Συνάντηση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών Βόλου με τον κ.Τριαντόπουλο του Υπ. Οικονομικών

Συνάντηση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών Βόλου με τον κ.Τριαντόπουλο του Υπ. Οικονομικών

⍆Κοινή συνάντηση εργασίας των Αστικών και Υπεραστικών Συγκοινωνιών Βόλου ....πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στα γραφεία των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου κ. Νίκος Ευαγγελινός, ο πρόεδρος των Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης, ο νομικός σύμβουλος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος καθώς και μέλη της διοίκησης των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενίσχυση των συγκοινωνιών, αστικών και υπεραστικών, από την κυβέρνηση σε όλους τους τομείς, καθώς οι συγκοινωνίες ήταν ένας από τους κλάδους που συνέχισαν το έργο τους καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας έχοντας ζημία της τάξης του 90% ενώ και με την λήξη της καραντίνας και την επιστροφή στην κανονικότητα η ζημία συνεχίζει να αγγίζει το 60%.

Πιο συγκεκριμένα τόσο ο κ. Ευαγγελινός όσο και ο κ. Κολυνδρίνης έθεσαν στον κ. Τριαντόπουλο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των μεταφορών, όχι μόνο στην Μαγνησία αλλά ευρύτερα, και συνεργάστηκαν διεξοδικά για την αντιμετώπιση τους, ενώ αναφέρθηκαν και στα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αναφορικά με την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού όπου και δεν προβλεπόταν η καταβολή της στα λεωφορεία με τη νομική μορφή της «Κοινωνίας» ωστόσο μετά από την συνεργασία με τον κ. Τριαντόπουλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα το ζήτημα οδηγήθηκε σε λύση και τις προηγούμενες ημέρες καταβλήθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων η πρώτη δόση.

«Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τριαντόπουλο ο οποίος έγινε κοινωνός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και το προηγούμενο χρονικό διάστημα μετά από τις αφόρητες πιέσεις που του ασκήσαμε δούλεψε ακούραστα ώστε να βρεθεί λύση και να μπορέσουν και οι Κοινωνίες να ενταχθούν στην αποζημίωση ειδικού σκοπού», αναφέρει ο κ. Ευαγγελινός.

Ο ίδιος προσθέτει πως «όλο αυτό το διάστημα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Κολυνδρίνη και τον κ. Τριαντόπουλο και μπορούμε να δίνουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας της καραντίνας και του κορονοϊού».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης ευχαρίστησε τον κ. Τριαντόπουλο για την άμεση ανταπόκριση αναφορικά με το πρόβλημα που είχε προκύψει με την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στα λεωφορεία που είχαν τη νομική μορφή Κοινωνίας και τόνισε πως «είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει ένας άνθρωπος σαν τον κ. Τριαντόπουλο στο Υπουργείο Οικονομικών με τον οποίο μπορούμε να έχουμε μια τόσο άμεση συνεργασία και ο οποίος όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα όχι μόνο έσκυψε ακούραστα πάνω από τα προβλήματα μας αλλά κατάφερε να δώσει και λύσεις».

Τέλος ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών πως η κυβέρνηση και ειδικά το Υπουργείο Οικονομικών, σε συνεχή συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία, έχουν σκύψει με μεγάλη προσοχή πάνω στα προβλήματα όλων των κλάδων, αλλά.και των συγκοινωνιών που έχουν πληγεί σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό. Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζεται η επεξεργασία μέτρων και λύσεων για την στήριξη επιχειρήσεων, ιδιοκτητών και εργαζομένων στον κλάδο των μεταφορών, όπως και σε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,621,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,42,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9095,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,33,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5707,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,450,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Συνάντηση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών Βόλου με τον κ.Τριαντόπουλο του Υπ. Οικονομικών
Συνάντηση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών Βόλου με τον κ.Τριαντόπουλο του Υπ. Οικονομικών
Συνάντηση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών Βόλου με τον κ.Τριαντόπουλο του Υπ. Οικονομικών
http://www.astikovolou.gr/wp-content/uploads/2020/06/20200627_103819-1200x600.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_884.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_884.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content