδομένα αιώνων...
  15. Η ενοποίηση θρησκειών θα δημιουργήσει την νέα τάξη πραγμάτων!! 
  16. Θα εμφανιστεί ρωγμή σε ταφικό χριστιανικό μνημείο. Είναι το σημάδι οργής και θα σκοτωθούν μαζικά άνθρωποι που ΔΕΝ θα έχουν επάνω τους το σταυρό... 
  17. Η συγκέντρωση πλούτου θα αρχίσει απροκάλυπτα από τις 22 Μαΐου 2019 & 2020. Γνωστό παγκόσμιο περιοδικό θα τους φανερώσει. Ο αριθμός τους θα διαβάζεται και από δεξιά και από αριστερά πχ 101.
  18. Η αρχή της οικονομικής κατάρρευσης θα έρθει όταν οι άνθρωποι θα πληρώνουν ούτε καν με κάρτα, αλλά με χρωματικούς δείκτες. Τρια νομίσματα θα κυριαρχήσουν παγκοσμίως. Το ένα εξ αυτών είναι κιτρινωπό, η χρυσό. Τα υπόλοιπα κράτη θα έχουν εσωτερικό νόμισμα για εσωτερική κατανάλωση. 
  19. Οι μάγοι θα "βγουν" από σκοτάδια τους. Οι τελετές μαύρης μαγείας θα θεωρηθούν δικαίωμα θρησκευτικής λατρείας. Διαστρεβλωμένα σύμβολα και ανάποδοι Σταυροί θα κατακλύσουν τις αγορές. Τα πτώματα νεκρών δεν θα ανήκουν στις οικογένειες τους. 
  20. Το μεγάλο όπλο αντίστασης των Ελλήνων είναι η πίστη τους (Σταυρός), η γλώσσα τους (εφόσον ομιλούν με θετικές λέξεις) και η γη τους. 
  21. Ο πόλεμος για την εξόντωση χιλιάδων ανθρώπων με πρόφαση τον έλεγχο και τον πλούτο των εδαφών, δεν είναι το νέο. Ο πόλεμος για τον έλεγχο της "ψυχής" είναι γεγονός. Ο φόβος είναι η σφαίρα που θα εξοντώσει εκατομμύρια ανθρώπους. 
  22. Φόβος θα απλωθεί στον κόσμο όταν θα δείτε να καίγεται σημαία με αστέρια. Το κράτος που θα πυροδοτήσει συνθήκες πολέμου έχει εθνόσημο με δικέφαλο αετό. 
  23. Η αποίκηση πλανήτη σε πρώτη φάση, θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία.
  24. Ασθένειες που ταλαιπωρούσαν τους ανθρώπους θα «σβήσουν» επειδή ανακοινώνονται πρωτοποριακές θεραπείες «εξαιρετικά απλές».... 
  25. Κβαντικός υπολογιστής θα φανερωθεί ως επιστημονική ανακάλυψη και θα αποκαλυφθούν δεδομένα... όπως η παράλληλη πραγματικότητα!!! 
  26. Η κυκλοθυμικότητα θα γίνει σύνηθες φαινόμενο όσων δεν θα έχουν αφυπνιστεί. Οι ξαφνικοί τσακωμοί θα διαφοροποιούν ανεπανόρθωτα τις συμπεριφορές. Η επαγγελματική εξέλιξη θα βασιστεί στο "πατάω επί πτωμάτων".
  27. Στα ιερά κείμενα θα βρεθεί εξήγηση που αλλάζει τα δεδομένα αιώνων...
  28. Νέα δόγματα θρησκειών και αναγνωρίσεις σχισμάτων θα δημιουργήσει η νέα τάξη πραγμάτων.
  29. Ο Σταυρός των Χριστιανών θα αρχίσει να εξοργίζει… Αρχίζουν οι θρησκευτικές αλλαγές και γίνετε εμφανής η λύση του "ενός"... 
  30. Θα ξεκινήσει ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε υγιείς και «παθολογικούς» αλλού οι νέοι και αλλού οι μεγαλύτεροι ενώ αλλάζουν οι χώροι με τις παροχές στην υγεία τους …!!
  31. Θα «αλλάξουν» τα 7 θαύματα του κόσμου. Θα προστεθούν και αλλά που θα προκαλέσουν
  32. Θα νομιμοποιηθούν «σκοταδιστικά» κινήματα στο όνομα της απόλυτης Ελευθερίας.
  33. Τέσσερις ηγέτες είναι "γραμμένο" να φέρουν στα όρια του το ανθρώπινο γένος. Η επιβίωση του εξαρτάται απόλυτα από την προετοιμασία του…
  34. Τα σύνορα χωρών γύρω από την Μεσόγειο θα γίνουν θέμα συζητήσεων και ανταλλαγών με ακριβό κόστος. Το κάθε κράτος που θα θελήσει να μείνει όπως είναι… θα πληρώσει… 
  35. Ο διακτινισμός της ύλης θα μαγέψει τους επιστήμονες. Θα αλλάξουν οι ταχύτητες μεταφοράς.
  36. Η θάλασσα θα αποτελέσει καταφύγιο για την «ίδια την ζωή». Θα φανερωθεί μεγαλειώδη κατασκευή κάτω από το νερό.
  37. Η Ενεργειακή και η Χρωματική Ιατρική φέρνει την ίαση σε σοβαρές ασθένειες.
  38. Κλιματική αλλαγή: ανερχόμενες θάλασσες, πλημμύρες, τυφώνες. 
  39. Ο νέος πόλεμος (όχι απαραίτητα με όπλα) θα φέρει πείνα... 
  40. Η πλάνη απλώνεται παντού και αρχίζει να επικρατεί ο φόβος. Οι σκοταδιστές κηρύσσουν ανοιχτά τον πόλεμο στους φωταδιστές κι αυτό φέρνει το χάος. Οι άνθρωποι χάνουν την πίστη τους..
Η πίστη σου σε έσωσε.. 
Θέλω πολύ να σας δείξω μέσα μου πως νιώθω, άλλα όπως λένε οι περισσότεροι που συνομιλούν μαζί μου, έχετε "δακρυσμένα μάτια με χαμογελαστό πρόσωπο, πως γίνεται;" Η μετάφραση της εικόνας; Αγωνία γι αυτό που έρχεται...

