Επίθεση με βιτριόλι: Τι είναι η τράπουλα Χαλ στην οποία έψαχνε απαντήσεις για τις εμμονές της η 35χρονη;

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είναι η τράπουλα Χαλ στην οποία έψαχνε απαντήσεις για τις εμμονές της η 35χρονη;

⍆Στις διάφορες αποκρυφιστικές χρήσεις των καρτών Ταρώ προσπαθούσε να βρει απαντήσεις.... για τις εμμονές του μυαλού της η κατηγορούμενη, για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, Έφη. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση. Η αστυνομία που ερεύνησε εξονυχιστικά το σπίτι της βρέθηκε μπροστά σε διάφορα ιδιόχειρα σημειώματα όπου κάποια από αυτά αναφέρονταν σε χαρτομαντεία της τράπουλας Χαλ.

Μεταξύ των καρτών της Χαλ η κατηγορούμενη αναζητούσε επίμονα πληροφορίες κυρίως για τα αισθηματικά της. Η συγκεκριμενη τράπουλα συνδυάζει τα ζώδια και τα ταρώ. Είναι ένας συνδυασμός αστρολογίας και χαρτομαντείας. Με λίγη εμπειρία και εξάσκηση μπορεί κανείς να την χρησιμοποιεί προς όφελός του όπως διαφημίζεται στο διαδίκτυο. Για τον εμπνευστή της συγκεκριμένης τράπουλας δεν υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες. 

Πρόκειται για έναν έναν ταξιδιώτη ο οποίος λέγεται ότι έφυγε από τη Γαλλία κάπου στις αρχές του 1800 και περιπλανώμενος αρκετά σε διάφορα μέρη του κόσμου κατέληξε στην Αίγυπτο. Ασχολήθηκε με τα μυστήρια της Σφίγγας ενώ γνώρισε και τη χαρτομαντεία. Σε συνδυασμό με τα ζώδια δημιούργησε τη δική του τράπουλα η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μεταξύ εκείνων που αναζητούν λύσεις στις απόκρυφες χρήσεις των καρτών.

Οι κάρτες της τράπουλας Χαλ όπως προαναφέραμε συνδυάζουν τα ζώδια και κάρτες Ταρώ. Οι πρώτες 8 κάρτες συμβολίζουν τα πρόσωπα. Το πρώτο φύλλο της τράπουλας μας δείχνει έναν άντρα μελαχρινό μεγάλης ηλικίας, η δεύτερη έναν άντρα νέο, μελαχρινό η τρίτη μια μελαχρινή γυναίκα , παντρεμένη, η επόμενη μια κοπέλα ελεύθερη, η άλλη έναν άνδρα ξανθό μεγάλης ηλικίας, η αμέσως επόμενη έναν άνδρα ξανθό νέο η έβδομη μια ξανθιά γυναίκα, μεγάλης ηλικίας και η όγδοη μια ξανθιά κοπέλα. Κάποιες από αυτές τις κάρτες είχε χρησιμοποιήσει και η 35χρονη η οποία κρατούσε σημειώσεις. Στο σύνολό τους οι κάρτες είναι 61 ενώ ακολουθούν οι κάρτες των ζωδίων αλλά και των πλανητών.

Με το ανακάτεμα της τράπουλας λέγοντα κάποια λόγια για ό,τι απασχολεί το χρήστη ενώ τα χαρτιά στη συνέχεια ρίχνονται σχηματίζοντας έναν σταυρό. Ανάλογα με το «άνοιγμά» τους ξεκινά και η ερμηνεία. Με αυτό τον τρόπο όπως δείχνουν τα στοιχεία η κατηγορούμενη Έφη, η οποία τηρώντας το δικαίωμα της σιωπής ενώπιον ανακριτή, οδηγήθηκε στη φυλακή, προσπαθούσε να ερμηνεύσει τα μελλούμενα για τα αισθήματά της.

