================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η ανακάλυψη του Εαυτού μας

⍆Είναι ένας στόχος που οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να... επιτύχουμε χωρίς καν να το γνωρίζουμε.Η κατανόηση του εαυτού σας σε βαθύτερο επίπεδο μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις που θα διαμορφώσουν τη μελλοντική σας ευτυχία.
Η κατανόηση του εαυτού σας σε βαθύτερο επίπεδο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε την ευτυχία και την ειρήνη μέσα στην οποία πολλοί αναζητούν έξω από τον εαυτό τους.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι και τεχνικές που βοηθούν στο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας. 

Εδώ είναι τα πιο σημαντικά βήματα για την αυτοανακάλυψη: 

1. Πάρτε μια σειρά μαθημάτων συνειδητοποίησης. 

Η συνείδηση ​​μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας, μαθαίνοντας τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να δώσετε περισσότερη προσοχή στον εαυτό σας και να αναλογιστείτε την παρούσα στιγμή, παρά το παρελθόν ή το μέλλον. Η ίδια η ευαισθησία μπορεί να έρθει σε πολλά σχήματα και μορφές, όπως μέσω διαλογισμού, αυτοαναστοχασμού ή άλλης προσεκτικής άσκησης. Θα μπορούσατε να συμμετάσχετε σε ένα μάθημα τοπικής προσοχής ή να εγγραφείτε σε ένα μάθημα ή απλά να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με το θέμα, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ένα άρθρο σχετικά με την προσοχή . 

2. Προγραμματίστε περισσότερο χρόνο. 

Όταν ζείτε μια πολυάσχολη ζωή, μπορεί  να ξεχάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε  πράγματα σημαντικά για εσάς και ίσως έχετε χάσει την αγάπη σας γι'αυτα. Μέχρι τη στιγμή που έχετε πάει στη δουλειά, μαγειρεύετε δείπνο και φροντίζετε τις οικογενειακές ευθύνες, ίσως να θέλετε να πάτε μόνοι σας στο κρεβάτι. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε να περνάτε λίγο χρόνο κάνοντας τις δραστηριότητες που σας κάνουν ευτυχισμένους, είτε ζωγραφίζετε, κάνετε χαλαρωτικό μπάνιο ή παρακολουθείτε μαθήματα γιόγκα.

 3. Κάντε ένα τεστ προσωπικότητας. 

Μερικοί άνθρωποι παλεύουν με τον αυτοαναστοχασμό και κατανοούν τι τους κάνει να αντιδρούν σε ορισμένες καταστάσεις. Η λήψη ενός απλού τεστ προσωπικότητας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση της προσωπικότητάς σας και πώς επηρεάζει ολόκληρη τη ζωή σας και τη λήψη αποφάσεων. Μπορεί να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε ένα κουίζ Emotional Type που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν πόνο που μπορεί να περάσετε.

 4. Κρατήστε ένα ημερολόγιο. 

Αγοράστε στον εαυτό σας ένα ημερολόγιο και αφιερώστε 5 ή 10 λεπτά κάθε μέρα, αναγράφοντας τις σκέψεις και τις ενέργειές σας. Η έρευνα δείχνει ότι η τήρηση ενός ημερολογίου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες, στη διαχείριση του άγχους και στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, βοηθώντας σας να δώσετε προτεραιότητα και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Ενώ οι άνθρωποι που επιλέγουν να μην ασκήσουν αυτοαναλογισμό συχνά βασίζονται στην εμφιάλωση των συναισθημάτων τους έως ότου γίνουν πολύ συντριπτικοί για να τα αντιμετωπίσουν.

Διατηρώντας ένα καθημερινό αρχείο των συναισθημάτων σας, θα έχετε ενστικτωδώς συνειδητοποίηση τυχόν ανησυχιών και προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσετε και θα νιώσετε πιο άνετα μέσα σας όταν τα αντιμετωπίζετε. 

5. Δείτε ένα Ειδικό. 

Διασημότητες ,από κορυφαίους ηθοποιούς έως μουσικούς έως και αθλητικούς αστέρες στρέφονται τακτικά σε ειδικούς για να τους παρέχουν κάποια σαφήνεια και υποστήριξη στη λήψη πιο ωφέλιμων επιλογών ζωής. Οι συμβουλές των  ειδικών  μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο προς την ευτυχία.

Και να θυμάστε, η αυτοανακάλυψη δεν είναι προορισμός, είναι μια συνεχής διαδικασία, ένα ταξίδι στο οποίο βρίσκεστε. Δεν μπορείτε να ορίσετε τον εαυτό σας εντελώς γιατί εσείς είστε στη διαδικασία της ανάπτυξης. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την αυτοανακάλυψη ως ενημέρωση του ''χάρτη σας'', ώστε να γνωρίζετε ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς.


Το διάβασα στο www.lifecoachcode.com
Η ανακάλυψη του Εαυτού μας Reviewed by ploumistos.com on 12:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.