Ανοίγουν όλα τα Μουσεία - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επισκέπτες

Ανοίγουν όλα τα Μουσεία - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επισκέπτες

⍆Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον εγχώριο πολιτισμό καθώς ανοίγουν και πάλι τα μουσεία...
ολόκληρης της χώρας μετά από τρεις ολόκληρους μήνες που οι πύλες τους παρέμεναν κλειστές λόγω κορωνοϊού. Από το εντυπωσιακό Μουσείο της Ακρόπολης μέχρι το πλούσιο σε σημαντικά εκθέματα Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο κι από το Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών έως το φημισμένο Μουσείο Βασιλικών Τάφων των Αιγών, στην περίφημη Βεργίνα, οι κατεξοχήν «θεματοφύλακες» της πλούσιας ελληνικής ιστορίας είναι και πάλι ανοιχτοί και πανέτοιμοι να υποδεχτούν επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, θα επισκεφθεί στις 8:30 τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Αγοράς Αθηνών,συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Σύμφωνα με τις επίσημες ενημερώσεις από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους ενώ έχουν δοθεί, παράλληλα, σαφείς οδηγίες που αφορούν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους επισκέπτες. Η αρμόδια υπουργός, μάλιστα, κ. Λίνα Μενδώνη έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί, από το πρωί έως το μεσημέρι, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Βυζαντινό και Χριστιανικό τόσο για συμβουλικούς λόγους όσο και για να επιβλέψει την κατάσταση που θα επικρατήσει με βάση τα νέα δεδομένα.

Όσοι λοιπόν αποφασίσετε να επισκεφθείτε κάποιο μουσείο μέσα στις επόμενες ημέρες καλό θα ήταν να προμηθευτείτε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα βρείτε στις αντίστοιχες ιστοσελίδες έτσι ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε στα εκδοτήρια. Αν πάλι προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από το εκδοτήριο καλό θα ήταν να προτιμήσετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Κατά την παραμονή σας στους χώρους του μουσείου θα πρέπει να φροντίσετε να διατηρείτε απόσταση 2 μέτρων από τους υπόλοιπους επισκέπτες. Η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, αποτελεί ένα αποδοτικό μέτρο προστασία, κυρίως για τους κλειστούς χώρους. Δεν χρειάζεται πάντως να ανησυχείτε για τον συνωστισμό καθώς οι άνθρωποι των μουσείων θα φροντίζουν να εισέρχεται στους χώρους συγκεκριμένος αριθμός ατόμων.

Δεν είναι, επίσης, απαραίτητο να προμηθευτείτε νερό ή κάποιο αναψυκτικό από το σπίτι σας καθώς τα αναψυκτήρια όλων των μουσείων θα λειτουργούν κανονικά, ακολουθώντας όμως και αυτά τα μέτρα που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους χώρους εστίασης. Να ξέρετε πως όσοι από εσάς έχετε μαζί σας μεγάλες τσάντες ή σάκους, θα πρέπει να τα αφήσετε, πριν μπείτε, σε ειδικό χώρο όπου θα απολυμανθούν με ατμό.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως έχει δοθεί οδηγία για αποφυγή χρήση κλιματιστικών για πολλές ώρες, παρόλα αυτά σε κάποια από αυτά η προστασία των εκθεμάτων απαιτεί διαρκή κλιματιστική κάλυψη.

Εάν ανήκετε σε ευαίσθητες ομάδες – άτομα άνω των 65 ετών, άτομα με ειδικές ικανότητες, έγκυοι – να ξέρετε πως δικαιούστε να κάνετε χρήση των ειδικών μέτρων που έχουν προβλεφθεί σχετικά με τα οποία καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επίσκεψή σας.

Να έχετε, επίσης, υπόψιν σας, πως όλοι όσοι εργάζονται στους χώρους των μουσείων, ειδικά δε εκείνοι που έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό, είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα σε όλη την διάρκεια της βάρδιάς τους.


Τέλος, αν επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο αναμνηστικό ή δώρο θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε μιας και τα πωλητήρια των μουσείων θα λειτουργούν κανονικά από σήμερα τηρώντας βεβαίως τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν για όλα τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανοίγουν όλα τα Μουσεία - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επισκέπτες
Ανοίγουν όλα τα Μουσεία - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επισκέπτες
Ανοίγουν όλα τα Μουσεία - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επισκέπτες
https://www.govastileto.gr/assets/images/413920.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_561.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_561.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content