Τα σύμβολα στην τράπουλα ΧΑΛ:
1. Μεγάλος μελαχρινός
Συμβολίζει έναν άντρα σκουρόχρωμο (καστανό ή μελαχρινό) άνω των 40 ετών.
2. Μικρός μελαχρινός
Συμβολίζει έναν άντρα σκουρόχρωμο (καστανό ή μελαχρινό) κάτω των 40 ετών.
3. Μεγάλη μελαχρινή
Συμβολίζει μια γυναίκα σκουρόχρωμη (καστανή ή μελαχρινή) άνω των 40 ετών.
4. Μικρή μελαχρινή
Συμβολίζει μια γυναίκα σκουρόχρωμη (καστανή ή μελαχρινή) κάτω των 40 ετών.
5. Μεγάλος ξανθός
Συμβολίζει έναν άντρα ανοιχτόχρωμο άνω των 40 ετών.
6. Μικρός ξανθός
Συμβολίζει έναν άντρα ανοιχτόχρωμο κάτω των 40 ετών.
7. Μεγάλη ξανθιά
Συμβολίζει μια ανοιχτόχρωμη γυναίκα άνω των 40 ετών.
8. Μικρή ξανθιά
Συμβολίζει μια ανοιχτόχρωμη γυναίκα κάτω των 40 ετών.
9. Ζυγός: ζητήματα που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη, νομικά ζητήματα (ειδικά αν πέσει μαζί με την Πόρτα). Συμβολίζει επίσης τις διαπροσωπικές σχέσεις, τις συνεργασίες, το γάμο, σύζυγο και συνεργάτες.
10. Ξίφη: υπόθεση με θετικά αποτελέσματα, επιτυχία σε μια υπόθεση μετά από αγώνα, μάχη και δικαίωση. Με αρνητικά χαρτιά σημαίνει αποτυχία, η δικαίωση δεν έρχεται.
11. Διαβήτης Ξ: το χαρτί αυτό σχετίζεται με την εργασία και δείχνει ότι τα επαγγελματικά μας θα πάνε καλά. Καλός τεχνίτης, θετική έκβαση, πρόσληψη, επιτυχία στην εργασία και οικονομικές απολαβές από αυτήν. Επίσης δείχνει ένα ανοιχτόχρωμο άτομο μέσα απ’ τη δουλειά μας.
12. Διαβήτης Μ: το χαρτί αυτό σχετίζεται με την εργασία και δείχνει ότι τα επαγγελματικά μας δεν θα πάνε καλά. Κακός τεχνίτης, αποτυχημένος επαγγελματίας, ανεργία, απόλυση, χρεωκοπία, δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης δείχνει ένα σκουρόχρωμο άτομο μέσα απ’ τη δουλειά μας.
13. Σκάλα ξύλινη: μαζί με θετικά χαρτιά σημαίνει σίγουρη άνοδο και επιτυχία, ενώ με αρνητικά αποτυχία και κάθοδο.
14. Σκάλα μαρμάρινη: επιτυχία και άνοδος με αργά και σταθερά βήματα, επιτυχία μετά από δυσκολίες. Με αρνητικά χαρτιά σημαίνει αποτυχία και κάθοδο σταδιακά.
15. Νεκροκεφαλή: περασμένος θάνατος, ορφάνια, θλίψη και οδύνη παρελθοντική.
16. Φέρετρο: μεγάλη θλίψη, ένα τέλος, θάνατος.
17. Ήλιος: δόξα, άνοδος, επιτυχία.
18. Χρήμα: το χαρτί αυτό συμβολίζει τα οικονομικά μας, χρήματα που δίνουμε ή παίρνουμε αναλόγως τα διπλανά χαρτιά.
19. Αρχή: έναρξη καλού γεγονότος, η αρχή μιας υπόθεσης. Επίσης σημαίνει μυστικά που αποκαλύπτονται.
Μαζί με τον Κρίνο= νέος έρωτας
20. Τέλος: το τέλος και το κλείσιμο μιας υπόθεσης, κρυμμένα μυστικά.
21. Κόκκινη καρδιά: ερωτευμένο άτομο, τα βέλη του έρωτα, αγάπη.
22. Μαύρη καρδιά: καρδιά γεμάτη πίκρα και δάκρυα, τα βέλη της ζήλειας, άτομο με βάσανα, στεναχώρια και λύπη, ένα γεγονός που φέρνει δάκρυα, ερωτική απογοήτευση.
23. Έγκυος: εγκυμοσύνη, γονιμότητα, παιδί, βρέφος. Μια κατάσταση ή συναισθήματα που αναπτύσσονται, ανάπτυξη και φροντίδα.
24. Ζευγάρι: ερωτευμένο ζευγάρι, παράνομο ζευγάρι, ερωτική συνάντηση, ραντεβού, ευχάριστη έξοδος με αγαπημένο. Μαζί με τα Στέφανα σημαίνει γάμος.
25. Γράμμα: είδηση, γράμμα, τηλέφωνο, μήνυμα, επικοινωνία.
Μαζί με Κουκουβάγια= άσχημη είδηση.
Μαζί με Καράβι ή Αεροπλάνο= νέα από μακριά ή απ’ το εξωτερικό