Το τέλειο σκηνικό του Φόβου, χτισμένο με μαεστρία πάνω στη άγνοια ή στις όποιες μεταφυσικές ανησυχίες των ανθρώπων, τις οποίες από δύναμη αναζήτησης, έρευνας, αυτογνωσίας, αυτοπεποίθησης, έμπνευσης, δημιουργίας και απελευθέρωσης από το «Φόβο του Αγνώστου», τις υποβάθμισαν οι σκοταδιστές σε «Φόβο του Θεού», και σε «Εξουσιαστικό Φόβο» δηλαδή σε μοιρολατρία και συνεπώς σε υποταγή στην εκάστοτε εξουσία. Συνειδητή υποταγή στις ανοησίες, στις ουσίες και στις εξουσίες, για μια χούφτα Δολάρια οι εξουσιαστές και για μια άδεια ζωή γεμάτη ψευδαισθήσεις οι εξουσιαζόμενοι.

Για τους πιο υποψιασμένους, λοιπόν, όλα αυτά δεν υπαγορεύτηκαν, και πολύ περισσότερο δεν υπαγορεύονται στην εποχή μας, από κάποια μεταφυσική αγωνία ή κάποια θρησκευτική πίστη. Υπαγορεύτηκαν και υπαγορεύονται από την απληστία και την εξουσιομανία, από τις πιο νοσηρές αντιλήψεις για τη ζωή, την οικονομία, την κοινωνία, τον Άνθρωπο και τον πολιτισμό του. 

Υπάρχει, αναμφισβήτητα, μια πραγματικότητα. Η πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει ακουμπώντας πάνω σε ιδεοληψίες και ψέματα, οι σκοταδιστές, χιλιάδες χρόνια τώρα. Μια πραγματικότητα όμως, που έδωσε μια εικονική διάσταση στον πολιτισμό και τον εξέτρεψε από το σκοπό του, το σκοπό της ανθρώπινης ζωής που είναι κοινωνική ισότητα, η ευτυχία, ως χαρά της δημιουργίας και της αυτοπραγμάτωσης σε πραγματικό (κι’ όχι σε μελλοντικό ή μεταφυσικό) χρόνο, δηλαδή η ευτυχία της χωροχρονικά, που θα πει της ιστορικά, προσδιορισμένης ύπαρξης.

