5 πράγματα που μόνο οι πιο φωτισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν

5 πράγματα που μόνο οι πιο φωτισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν

⍆Μερικοί άνθρωποι θα πουν ότι η πραγματικότητα είναι πιο παράξενη από τη φαντασία. Αυτοί οι...
άνθρωποι συνήθως θεωρούνται τρελοί, αλλά οι περισσότεροι είναι ιδιαίτερα διαφωτισμένοι.

Γνωρίζουν ότι το ανθρώπινο μυαλό είναι περιορισμένο, δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, συμπιέζει αυτό που αντιλαμβάνεται για να το καταλάβουμε.

Επομένως, κάθε μυθοπλασία που δημιουργείται από τον ανθρώπινο νου εξακολουθεί να ακολουθεί τους κανόνες του ανθρώπινου νου.

Η πραγματικότητα δεν χρειάζεται να έχει νόημα για τον άνθρωπο, επομένως η πραγματικότητα μπορεί να είναι κάτι τόσο παράξενο που δεν μπορεί να σκεφτεί κανένας άνθρωπος.

Οι φωτισμένοι άνθρωποι έχουν παίξει με τέτοιες ιδέες και έχουν πραγματοποιήσει μερικά μαθήματα που γνωρίζουν κρυφά για τον κόσμο. 

Δείτε πέντε πράγματα  που μόνο οι φωτισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν.

1. Όλα είναι όπως πρέπει. 

Για μερικούς ανθρώπους αυτή η σκέψη μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά οι φωτισμένοι άνθρωποι βλέπουν τον κόσμο με διαφορετικά μάτια.Εάν το πείτε σε ένα παιδί που λιμοκτονεί, ή σε κάποιον από μια χώρα όπου υπάρχει πόλεμος, θα πιστεύουν ότι έχετε χάσει το μυαλό σας.

Οι φωτισμένοι άνθρωποι δεν βλέπουν τον κόσμο από ατομική οπτική γωνία, δεν σκέφτονται την υποκειμενικότητα των ανθρώπων όταν το λένε. Το βλέπουν σε μεγαλύτερη κλίμακα, πολύ μακριά από τον καμβά. Δεν βλέπουν καλό ή κακό, αλλά οτι η ανθρωπότητα συνεχίζει να εξελίσσεται.

Συνειδητοποιούν ότι όλα συνδέονται στενά με οτιδήποτε άλλο, ακολουθώντας ένα σχέδιο υψηλότερης διάνοιας, ένα πρότυπο που δεν βλέπουμε. 

2. Το μυαλό μας βλέπει την ανεστραμμένη πραγματικότητα. 

Σύμφωνα με ορισμένους πνευματικούς γκουρού δεν βλέπουμε την πραγματική πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα, δεν μπορούμε να δούμε την πραγματική πραγματικότητα.

Το μόνο που βλέπουμε είναι ό, τι μπορούμε με την ικανότητα του ανθρώπινου νου μας. Και η πραγματικότητα που βλέπουμε είναι στην πραγματικότητα ανεστραμμένη, σαν να κοιτάζουμε σε έναν καθρέφτη, με όλες τις αισθήσεις. 

Αυτό που βλέπουμε έξω από εμάς είναι στην πραγματικότητα μια προβολή κάτι που βρίσκεται στη δική μας ψυχή. Υπάρχει ένα ρητό όπως μέσα, έτσι και εξηγεί ακριβώς αυτά τα φαινόμενα, ο κόσμος που βλέπουμε έξω είναι μια αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου. Έχουμε ακόμη και μια ιδέα που πρέπει πρώτα να λάβουμε για να δώσουμε. Οι φωτισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είναι ανεστραμμένο, είναι το αντίστροφο. 

3. Δεν γνωρίζετε πραγματικά κανέναν. 

Επειδή βλέπουμε την ανεστραμμένη πραγματικότητα και προβάλλουμε πράγματα από τον εσωτερικό μας κόσμο στον έξω κόσμο, δεν γνωρίζουμε πραγματικά άλλους ανθρώπους.Αυτό που γνωρίζουμε είναι η ιδέα που έχουμε για άλλους ανθρώπους, μια ιδέα που είναι μια προβολή κάποιου μέρους, κάποιου αρχέτυπου μέσα στη δική μας ψυχή.