26. Τραπέζι τρίγωνο: τραπέζι όπου λύνονται και θίγονται σοβαρά θέματα, δυσάρεστο τραπέζι, σοβαρή συζήτηση, μια στεναχώρια ή μια δυσκολία που θα συζητηθεί, δυσάρεστα λόγια.
27. Τραπέζι στρογγυλό: ευχάριστο τραπέζι, έξοδος για διασκέδαση, θετικές ή ανάλαφρες συζητήσεις, ευχάριστα λόγια.
28. Σκύλος: πιστός φίλος, καλή και αξιόλογη φιλία, ερωτική πίστη.
Μαζί με ανάποδο Κερί= μια φιλία κλονίζεται.
29. Χέρι: χείρα βοήθειας, στήριξη. Με άσχημα χαρτιά η βοήθεια που περιμένουμε δεν έρχεται, απογοήτευση.
30. Κερί: φως, τύχη, καλό μέλλον, χαρά, ευτυχία, αγάπη, επιτυχία. Μια κατάσταση φωτίζεται. Ανάποδα: δοκιμασίες, ατυχία, δύσκολο μέλλον, σκοτάδι, αποτυχία. Μια κατάσταση παραμένει στο σκοτάδι.
31. Λύρα: καλλιτεχνικές ικανότητες, διασκέδαση, μουσική έξοδος.
32. Σάλπιγγα: σημαντικά νέα, επιτυχία, ανακοίνωση σημαντικού γεγονότος, η αρχή ή το τέλος μιας υπόθεσης.
33. Κορώνα: σύμβολο εξουσίας και δόξας, απόκτηση προνομίων, επιτυχία στις προσπάθειές μας. Συμβολίζει «κορωνάτα» πρόσωπα –στρατιωτικούς, πολιτικούς, γιατρούς ή το αφεντικό μας στη δουλειά.
34. Κρόνος: ατυχίες, αναποδιές, ασθένεια, γέροντες.
35. Εκκλησία: τόπος ιερής συνάθροισης, εκκλησία, προστασία από εχθρικές ενέργειες. Μαζί με φέρετρο/νεκροκεφαλή δείχνει νεκροταφείο, μαζί με την Έγκυο δείχνει βάφτιση, μαζί με τα όρθια Στέφανα δηλώνει γάμο.
36. Πυραμίδα: καταφύγιο, ηρεμία, γαλήνη, διακοπές, τόπος ανάπαυσης, το σπίτι σου, η οικογένειά σου.
37. Αστραπή: κάτι ξαφνικό, ένα αναπάντεχο γεγονός. Μαζί με την κόκκινη καρδιά δείχνει κεραυνοβόλο έρωτα.
38. Φίδι: εχθρός, ύπουλο άτομο, εχθρικές ενέργειες, αντίζηλος, ανταγωνιστής.
39. Κακό αυτί: άσχημη είδηση, μετάδοση κουτσομπολιών, άνθρωπος περίεργος και κακεντρεχής. Μην πιστεύεις ό,τι ακούς, κακή συμβουλή.
40. Καλό αυτί: ευχάριστη είδηση, ευχάριστες συζητήσεις, φιλικό άτομο, καλή συμβουλή.
41. Γαρύφαλλο: αμφιβολία σε θέματα αισθηματικά, αμφίβολος έρωτας, αρραβώνας ή γάμος, σχέση που βασίζεται σε ψέματα, σχέση κρυφή ή παράλληλη.
42. Κρίνος: σιγουριά, αγάπη, σταθερότητα, αλήθεια, σίγουρος έρωτας, αρραβώνας ή γάμος.
43. Αυγερινός: άντρας, αγόρι ή άτομο με αγόρι.
44. Πούλια: γυναίκα, κορίτσι ή άτομο με κορίτσι.
45. Αεροπλάνο: ταξίδι αεροπορικό ή μακρινό, είδηση από μακριά. Μαζί με τον Διαβήτη δείχνει επαγγελματικό ταξίδι, μαζί με την Καρδιά δείχνει ερωτικό ταξίδι.
46. Κεραυνός: άκουσμα ξαφνικού γεγονότος, ξαφνική είδηση. Προσοχή, μαζί με αρνητικά χαρτιά ο κεραυνός μπορεί να διαλύσει οτιδήποτε στη ζωή μας δεν έχει γερά θεμέλια. Μαζί με το Γαρύφαλλο η είδηση είναι αμφίβολη, μαζί με το Φέρετρο σημαίνει ξαφνική είδηση θανάτου.
47. Ψαλίδι: γλωσσοφαγιά, γκρίνια, τσακωμοί. Μαζί με την Ανοιχτή πόρτα σημαίνει ότι η γλωσσοφαγιά προέρχεται απ’το περιβάλλον του ενδιαφερόμενου. Μαζί με την Κλειστή Πόρτα σημαίνει γκρίνια μέσα στην οικογένεια. Με το Διαβήτη σημαίνει γκρίνια από τον εργασιακό χώρο.
48. Μαχαίρι: πικρά λόγια, έντονες συζητήσεις, λόγια που ματώνουν και πληγώνουν την καρδιά. Σημαίνει επίσης εγχείρηση, αν πέσει δίπλα στο Κρεβάτι και τον Κρόνο. Μαζί με το Κρεβάτι και την Κόκκινη καρδιά σημαίνει ερωτικά λόγια έντονα, πρόστυχα.
