«Είναι τα μεγαλύτερα θύματα της πανδημίας»: Οκτώ παιδιά σχεδιάζουν τα εξώφυλλα της ιταλικής Vogue

«Είναι τα μεγαλύτερα θύματα της πανδημίας»: Οκτώ παιδιά σχεδιάζουν τα εξώφυλλα της ιταλικής Vogue

Η Iταλία ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που βρέθηκε στο επίκεντρο της πανδημίας του ...
κορονοϊού, σημειώνοντας χιλιάδες κρούσματα και χιλιάδες νεκρούς μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Ανατριχιαστικές εικόνες από το μαρτυρικό Μπέργκαμο, στα βόρεια της χώρας, έκαναν τον γύρο του κόσμου, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε όλο τον πλανήτη.

Σε αυτή τη σκληρή μάχη, η μόδα έδειξε το πιο όμορφο, το πιο τρυφερό, το πιο ανθρωπιστικό της πρόσωπο με τους κορυφαίους, ιταλικούς οίκους να ανακοινώνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν τα κλειστά εργοστάσια τους για να κατασκευάσουν αντισηπτικά και μάσκες για τις ανάγκες των πολιτών και των νοσοκομείων.


Στο ίδιο κλίμα και η ιταλική Vogue, ένα από τα ιστορικότερα περιοδικά μόδας στον κόσμο, που πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε με ένα ολόλευκο εξώφυλλο σαν φόρο τιμής στους χιλιάδες νεκρούς του κορονοϊού. Ένα εξώφυλλο που σίγουρα θα το θυμόμαστε για πολλές δεκαετίες.



Τώρα, η ιταλική Vogue πρωτοπορεί ξανά ζητώντας από 8 παιδιά να ζωγραφίσουν 8 διαφορετικά εξώφυλλα για το νέο τεύχος του περιοδικού. Εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ανάγκη να εστιάσουμε σε αυτά τα μικρότερης ηλικίας «θύματα» της πανδημίας, που είδαν τόσο βίαια τις ζωές τους να αλλάζουν, χωρίς πολλές φορές να είναι σε θέση να κατανοήσουν τις πραγματικές αιτίες.



Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Emanulele Farneti, εξηγεί: «Υπάρχει ένας απλός και θεμελιώδης λόγος για τον οποίο αυτό το τεύχος της Vogue Italia είναι αφιερωμένο στα παιδιά, στον νέο τους κόσμο. Είναι επειδή πιστεύουμε ότι αυτά είναι τα πιο παραμελημένα και λιγότερο προφανή θύματα της πανδημίας που μας επηρεάζει όλους. Ξεκινάμε από αυτά για να φανταστούμε έναν νέο κόσμο».



Και προσθέτει: «Χωρίς καν να λαμβάνουμε υπόψη την παραβίαση του δικαιώματός τους να παίζουν και να κοινωνικοποιούνται, είναι πραγματικά απίστευτο και απαράδεκτο το ότι σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, κανείς ακόμα δεν ξέρει αν και πώς θα ξανανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο».


Αλλά και η ύλη του τεύχους είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Για παράδειγμα, ο Τζιόρτζιο Αρμάνι απαντά στα γράμματα του οκτάχρονου Λούκα, που του προτείνει να σχεδιάσει μια συλλογή με υπερδυνάμεις, ενώ ο διάσημος φωτογράφος Steven Klein φωτογραφίζει ένα editorial με τον τετράχρονο γιο του Ace, από το lockdown της Νέας Υόρκης και μιλά για την παρένθετη μητρότητα, χάρη στην οποία κατάφερε να γίνει πατέρας.

Το διάβασα στο www.womantoc.gr


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: «Είναι τα μεγαλύτερα θύματα της πανδημίας»: Οκτώ παιδιά σχεδιάζουν τα εξώφυλλα της ιταλικής Vogue
«Είναι τα μεγαλύτερα θύματα της πανδημίας»: Οκτώ παιδιά σχεδιάζουν τα εξώφυλλα της ιταλικής Vogue
«Είναι τα μεγαλύτερα θύματα της πανδημίας»: Οκτώ παιδιά σχεδιάζουν τα εξώφυλλα της ιταλικής Vogue
https://www.womantoc.gr/content/articles/0/article_23388/okto-paidia-sxediazoun-okto-eksofylla-gia-tin-italiki-vogue.col-12.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/vogue.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/vogue.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content