 Όταν συναντάμε άλλους ανθρώπους δεν γνωρίζουμε πραγματικά την ολότητά τους, ποιοι είναι, τι έχουν περάσει. Γνωρίζουμε μια περιορισμένη έκδοση από αυτές που δείχνουν και προβάλλουμε τις παραδοχές μας σε αυτήν την περιορισμένη έκδοση. Επομένως, αυτό που θα γνωρίσετε, ποιος νομίζετε ότι είναι κάποιος, δεν έχει καμία σχέση με το ποιος είναι πραγματικά, αλλά με το ποιος είστε πραγματικά. 

4. Δεν υπάρχει δυαδικότητα. 

Διότι όταν κοιτάζεις άλλους βλέπεις όψεις του εαυτού σου, επομένως ό, τι βλέπεις γύρω σου, όλοι είναι μέρος σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά εάν βουτήξετε βαθιά μέσα στην ύλη, θα καταλήξετε τελικά στο συμπέρασμα ότι όλα είναι ενέργεια. Είμαστε όλοι ενέργεια που δονείται με διαφορετικό ρυθμό και με διαφορετικό ρυθμό. Είμαστε όλοι οι ίδιοι συνείδηση. 

Έχουμε επίγνωση ενός ψευδαιστικού εαυτού, αλλά στην πραγματικότητα τα πάντα είναι ένα. Δεν υπάρχει δυαδικότητα για φωτισμένους ανθρώπους. Ξέρουν ότι τα πράγματα που βλέπουμε ως διαφορετικές πλευρές είναι στην πραγματικότητα διαφορετικά επίπεδα στην ίδια κλίμακα, μερικές έχουν περισσότερη ενέργεια, κάποια λιγότερη, αλλά όλα είναι τα ίδια. 

5. Η πραγματικότητα είναι ένα όνειρο. 

Μερικοί φωτισμένοι λένε ότι όλοι βιώνουμε ένα όνειρο. Όλοι ονειρευόμαστε την πραγματικότητα μαζί. Λένε ότι οι άνθρωποι πριν από εμάς ονειρευόταν την πραγματικότητα στην οποία γεννηθήκαμε εδώ και πολύ καιρό. Ονειρεύονταν νόμους και δομές. Ο πολιτισμός, οι κοινωνικοί κανόνες, οι εφευρέσεις, η τέχνη, τα πάντα έχουν ονειρευτεί και είστε τώρα στο όνειρό τους. Τώρα ονειρεύεστε το δικό σας όνειρο σε αυτό το παγκόσμιο όνειρο. Και μπορείτε να ονειρευτείτε μια πραγματικότητα που δεν μοιάζει με όνειρο, αλλά είναι ακόμα ένα όνειρο. Η πραγματικότητά μας δημιουργείται από τη συνείδηση. Είμαστε όλοι μέρος αυτής της συνείδησης. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι ότι ονειρεύονται.


Το διάβασα στο www.lifecoachcode.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line podcasting
ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας
& Σεμινάρια επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,382,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1765,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,65,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,620,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,63,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,681,ΒΙΝΤΕΟ,160,ΒΟΛΟΣ,15,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1779,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,88,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,106,ΕΛΛΑΔΑ,343,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,15,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,87,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,4,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,130,Κόσμος,9260,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,27,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,100,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1482,Πολιτική,6755,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5764,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,54,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1020,Τοπικά,11658,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2407,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,56,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,512,Eco-News,2684,GP - info,5,voice healing therapy,15,
ltr
item
Ploumistos.com: 5 πράγματα που μόνο οι πιο φωτισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν
5 πράγματα που μόνο οι πιο φωτισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν
5 πράγματα που μόνο οι πιο φωτισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν
https://i2.wp.com/soultravelrules.com/wp-content/uploads/2018/02/dfbdbgfb-e1517584402169.jpg?resize=800%2C519&ssl=1
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/5_12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/5_12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content