Πανελλήνιος δημιουργικός διαγωνισμός με θέμα το φιλί

Πανελλήνιος δημιουργικός διαγωνισμός με θέμα το φιλί

⍆To Pikap Community και η ELECTRA social company με διάθεση εξωστρέφειας... οργανώνουν ένα δημιουργικό παιχνίδι. Σε αυτήν την άνευ προηγουμένου πραγματικότητα, φυσικές και αυτονόητες ανθρώπινες λειτουργίες απέκτησαν νέα σημασία. 

Με εκφραστικό μέσο το ποίημα ή το σκίτσο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δημιουργήσουν εμπνεόμενοι από το φιλί, να μοιράσουν όσο φιλί θέλουν, αντέχουν, ονειρεύονται. Είτε είναι ο κύριος τρόπος έκφρασής τους, είτε θα το δοκιμάσουν για πρώτη φορά, από όποιες γεωγραφικές συντεταγμένες κι αν βρίσκονται. 

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 και λήγει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020. 

H δράση και η εξέλιξή της στο Facebook: The Kiss Venture

The Kiss Venture
1. Ο/Η κάθε ενδιαφερόμενος/η συμμετέχει με ένα ποίημα ή ένα σκίτσο.
2. Το αποστέλλει στη διοργάνωση μέχρι την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020.
3. Για τη συμμετοχή του/της καταβάλλει το ποσό των 5,00 ευρώ.
4. Τα έργα στο σύνολό τους θα εκτεθούν στην πλατφόρμα www.thekissventure.com.
5. Την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 η πλατφόρμα «ανοίγει» στο κοινό και ξεκινάει από τους συμμετέχοντες η ψηφοφορία. 
6. Οι δημιουργοί ψηφίζουν 1 ποίημα και 1 σκίτσο άλλων δημιουργών.
7. Οι ψήφοι κατατίθενται με τη μορφή e-mail, το οποίο θα στείλει ο κάθε δημιουργός στη διεύθυνση thekissventure2020@gmail.com.
8. Το κοινό δεν έχει πρόσβαση ούτε στη διαδικασία ούτε στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
9. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν στην πλατφόρμα www.thekissventure.com.
10. Με προσωπικό e-mail μπορούν να ενημερωθούν για τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας όσοι/ες συμμετέχοντες/ουσες το επιθυμούν.
11. Με προσωπικό e-mail θα ενημερωθούν οι δημιουργοί των οποίων τα έργα συγκέντρωσαν τις περισσότερους ψήφους.

Βραβεία
Το 60% των εσόδων της δράσης θα το μοιραστούν ισομερώς o/η συγγραφέας και ο/η εικαστικός που τα έργα τους θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους.

Όροι συμμετοχής
– Ο/Η δημιουργός, εγγυάται το πρωτότυπο του έργου του/της και αναλαμβάνει κάθε ευθύνη έναντι τρίτων ως προς την πρωτοτυπία του.
– Ο/Η κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετέχει στη δράση μόνο με ένα έργο (ποίημα ή σκίτσο). Δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει δικό του έργο.
– Κάθε ποίημα αποστέλλεται στους διοργανωτές σε αρχείο word ή open office.
– Κάθε σκίτσο είναι δημιουργημένο σε λευκό χαρτί Α4, με τη χρήση αποκλειστικά μαύρου μολυβιού. Φωτογραφίζεται και αποστέλλεται στους διοργανωτές σε αρχείο jpeg (75 dpi, up to 1000 pixels).
– Σε περιπτώσεις ισοψηφίας, τα βραβεία μοιράζονται ισομερώς.
– To έργο χορηγείται με άδεια διάθεσης για ελεύθερη χρήση, αναπαραγωγή, αναδιανομή, παρουσίαση, με την προϋπόθεση να μην υπάρχει πρόθεση εμπορικής εκμετάλλευσης εκ μέρους των διοργανωτών. Απαιτείται σε κάθε περίπτωση η αναφορά του ονόματος του δημιουργού. Οποιοδήποτε παράγωγο έργο μπορεί να διανεμηθεί μόνο με την ίδια ή παρόμοια άδεια.
Διαδικασία αποστολής
– Αποστέλλετε το έργο σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση
thekissventure2020@gmail.com.
– Ο τίτλος του αρχείου που επισυνάπτετε είναι ίδιος με τον τίτλο του e-mail σας και είναι της μορφής επώνυμο_όνομα_τίτλος_έργου με λατινικούς χαρακτήρες. Παράδειγμα: zafeiropoulou_maria_kokkino_fili. Προαιρετικά και αποκλειστικά για χρήση της διοργάνωσης επισημαίνετε στο e-mail τον τόπο κατοικίας σας.
– Η διοργάνωση επιβεβαιώνει την παραλαβή του έργου και σας ενημερώνει για την κατάθεση της οικονομικής σας συμμετοχής.
– Εντός τριών (3) ημερών και με τραπεζικά έξοδα που αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου, καταθέτετε στον παρακάτω λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας:
ΙΒΑΝ GR9701108640000086400452255 / Δικαιούχος ELECTRA.
Συντονισμός – Επιμέλεια: Στέλλα Τενεκετζή, Δημήτρης Αγγέλης

Το Pikap Community – Art In Thessaloniki
Πρόκειται για μια προσπάθεια συγκέντρωσης και παρουσίασης της καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα στην οποία εντάσσονται καλλιτέχνες οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην πόλη μας. Ανά καταχώρηση περιλαμβάνονται πληροφορίες, δείγματα δουλειάς, εξωτερικοί σύνδεσμοι και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κρίνει ο εκάστοτε καλλιτέχνης επιθυμητό να γνωστοποιηθεί, ώστε να προβληθεί και να παρουσιαστεί η προσωπική του πορεία και το έργο του.

Η ELECTRA social company
Είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία που, συμπτωματικά, συστήθηκε πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Σκοπός της, η οργάνωση συλλογικών δράσεων που ενισχύουν την ατομική έκφραση και τη δημιουργία.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1738,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,39,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,586,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,34,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,643,ΒΙΝΤΕΟ,146,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,54,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,76,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,64,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9151,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,59,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5731,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,990,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2323,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,34,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,473,Eco-News,2662,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Πανελλήνιος δημιουργικός διαγωνισμός με θέμα το φιλί
Πανελλήνιος δημιουργικός διαγωνισμός με θέμα το φιλί
Πανελλήνιος δημιουργικός διαγωνισμός με θέμα το φιλί
https://thekissventure.files.wordpress.com/2020/05/kiss.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_33.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_33.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content