Υπόθεση του «ψευτογιατρού» : Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις - Τι καταγγέλλουν συγγενείς θυμάτων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υπόθεση του «ψευτογιατρού» : Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις - Τι καταγγέλλουν συγγενείς θυμάτων

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση...
του «ψευτογιατρού», ο οποίος μοίραζε… συνταγές θανάτου σε ασθενείς που έπεφταν θύματα της αδίστακτης δράσης του.

Η δράση του έχει αφετηρία το 2016 – με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία – οπότε και εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός από το εξωτερικό, υποσχόμενος στα θύματά του πρωτοποριακές θεραπείες με σκευάσματα από βότανα και δραστικές ουσίες κάνναβης. Ο 47χρονος έπειθε τους ασθενείς να σταματούν τις θεραπείες τους με αποτέλεσμα να στείλει στον άλλο κόσμο δύο εφήβους και ένα ηλικιωμένο.

Η δράση του όμως δεν περιορίζεται στους τρεις νεκρούς, καθώς τη μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πλέον καταγγελίες μη υποψιασμένων πολιτών που έπεφταν θύματά του. Ένας εξ’ αυτών μάλιστα, ηχογράφησε τη συνομιλία τους.

Προτρέπει καρκινοπαθή να κόψει τα φάρμακα


Το MEGA φέρνει στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό αυτό ηχητικό ντοκουμέντο. Σύμφωνα με ασθενή που έπεσε θύμα της απάτης, ακούγεται ο 47χρονος γιατρός – μαϊμού, ο οποίος γνώριζε ότι ηχογραφείται, την ώρα που προτρέπει μια καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει» ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

Ο άνδρας στο τηλέφωνο επιχειρεί να πείσει για τις γνώσεις του το ανυποψίαστο θύμα του και μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξαλείψει τον καρκίνο. «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Γι’ αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye – bye».

Ο 47χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, υποδεχόταν ασθενείς στο ιατρείο ενός αγγειολόγου που σήμερα κατηγορείται ως συνεργός του και από εκεί συστηνόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Η προτροπή του προς τους ασθενείς του, όπως λένε οι ίδιοι, σταθερή: Διακόψτε την αγωγή και όλα θα λυθούν με σταγόνες.

«Σε ένα μήνα θα κάνουμε μια μέτρηση της οστικής πυκνότητας, να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Και τότε θα αποφασίσουμε εάν σταματήσουμε αυτά τα οποία μας δίνουν ανάπτυξη και ψηλώνεις ή θα τα συνεχίσουμε. Εάν τα αποτελέσματα είναι καλά, θα σταματήσουμε. Δηλαδή θα σου κόψω αυτά που σου δίνω για να κάνει καινούργιο ιστό υγείας και τα λοιπά, και θα σου δώσω κάτι διαφορετικό, κάποιες σταγόνες διαφορετικές».

Η θεραπεία με… κάκτους
Μάλιστα, ο ίδιος υπόσχεται να θεραπεύσει ασθένεια στις αρθρώσεις με τη βοήθεια… κάκτων.

«Άκου να δεις τώρα, θα σου… έχω μπανίσει εδώ έχει κάτι κάκτους πιο κάτω, σε κάτι χωράφια κάτι φίλων, θα βγάλω φυτικό υαλουρονικό οξύ και θα σου δώσω να πίνεις φυτικό υαλουρονικό οξύ, να ενισχύσουμε τις κάψες γενικά στις αρθρώσεις, έτσι ώστε να αρχίσουν να μειώνονται οι πόνοι και να μπούμε σε περισσότερο περπάτημα. Θα σε βάλω από εδώ και πέρα σε περπάτημα περισσότερο».


Τι καταγγέλλουν συγγενείς θυμάτων
Μπορεί ο 47χρονος μέχρι στιγμής να μην έχει αναφέρει τίποτα για την υπόθεση στους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, ωστόσο οι καταγγελίες εναντίον του έχουν αρχίσει να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Οι 45 καταγγελίες που είχε αρχικά η αστυνομία στα χέρια της για την υπόθεση έχουν αυξηθεί. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του 47χρονου αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στην περαιτέρω αποκάλυψη των θυμάτων του.

Η ΓΑΔΑ κάνει έκκληση προς όσους πολίτες γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να καλέσουν στα 2106476183 & 187, καθώς και 2106411111.

