Κοσμογονικές εξελίξεις για τον πλανήτη: "Η Μεγάλη Επανεκκίνηση - Επαναρύθμιση" (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοσμογονικές εξελίξεις για τον πλανήτη: "Η Μεγάλη Επανεκκίνηση - Επαναρύθμιση" (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Προβλέπει παγκόσμια κυβέρνηση, «σφράγισμα» με ψηφιακή ταυτότητα,...
Unisex Κοινωνία, αλλαγές στην Υγεία, την Οικονομία, την Κοινωνία και πολλά άλλα.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μία οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1971. Βασίζεται στην συμμετοχή των μελών του!

Ποια είναι τα μέλη του; Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

Στόχος του φόρουμ, όπως ισχυρίζονται τα μέλη του, είναι η… βελτίωση του κόσμου. Διεξάγει μια ετήσια συνάντηση στα τέλη Ιανουαρίου στο Ντάβος, ένα ορεινό θέρετρο στο Γκραουμπύντεν των ανατολικών Άλπεων στην Ελβετία. Εκεί μαζεύονται όλοι οι παγκοσμιοποιητές.

Πριν δυο μέρες, με επικεφαλής τον οικονομολόγο, Klaus Schwab, η επίσημη ιστοσελίδα του φόρουμ δημοσίευσε ένα άρθρο, το οποίο δείχνει πως βρισκόμαστε προ κοσμογονικών εξελίξεων με αφορμή τον κορωνοϊό αλλά σίγουρα και τις εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις λεηλασίες στους δρόμους.

Το φόρουμ λοιπόν υποστηρίζει πως ο κορωνοϊός άνοιξε παράθυρο, προκειμένου να πατηθεί το κουμπί επαναφοράς-επανεκκίνησης, δείχνοντας ως φωτογραφία ένα πράσινο κουμπί και τίτλο: «Ήρθε η ώρα για επανεκκίνηση του πλανήτη».Όπως υπογραμμίζεται, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης, πρέπει να αναθεωρηθούν όλοι οι τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας, από την εκπαίδευση μέχρι τις κοινωνικές συμφωνίες και τις συνθήκες εργασίας.

«Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες πολιτείες μέχρι την Κίνα πρέπει να συμμετέχει και κάθε βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου μέχρι και τεχνολογίας πρέπει να μετατραπεί. Με μία φράση: Χρειαζόμαστε μία Μεγάλη Επανεκκίνηση-Επαναρύθμιση του καπιταλισμού», γράφει το Φόρουμ.

Μάλιστα, γίνεται ειδική αναφορά στο παγκόσμιο χρέος, το οποίο έχει αυξηθεί, για την ανεργία, για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, προβλήματα τα οποία απαιτούν, σύμφωνα με το φόρουμ, παγκόσμια συνεργασία και παγκόσμια κυβέρνηση.

Τονίζεται επίσης πως υπάρχει καλή θέληση από την πλευρά των πολιτών, προκειμένου να προχωρήσει η «Μεγάλη Επανεκκίνηση-Επαναρύθμιση», που «τόσο απεγνωσμένα χρειαζόμαστε», σύμφωνα πάντα με τους παγκοσμιοποιητές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.Όπως θα δείτε στο σχέδιο που δημοσιεύει το Φόρουμ, στον πυρήνα βρίσκεται η «Μεγάλη Επανεκκίνηση», γύρω της γυρίζουν οι βασικοί πυλώνες, προκειμένου να αλλάξει ο πλανήτης (Βιώσιμη Ανάπτυξη, Αλλαγές στην Υγεία, Παγκόσμια Συνεργασία, Επανασχεδιασμός Κοινωνικών Συμβολαίων και Εργασιακών Συνθηκών.

Εν συνεχεία οι βασικοί πυλώνες είναι συνδεδεμένοι με θέματα όπως η Παγκόσμια Κυβέρνηση, η ένταξη των LGBTQ, το περιβάλλον, η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, το 5G, τα drones, η ψηφιακή ταυτότητα («σφράγισμα» όσων δεχτούν το εμβόλιο του Bill Gates) και πολλά άλλα!

ΠΗΓΗ: World Economic Forum
Εμείς απλά παραθέτουμε ό,τι βρίσκουμε σε επίσημες ιστοσελίδες της διεθνούς κοινότητας.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, οι οποίες αποτελούν τα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ να ενωθούν στο πλαίσιο της επανεκκίνησης και εν τέλει να κυβερνώνται μέσω μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αγοράσει το υψηλό παγκόσμιο χρέος και θα επανεκκινήσει το καπιταλισμό σε ένα νέο μάλλον καθεστώς συγκεντρωτισμού και ελέγχου της οικονομίας και της παγκόσμιας κοινωνίας, στην οποία οι άνθρωποι θα ζουν ΜΟΝΟ με ψηφιακές ταυτότητες, προκειμένου να μην απειλούν την Δημόσια Υγεία.

Πως θα το ονομάζατε ένα τέτοιο καθεστώς;


Το διάβασα στο el.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2283,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Κοσμογονικές εξελίξεις για τον πλανήτη: "Η Μεγάλη Επανεκκίνηση - Επαναρύθμιση" (ΒΙΝΤΕΟ)
Κοσμογονικές εξελίξεις για τον πλανήτη: "Η Μεγάλη Επανεκκίνηση - Επαναρύθμιση" (ΒΙΝΤΕΟ)
Κοσμογονικές εξελίξεις για τον πλανήτη: "Η Μεγάλη Επανεκκίνηση - Επαναρύθμιση" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2020/06/great-1024x594.png
https://i.ytimg.com/vi/8rAiTDQ-NVY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_90.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_90.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content