Νέα θεραπεία βλαστοκυττάρων για τη νόσο covid19 ανακάλυψαν ερευνητές στο Αμπού Ντάμπι

Νέα θεραπεία βλαστοκυττάρων για τη νόσο covid19 ανακάλυψαν ερευνητές στο Αμπού Ντάμπι

⍆Μια ομάδα γιατρών και ερευνητών στο Κέντρο Βλαστoκυττάρων... του Αμπού Ντάμπι, ADSCC, με επικεφαλής τον εφευρέτη και κύριο ερευνητή Δρ Yendry Ventura, ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε μια μοναδική νέα θεραπεία για ασθενείς με COVID-19, η οποία όπως φαίνεται, βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει τον ιό και να κάνει την ασθένεια λιγότερο επιβλαβή. Η θεραπεία περιλαμβάνει την εξαγωγή βλαστoκυττάρων από το αίμα του ίδιου του ασθενούς και την επανεισαγωγή τους ως νεφελοποιημένη ομίχλη μετά την επανενεργοποίησή τους.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας
Τα αρχικά αποτελέσματα από τη θεραπεία, που χορηγήθηκαν στα ΗΑΕ σε 73 ασθενείς με COVID-19 με μέτρια έως σοβαρά συμπτώματα, ήταν πολλά υποσχόμενα, με όλους τους ασθενείς να ανταποκρίνονται καλά στη θεραπεία. Ωστόσο, οι ερευνητές τόνισαν ότι τα αποτελέσματα ήταν προκαταρκτικά και χρειάστηκε περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων.

Το ADSCC ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα αυτής της ανάλυσης έδειξαν ότι η θεραπεία ήταν αποτελεσματική και ασφαλής. «Οι ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με βλαστοκύτταρα βελτιώθηκαν ταχύτερα από εκείνους που έλαβαν μόνο τη βασική/τυπική θεραπεία. Συγκεκριμένα, όσοι έλαβαν θεραπεία με βλαστοκύτταρα παρουσίασαν κλινική βελτίωση εντός των πρώτων 4 ημερών της θεραπείας, όπως αποδεικνύεται από τη χαμηλή βαθμολογία σοβαρότητας. Η τυπική ομάδα θεραπείας χρειάστηκε 8 ημέρες για να δείξει παρόμοια ευρήματα » επεσήμανε η Δρ Fatema Alkaabi, συν-κύριος ερευνητής και ειδική αιματολόγος στο Sheikh Khalifa Medical City.

Για τους ασθενείς με σοβαρά συμπτώματα, η διάρκεια της νοσηλείας για όσους έλαβαν θεραπεία με βλαστοκύτταρα ήταν 6 ημέρες κατά μέσο όρο- σημαντικά χαμηλότερη από ό, τι μεταξύ παρόμοιων ασθενών που έλαβαν τη βασική θεραπεία, οι οποίοι πέρασαν κατά μέσο όρο 22 ημέρες στο νοσοκομείο.

Περαιτέρω αναλύσεις αποκάλυψαν ότι οι ασθενείς που πήραν θεραπεία με βλαστοκύτταρα είναι 3,1 φορές πιο πιθανό να ανακάμψουν σε λιγότερο από 7 ημέρες από εκείνους που έλαβαν τη βασική θεραπεία ενώ, το 67% των ασθενών που πήραν θεραπεία με βλαστοκύτταρα η ανάκαμψη τους οφείλετε καθαρά σε αυτήν.

Πνευματικά δικαιώματα της θεραπείας
Το Κέντρο ADSCC ενημέρωσε επίσης, ότι είχε εξασφαλίσει προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων πνευματικών δικαιωμάτων και τεχνογνωσίας, για τη θεραπεία. Αυτό, του άνοιξε το δρόμο για να καταστήσει διαθέσιμες τις λεπτομέρειες της θεραπείας μέσω διακανονισμού αδειοδότησης μόλις είχε επίσημη έγκριση από την κυβέρνηση των ΗΑΕ.

Η επιτυχία της μελέτης
Η επιβεβαίωση της επιτυχίας της θεραπείας περιελάμβανε την αντιστοίχιση των δεδομένων από τους 73 ασθενείς στη δοκιμή σε ίσο αριθμό ελέγχων, επιτρέποντας στους ερευνητές να συγκρίνουν τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Η μελέτη μέτρησε την επίπτωση των ανεπιθύμητων ενεργειών, το ποσοστό θνησιμότητας εντός 28 ημερών και το χρόνο έως την κλινική βελτίωση ή την έξοδο από το νοσοκομείο.

Οι ασθενείς αποκλείστηκαν από το νέο σκέλος θεραπείας εάν είχαν επίπεδα αιμοσφαιρίνης κάτω από δέκα, ιστορικό καρκίνου, λοιμώξεις αίματος, ή έλαβαν οποιαδήποτε θεραπεία που δεν ήταν μέρος του τυπικού πρωτοκόλλου, όπως θεραπεία με πλάσμα αναρρόφησης. Ενώ, ασθενείς κάτω των 18 ετών αποκλείστηκαν και αυτοί από τη νέα θεραπεία.

Το ADSCC ανακοίνωσε ότι οι επιστήμονες βρίσκονται σε διάφορα στάδια των ερευνητικών προσπαθειών για να αποδείξουν την αποτελεσματικότητα (δοκιμή Φάσης 3), τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα της δοσολογίας και την αποτελεσματικότητα για τη θεραπεία κι άλλων αναπνευστικών παθήσεων όπως το άσθμα, η ΧΑΠ και η κυστική ίνωση- (COPD, and cystic fibrosis).

Μέχρι στιγμής, έχουν επιτευχθεί 3 επίπεδα προστασίας: ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη μέθοδο συλλογής (Χορηγείται από το Διεθνές Κέντρο Καταχώρησης Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας. Υπουργείο Οικονομίας των ΗΑΕ, 30 Απριλίου 2020), μερικά έργα επιστημονικής ιδιοκτησίας που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα σχετικά με τις συστάσεις της διαδικασίας θεραπείας (Πιστοποιητικό πνευματικής ιδιοκτησίας αριθ. ΕΚ- 01-002809), χαρακτηρισμός μιας μεθόδου συλλογής των βλαστοκυττάρων (EC-01-002810) και μια διαδικασία λήψης κυττάρων (EC-01-002811), όλα τα IP έργα καταχωρίστηκαν στις 26 Μαΐου 2020, στον ευρωπαϊκό οργανισμό INTEROCO Γραφείο πνευματικών δικαιωμάτων (Γερμανία) με παγκόσμια αναγνώριση σε όλες τις χώρες - μέλη της Σύμβασης της Βέρνης για τα πνευματικά δικαιώματα και προστασία της τεχνογνωσίας στο εμπορικό εταιρικό νομικό πλαίσιο.

Το διάβασα στο naftemporiki.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,569,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,30,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2280,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,19,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Νέα θεραπεία βλαστοκυττάρων για τη νόσο covid19 ανακάλυψαν ερευνητές στο Αμπού Ντάμπι
Νέα θεραπεία βλαστοκυττάρων για τη νόσο covid19 ανακάλυψαν ερευνητές στο Αμπού Ντάμπι
Νέα θεραπεία βλαστοκυττάρων για τη νόσο covid19 ανακάλυψαν ερευνητές στο Αμπού Ντάμπι
https://www.naftemporiki.gr/fu/p/709772/638/399/0x0000000000779f68/2/blastokuttara-ygeia-ergastirio.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/covid19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/covid19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content