================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ηχηρό μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ: «Θα κάψουμε όποιον πατήσει τα ποδάρια του σε ελληνικό έδαφος»

⍆Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε δημοσιογράφους..... Ερωτηθείς για τη συνεχή και κλιμακούμενη προκλητικότητα των Τούρκων ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

«Όποιος τα βάλει με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πληρώσει πολύ μεγάλο κόστος. Και αυτό το γνωρίζουν οι γείτονες» φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους συντάκτες του πουργείου Άμυνας, υπογραμμίζοντας ότι είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα.

Όπως εξήγησε υπάρχει δέσμη κλιμακούμενων ενεργειών σε περίπτωση που οι Τούρκοι επιχειρήσουν να παραβιάσουν κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως αν αποπειραθουν να στείλουν ερευνητικό σκάφος εντός Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Σχολίασε δε πως παρόλο που η τουρκική προκλητικότητα είναι απαράδεκτη, με αυτή δεν κατοχυρώνεται τίποτα. «Κατοχυρώνεις κάτι αν πατήσεις τα ποδάρια σου σε έδαφος. Όποιος όμως πατήσει σε έδαφος μας πρώτα θα τον…κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος είναι» διεμήνυσε.
Ηχηρό μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ: «Θα κάψουμε όποιον πατήσει τα ποδάρια του σε ελληνικό έδαφος» Reviewed by PLOUMISTOS on 9:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.