Διάλεξε 1 από τα 6 φεγγάρια και μάθε την πλευρά της προσωπικότητάς σου που σε χαρακτηρίζει!

Διάλεξε 1 από τα 6 φεγγάρια και μάθε την πλευρά της προσωπικότητάς σου που σε χαρακτηρίζει!

⍆Το συγκεκριμένο τεστ προσωπικότητας θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα! Κοίτα τις 6...
διαφορετικές Πανσελήνους της κεντρικής φωτογραφίας και διάλεξε αυτή που σου αρέσει περισσότερο!

Η κάθε μία δείχνει το πώς είναι ή πώς βλέπεις εσύ τον χαρακτήρα και τη ζωή σου! Πίστεψέ μας! Θα εκπλαγείς από την ακρίβειά του.

Εάν επέλεξες την 1η Πανσέληνο

Είσαι ένα ενεργητικό, αισιόδοξο άτομο με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εργάζεσαι συνεχώς, προκειμένου να αποκτήσεις τα υλικά που πιστεύεις ότι θα σου προσφέρουν ασφάλεια. Η σταθερότητα είναι το κύριο ζητούμενό σου και η πρόκλησή σου το να είσαι πιο ανεκτικός/η με τον εαυτό σου, επειδή μπορείς να γίνεις αδυσώπητος και αυστηρός κριτής σε σένα, να τον αγαπήσεις και να αποδεχτείς τα λάθη σου. Να θυμάσαι ότι μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει και λάθη.

Εάν επέλεξες την 2η Πανσέληνο

Είσαι ένα ευγενικό και συναισθηματικό άτομο, που ξέρει να απολαμβάνει τα πιο φίνα πράγματα στη ζωή. Σου αρέσει το περιβάλλον σου να είναι υψηλής αισθητικής και αρμονίας, ωστόσο, έχεις την τάση να κάνεις υπερβολές: ξενυχτάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρακολουθώντας ταινίες ή ακούγοντας μουσική, λατρεύεις το φαγητό και κυρίως το πρόχειρο και σπαταλάς αρκετό χρόνο σε πράγματα που δεν χρειάζεται. Πρέπει όμως να είσαι πιο οργανωμένος για να πετύχεις όλα αυτά που ζητάς.

Εάν επέλεξες την 3η Πανσέληνο

Είσαι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση και δυναμικό χαρακτήρα. Αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύεσαι, προκειμένου να εξασφαλίσεις την ευημερία, τόσο τη δική σου όσο και των αγαπημένων σου προσώπων. Θεωρείς τη φιλία σημαντική, είσαι πιστός φίλος και φοβάσαι πολύ, μήπως και προδοθείς και εκεί ακριβώς βρίσκεται η μεγάλη πρόκλησή σου: στην εμπιστοσύνη. Η συνεχής δυσπιστία καθώς και η ένδειξη αδυναμίας είναι εξαιρετικά κουραστική και ψυχοφθόρα για τους ανθρώπους γύρω σου.

Εάν επέλεξες την 4η Πανσέληνο

Θέλεις πάντα να κάνεις το καλό και να αναγνωρίζεται. Είσαι ένα πολύ ευγενικό άτομο που επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών των άλλων τόσο, που μερικές φορές ξεχνάς ή δεν έχεις το χρόνο να φροντίσεις τις δικές σου. Συχνά, οι σχέσεις σου έχουν κάποια εξάρτηση και εκεί ακριβώς βρίσκεται η μεγάλη σου πρόκληση: να αναγνωρίσεις την αξία, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Είσαι προικισμένος με υπέροχα ταλέντα και συναισθήματα, επίτρεψε στον εαυτό σου να τα εξερευνήσει, να τα χρησιμοποιήσει και να δημιουργήσει, ώστε να γίνεις ευτυχισμένος.

Εάν επέλεξες την 5η Πανσέληνο

Είσαι ένα πολιτισμένο άτομο, ευγενικό, με έμφυτη περιέργεια, που του αρέσει να παρατηρεί και να μαθαίνει. Είσαι φιλικός και επικοινωνιακός, ωστόσο, προτιμάς να συναναστρέφεσαι με πολύ λίγα άτομα και να περνάς ποιοτικά τον χρόνο σου. Το μυαλό σου κατακλύζεται από σκέψεις και ιδέες γι’ αυτό μερικές φορές υποφέρεις από αϋπνία και άγχος. Η κύρια πρόκλησή σου είναι να πιστέψεις περισσότερο στη διαίσθησή σου, να ακούς τη φωνή της καρδιάς σου και όχι τόσο το μυαλό σου. Όσο περισσότερο το κάνεις, τόσο πιο γρήγορα θα εξαλείψεις τα εμπόδια που σε εμποδίζουν να φτάσεις στην αληθινή ευτυχία και να νιώσεις ένας πλήρης και ικανοποιημένος άνθρωπος.

Εάν επέλεξες την 6η Πανσέληνο

Είσαι ένα υπομονετικό άτομο, το οποίο εκτιμά πολύ την ηρεμία (σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα προτιμάς να μη μιλήσεις για να υπερασπίσεις τον εαυτό σου, από το να αποδείξεις αν έχεις δίκιο ή άδικο) και απολαμβάνεις τις μικρές απολαύσεις της ζωής: να πηγαίνεις στον κινηματογράφο ή σε ένα εστιατόριο, μια εκδρομή ή ένα πάρτι. Είσαι πολύ ενεργητικός, όμως έχεις την τάση να ξεγλιστράς, προκείμενου να αποφύγεις συγκρούσεις ή εντάσεις. Ξοδεύεις πολύ χρόνο στο να σκεφτείτε και να ονειρεύεσαι το μέλλον, το οποίο σου δημιουργεί αρκετό άγχος και εκεί βρίσκεται η μεγάλη πρόκληση: να μη χαλάς μια καλή μέρα σκεφτόμενος πράγματα που μπορεί να μη γίνουν ποτέ!

Το διάβασα στο www.astrology.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,372,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1740,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,45,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,590,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,40,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,652,ΒΙΝΤΕΟ,150,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,61,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,94,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,66,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,94,Κόσμος,9172,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,64,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5736,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,51,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,992,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2339,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,38,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,485,Eco-News,2666,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Διάλεξε 1 από τα 6 φεγγάρια και μάθε την πλευρά της προσωπικότητάς σου που σε χαρακτηρίζει!
Διάλεξε 1 από τα 6 φεγγάρια και μάθε την πλευρά της προσωπικότητάς σου που σε χαρακτηρίζει!
Διάλεξε 1 από τα 6 φεγγάρια και μάθε την πλευρά της προσωπικότητάς σου που σε χαρακτηρίζει!
https://nb.bbend.net/media/news/2020/06/03/1087776/main/Enallaktih-Panselinoi.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/1-6.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/1-6.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content