Πρόκειται για μια πραγματικότητα εκτός χώρου και χρόνου, κυριολεκτικά εικονική που δημιουργήθηκε από νοσηρές θρησκοληψίες και ιδεοληψίες που επέβαλαν με πολλούς τρόπους οι λάτρεις του άκρατου υλισμού και τις καλοπέρασης, η οποία υπονόμευσε βίαια την αυθεντικότητα της ανθρώπινης προσωπικότητας και δημιούργησε "είδωλα", "πιστούς", και "νόθες ενεργειακές ταυτότητες", δηλαδή νόθες συνειδήσεις και κατά συνέπεια έναν σχιζοφρενικό πολιτισμό της σύγκρουσης και της δυστυχίας.

Η σωτηρία δεν είναι ένα είδος πνευματικότητας, αλλά είναι η αντίθεση σε κάποιο δαιμονικό κατεστημένο, στο σκοτάδι και στην αποσύνθεση. Οι αφυπνισμένοι άνθρωποι που καθαρίζουν συνέχεια τον εαυτό τους με την αγάπη τους προς τον Θεό, που ταπεινώνουν τον εαυτό τους με διάφορες ασκήσεις και με μελέτη γεμίζουν το νου τους με φως, αυτοί μπορούν να μεταδώσουν το φως του Κυρίου. Άλλωστε ο Κύριος, είπε:” Σείς είστε το φως του κόσμου” (Ματθ. 5,14).

Μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι ανάμεσά σας που αισθάνονται ότι το σκότος τους επηρεάζει. Μπορεί να αισθάνεστε φορτωμένοι από ανησυχία, φόβο ή αμφιβολία. Σε εσάς και σε όλους εμάς, επαναλαμβάνω μία υπέροχη και συγκεκριμένη αλήθεια: Το φως του Θεού είναι αληθινό. Είναι διαθέσιμο σε όλους! Δίδει ζωή στα πάντα. 

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις ΕΔΩ 
ή μελετήστε την αξιοπιστία των προβλέψεων ΕΔΩ

 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ "ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ" ΠΟΤΕ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΟΜΙΛΙΑ... 

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1229,ΒΙΝΤΕΟ,796,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Η διαίσθηση του Στ. Πλουμιστού αποκαλύπτει: Στο "μάτι του κυκλώνα" από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μάιο 2021
Η διαίσθηση του Στ. Πλουμιστού αποκαλύπτει: Στο "μάτι του κυκλώνα" από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μάιο 2021
Η διαίσθηση του Στ. Πλουμιστού αποκαλύπτει: Στο "μάτι του κυκλώνα" από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μάιο 2021
https://1.bp.blogspot.com/-_NcRfgOU9pc/XySKVpnnc-I/AAAAAAAAoIQ/geweCE0G8OY4gPtBvYwpaKx-1yMEeNLPACNcBGAsYHQ/w384-h256/%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B-%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25BF%2B%25CE%25BC%25CE%25AC%25CF%2584%25CE%25B9%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25BA%25CF%2585%25CE%25BA%25CE%25BB%25CF%258E%25CE%25BD%25CE%25B1%2B%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%25A3%25CE%25B5%25CF%2580%25CF%2584%25CE%25AD%25CE%25BC%25CE%25B2%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BF%2B2020%2B%25CE%25AD%25CF%2589%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%259C%25CE%25AC%25CE%25B9%25CE%25BF%2B2021.png
https://1.bp.blogspot.com/-_NcRfgOU9pc/XySKVpnnc-I/AAAAAAAAoIQ/geweCE0G8OY4gPtBvYwpaKx-1yMEeNLPACNcBGAsYHQ/s72-w384-c-h256/%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B-%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25BF%2B%25CE%25BC%25CE%25AC%25CF%2584%25CE%25B9%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25BA%25CF%2585%25CE%25BA%25CE%25BB%25CF%258E%25CE%25BD%25CE%25B1%2B%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%25A3%25CE%25B5%25CF%2580%25CF%2584%25CE%25AD%25CE%25BC%25CE%25B2%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BF%2B2020%2B%25CE%25AD%25CF%2589%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%259C%25CE%25AC%25CE%25B9%25CE%25BF%2B2021.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/2021.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/2021.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content