Παράλληλα, οι συγγενείς ανθρώπων που κατέληξαν μιλούν στο MEGA για τον ειδικό της ογκολογίας που υποσχόταν θαύματα και μοίραζε, τελικά, συνταγές θανάτου. «Το όνομα που μας συστήθηκε ήταν Νικόλαος Κοντός. Μαθαίναμε ξέρω εγώ ότι είναι και πιλότος, μαθαίναμε και ότι οι φίλοι που τον ψάξαμε δεν τον ήξεραν ως πιλότο. Αυτός έλεγε ότι με την Ελβετία συνεργαζόταν με ένα κέντρο και από εκεί του έστελναν τα σκευάσματα. Δύο άτομα ήμασταν και δώσαμε 700. Πέταγε μία τιμή και όπου έπιανε» δήλωσε στο MEGA γυναίκα που έπεσε θύμα του.

Δεν είναι μόνο αυτή η καταγγελία που ρίχνει «φως» στο πώς ο 47χρονος χειριζόταν τα θύματά του.

Στο MEGA μίλησε και η μητέρα ενός 16χρονου σήμερα αγοριού, το οποίο αντιμετώπιζε μία σοβαρότατη ασθένεια. Το γεγονός ότι στράφηκαν στα σκευάσματα από βότανα του γιατρού – μαϊμού είναι η αιτία, όπως αναφέρει, το παιδί της αυτή τη στιγμή να μην μπορεί να περπατήσει. «Το έπαιζε εκτός από βοτανολόγος και φανατικός χριστιανός. Αυτή η πορεία του να κοπεί η κορτιζόνη έγινε μέσα σε περίπου 20 ημέρες και το παιδί μου κατέρρευσε».


«Μου έλεγε ‘κόψε τα φάρμακα και το παιδί θα περπατήσει’»
«Το παιδί το εξέτασε στο μοναστήρι στην Παιανία. Εκεί εξέταζε μαζί με άλλα άτομα. Σίγουρα 3-4 άτομα είδαμε εκεί. Δεν γνωρίζω πόσο βαριά ήταν ασθενείς. Γνώριζα ότι είχε πολλά άτομα με καρκίνο. Εμείς δεν δώσαμε πολλά χρήματα» ανέφερε η ίδια.

«Σήμερα το παιδί είναι σε αμαξίδιο. Η πάθηση που έχει είναι εξελισσόμενη. Η επιδείνωση όμως ήταν ραγδαία. Μέσα σε είκοσι μέρες, ενώ περπατούσε, σταμάτησε να βαδίζει, και καθηλώθηκε» περιέγραψε. 

Τι λέει ο ιδιοκτήτης καταστήματος βοτάνων από όπου τα προμηθευόταν
Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, προμηθευόταν τα βότανα που χορηγούσε στους ασθενείς του από ένα μαγαζί στην περιοχή του Πηλίου.

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταστήματος βοτάνων μίλησε στο MEGA. «Φαινόταν άνθρωπος του Θεού. Τι να πω; Δεν ξέρω. Έχω χάσει πάσα ιδέα. Έπαιρνε κάτι λάδια βασικά. Δηλαδή βότανα κανονικά, δεν ήταν κάτι επιλήψιμο».

Όπως είπε ο ίδιος, πήγαινε στο μαγαζί φορώντας στολή της Αεροπορίας. «Έλεγε ότι ήταν στην Αεροπορία και ότι είχε σπουδάσει και γιατρός στην Αμερική. Όταν τον βλέπεις με στολή της Αεροπορίας, λες «εντάξει, είναι σοβαρός άνθρωπος». Τι άλλο να σκεφτείς;».

Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1793,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,88,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,637,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,84,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,703,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,106,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,447,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,20,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,7,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,Κόσμος,9322,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,161,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1495,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5800,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1037,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2437,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,67,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,538,Eco-News,2704,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Υπόθεση του «ψευτογιατρού» : Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις - Τι καταγγέλλουν συγγενείς θυμάτων
Υπόθεση του «ψευτογιατρού» : Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις - Τι καταγγέλλουν συγγενείς θυμάτων
Υπόθεση του «ψευτογιατρού» : Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις - Τι καταγγέλλουν συγγενείς θυμάτων
https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2020/06/giatros-maimou-768x512.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_651.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_651.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content