================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επίθεση με βιτριόλι: Πλάνο που δείχνει τη δράστιδα εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Στο πλάνο από κάμερα καταστήματος που προσπαθούν να «καθαρίσουν»....
οι αστυνομικοί, προκειμένου να διακρίνουν τα χαρακτηριστικά της δραστιδος και να την ταυτοποιήσουν, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο όγκος δεδομένων που καλούνται να επεξεργαστούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι τεράστιος, καθώς πλέον εξετάζονται και τα στοιχεία από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η μέχρι στιγμής έρευνα για την ταυτότητα του ατόμου που πραγματοποίησε την επίθεση εναντίον της Ιωάννας, γίνεται σε άτομα που ανήκουν στο στενό περιβάλλον του θύματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη ήταν έτοιμη για όλα. «Είχε αποφασίσει να κάνει ζημιά στην 34χρονη, έκανε πολύ προσεκτικές κινήσεις και γι’ αυτό και διέφυγε» πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης.

Επίθεση με βιτριόλι: Πλάνο που δείχνει τη δράστιδα εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 8:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.