Η ανακάλυψη του Εαυτού μας

Η ανακάλυψη του Εαυτού μας

⍆Είναι ένας στόχος που οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να... επιτύχουμε χωρίς καν να το γνωρίζουμε.Η κατανόηση του εαυτού σας σε βαθύτερο επίπεδο μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις που θα διαμορφώσουν τη μελλοντική σας ευτυχία.
Η κατανόηση του εαυτού σας σε βαθύτερο επίπεδο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε την ευτυχία και την ειρήνη μέσα στην οποία πολλοί αναζητούν έξω από τον εαυτό τους.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι και τεχνικές που βοηθούν στο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας. 

Εδώ είναι τα πιο σημαντικά βήματα για την αυτοανακάλυψη: 

1. Πάρτε μια σειρά μαθημάτων συνειδητοποίησης. 

Η συνείδηση ​​μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας, μαθαίνοντας τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να δώσετε περισσότερη προσοχή στον εαυτό σας και να αναλογιστείτε την παρούσα στιγμή, παρά το παρελθόν ή το μέλλον. Η ίδια η ευαισθησία μπορεί να έρθει σε πολλά σχήματα και μορφές, όπως μέσω διαλογισμού, αυτοαναστοχασμού ή άλλης προσεκτικής άσκησης. Θα μπορούσατε να συμμετάσχετε σε ένα μάθημα τοπικής προσοχής ή να εγγραφείτε σε ένα μάθημα ή απλά να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με το θέμα, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ένα άρθρο σχετικά με την προσοχή . 

2. Προγραμματίστε περισσότερο χρόνο. 

Όταν ζείτε μια πολυάσχολη ζωή, μπορεί  να ξεχάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε  πράγματα σημαντικά για εσάς και ίσως έχετε χάσει την αγάπη σας γι'αυτα. Μέχρι τη στιγμή που έχετε πάει στη δουλειά, μαγειρεύετε δείπνο και φροντίζετε τις οικογενειακές ευθύνες, ίσως να θέλετε να πάτε μόνοι σας στο κρεβάτι. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε να περνάτε λίγο χρόνο κάνοντας τις δραστηριότητες που σας κάνουν ευτυχισμένους, είτε ζωγραφίζετε, κάνετε χαλαρωτικό μπάνιο ή παρακολουθείτε μαθήματα γιόγκα.

 3. Κάντε ένα τεστ προσωπικότητας. 

Μερικοί άνθρωποι παλεύουν με τον αυτοαναστοχασμό και κατανοούν τι τους κάνει να αντιδρούν σε ορισμένες καταστάσεις. Η λήψη ενός απλού τεστ προσωπικότητας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση της προσωπικότητάς σας και πώς επηρεάζει ολόκληρη τη ζωή σας και τη λήψη αποφάσεων. Μπορεί να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε ένα κουίζ Emotional Type που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν πόνο που μπορεί να περάσετε.

 4. Κρατήστε ένα ημερολόγιο. 

Αγοράστε στον εαυτό σας ένα ημερολόγιο και αφιερώστε 5 ή 10 λεπτά κάθε μέρα, αναγράφοντας τις σκέψεις και τις ενέργειές σας. Η έρευνα δείχνει ότι η τήρηση ενός ημερολογίου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες, στη διαχείριση του άγχους και στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, βοηθώντας σας να δώσετε προτεραιότητα και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Ενώ οι άνθρωποι που επιλέγουν να μην ασκήσουν αυτοαναλογισμό συχνά βασίζονται στην εμφιάλωση των συναισθημάτων τους έως ότου γίνουν πολύ συντριπτικοί για να τα αντιμετωπίσουν.

Διατηρώντας ένα καθημερινό αρχείο των συναισθημάτων σας, θα έχετε ενστικτωδώς συνειδητοποίηση τυχόν ανησυχιών και προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσετε και θα νιώσετε πιο άνετα μέσα σας όταν τα αντιμετωπίζετε. 

5. Δείτε ένα Ειδικό. 

Διασημότητες ,από κορυφαίους ηθοποιούς έως μουσικούς έως και αθλητικούς αστέρες στρέφονται τακτικά σε ειδικούς για να τους παρέχουν κάποια σαφήνεια και υποστήριξη στη λήψη πιο ωφέλιμων επιλογών ζωής. Οι συμβουλές των  ειδικών  μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο προς την ευτυχία.

Και να θυμάστε, η αυτοανακάλυψη δεν είναι προορισμός, είναι μια συνεχής διαδικασία, ένα ταξίδι στο οποίο βρίσκεστε. Δεν μπορείτε να ορίσετε τον εαυτό σας εντελώς γιατί εσείς είστε στη διαδικασία της ανάπτυξης. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την αυτοανακάλυψη ως ενημέρωση του ''χάρτη σας'', ώστε να γνωρίζετε ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς.


Το διάβασα στο www.lifecoachcode.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1714,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,29,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,560,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,22,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,613,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,24,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,33,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,60,Κόσμος,9088,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,10,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,23,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5698,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,975,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2266,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,440,Eco-News,2641,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Η ανακάλυψη του Εαυτού μας
Η ανακάλυψη του Εαυτού μας
Η ανακάλυψη του Εαυτού μας
https://www.anapnoes.gr/wp-content/uploads/2015/04/happiness_sunlight_girl_silhouette_sky_tree_1280x1024_hd-wallpaper-1578914.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_8.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_8.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content