Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν καταναλώνουμε καθημερινά μπίρα

Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν καταναλώνουμε καθημερινά μπίρα

⍆Πολλές είναι οι ιστορίες που ακούγονται κατά καιρούς από τους ανθρώπους για το τι συμβαίνει... με τις μπίρες και τι προκαλούν στον οργανισμό, ειδικά αν κάποιος πίνει πολύ συχνά.Ένας νεαρός άνδρας όμως, φαίνεται ότι θέλησε να μάθει από πρώτο χέρι τι αλλάζει στο σώμα με τη συνεχή κατανάλωση αυτού του αλκοολούχου ποτού και να δει εν τέλη οι φήμες έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν, ξεκίνησε ένα πείραμα ενός μήνας, στη διάρκεια του οποίου έπινε καθημερινά μπίρα και διηγήθηκε την ιστορία του στο διαδίκτυο, το οποίο όπως φάνηκε, ανταποκρίθηκε αμέσως.

Ο νεαρός, που δεν είχε γενικά κακές συνήθειες, ούτε έπινε πολύ αλκοόλ πριν ξεκινήσει την έρευνα του, επισκέφθηκε ένα γιατρό για να βεβαιωθεί ότι η υγεία του ήταν εντάξει και ξεκίνησε με την απόφαση να πίνει δυο ποτήρια μπίρας την ημέρα.

Την πρώτη μέρα, όπως είπε ένιωσε αυτό ακριβώς που περίμενε, χαρούμενη και ανεβασμένη διάθεση, όμως στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, άρχισε να παρατηρεί ότι είχε πονοκέφαλους, κάτι που δεν του συνέβαινε παλιά, καθώς και ότι το πρόσωπο του έμοιαζε πρησμένο και είχε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Τη δεύτερη εβδομάδα παρατήρησε αλλαγές στον ύπνο του, αφού κοιμόταν και ξυπνούσε με δυσκολία, ενώ άρχισε να χρησιμοποιεί την αναβολή στο ξυπνητήρι του.

Την τρίτη εβδομάδα, οι συνάδελφοι του στη δουλειά παρατήρησαν ότι εκείνος ενοχλούταν από τα πάντα και ο ίδιος δήλωσε ότι είχε χάσει την ικανότητα συγκέντρωσης του και ήταν πιο νευρικός.

Την τέταρτη εβδομάδα,
αντιλήφθηκε ότι δεν είχε πια την ίδια ενέργεια για να βγει για τρέξιμο το πρωί και του ήταν δύσκολο ακόμα και να σηκωθεί να ντυθεί. Επιπλέον, μείωσε στο μισό την απόσταση που συνήθιζε να κάνει και εν τέλη κατάφερε να πάει μόλις 5 φορές για τζόκινγκ μέσα στο μήνα.

Αυτό που τον εξέπληξε όμως περισσότερο από όλα, ήταν το πόσο γρήγορα κέρδισε βάρος αυτό το διάστημα, αφού παρά το γεγονός ότι γυμναζόταν όπως και πριν, έκανε κοιλιά. Ο γιατρός του είπε ότι το πρησμένο του πρόσωπο και η δύσπνοια που ένιωθε ήταν λόγω της αυξημένης του πίεσης. Η κοιλιά του από την άλλη, ήταν αποτέλεσμα ενδοκρινικών διαταραχών και η αϋπνία προκλήθηκε από πρόβλημα που απέκτησαν τα νεφρά του.

Συνοψίζοντας, αυτά που έμαθε από το πείραμα του ήταν ότι:

Η εμφάνιση του χειροτέρεψε

Η ποιότητα του ύπνου του χάλασε

Η δουλειά του φαινόταν δυσκολότερη

Εμφανίστηκαν παράπλευρα προβλήματα υγείας.


Πάντως όπως διαβεβαιώνει ο νεαρός τον κόσμο, δεν πρόκειται να επαναλάβει ξανά κάποιο παρόμοιο πείραμα, βλέποντας το τι προκάλεσε στον οργανισμό του και πλέον προσπαθεί να βελτιώσει την υγεία του, αλλά και να αποφύγει για λίγο καιρό τα μπαρ.


Το διάβασα στο www.madata.gr



"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν καταναλώνουμε καθημερινά μπίρα
Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν καταναλώνουμε καθημερινά μπίρα
Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν καταναλώνουμε καθημερινά μπίρα
https://www.i-eidisi.com/wp-content/uploads/2017/06/bri.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_542.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_542.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content