49. Κλειστή πόρτα: άσχημη μεγάλη πόρτα όπως νοσοκομείο, δικαστήριο, φυλακή, ένα σπίτι που κλείνει.
50. Ανοιχτή πόρτα: καλή μεγάλη πόρτα όπως πανεπιστήμιο, μαιευτήριο, επιχείρηση, τράπεζα, υπουργείο, ένα σπίτι που ανοίγει.
51. Σελήνη: ευαισθησία, μυστικά, αποκρυφισμός, βραδινή ώρα. Μαζί με τα Στέφανα ίσως δείχνει γάμο σε άλλη χώρα. Μαζί με τη Λύρα σημαίνει πετυχημένο καλλιτέχνη.
52. Καράβι: θαλάσσιο ταξίδι, πρόσωπο που έχει σχέση με τη θάλασσα (νησιώτης ή ναυτικός), κάποιος έρχεται ή φεύγει, συνάντηση με πρόσωπο από μακριά.
53. Στέφανα: δεσμός, αρραβώνας, γάμος. Πάνω στο κεφάλι μιας φιγούρας δείχνει άτομο παντρεμένο. Μαζί με τον Κρόνο σημαίνει ότι ο γάμος δεν θα γίνει ή θα έχει άτυχη έκβαση, μόνο μαζί με θετικά χαρτιά όπως η Κόκκινη καρδιά δηλώνει γάμο με άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.
Ανάποδα δείχνει δεσμό, αρραβώνα ή γάμο που δεν πάει καλά, χωρισμό. Πάνω στο κεφάλι μιας φιγούρας δείχνει άτομο χωρισμένο. Μαζί με τον Κρόνο δείχνει χηρεία (ειδικά αν συνοδεύεται από το Φέρετρο ή τη Νεκροκεφαλή).
54. Κρεβάτι: το χαρτί αυτό συμβολίζει την ερωτική μας ζωή, αλλά και την υγεία μας.
55. Πέταλο: τύχη, επιτυχία, ευτυχία, τζόγος. Μαζί με τα Χρήματα σημαίνει λεφτά από τυχερά παιχνίδια.
56. Φαρέτρα: τα βέλη του έρωτα, χαρά, ξαφνικό ευχάριστο γεγονός.
57. Δρόμος: δρόμος ανοιχτός, ένα ταξιδάκι, μια διαδρομή ή ξεσήκωμα για δρόμο. Γενικά δείχνει για ποιο πράγμα είναι ξεσηκωμένος ο ενδιαφερόμενος. Δίπλα στην Κόκκινη καρδιά ή το Κρεβάτι σημαίνει ερωτικό ξεσήκωμα.
58. Κουκουβάγια: σοφία, μοναξιά, θλιβερό προμήνυμα, πονηρό άτομο. Μαζί με την Πόρτα συμβολίζει δασκάλους, καθηγητές, δικηγόρους ή δικαστικούς. Επίσης δείχνει ένα άτομο που φοράει γυαλιά.
59. Νυχτερίδα: σκοτάδι και μυστήριο, το χαρτί αυτό είναι της μαγείας. Επίσης στα ερωτικά θέματα συμβολίζει την «καψούρα» -ειδικά μαζί με την Φαρέτρα ή την Καρδιά. Μαζί με τον Κρόνο δείχνει τη μαύρη μαγεία, ενώ μαζί με την Εκκλησία τη λευκή μαγεία. Μαζί με το Τέλος δηλώνει το τέλος μιας αναποδιάς. Μαζί με τη Φαρέτρα δηλώνει έναν ενθουσιώδη έρωτα.
Στην αρνητική της μορφή σημαίνει εχθρούς και καταστάσεις που κινούνται εναντίον μας.
60. Καλό μάτι: υψηλή προστασία, αγάπη και υποστήριξη, φίλος με καλές και αγνές προθέσεις. Ενορατική ικανότητα.
61. Κακό μάτι: μίσος, κακία, έχθρα, ζήλια, άτομο ύπουλο και υποχθόνιο. Χάσιμο ή κακή διαχείριση της ενορατικής ικανότητας.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,569,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,30,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2280,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,19,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Επίθεση με βιτριόλι: Τι είναι η τράπουλα Χαλ στην οποία έψαχνε απαντήσεις για τις εμμονές της η 35χρονη;
Επίθεση με βιτριόλι: Τι είναι η τράπουλα Χαλ στην οποία έψαχνε απαντήσεις για τις εμμονές της η 35χρονη;
Επίθεση με βιτριόλι: Τι είναι η τράπουλα Χαλ στην οποία έψαχνε απαντήσεις για τις εμμονές της η 35χρονη;
https://www.astraworld.gr/wp-content/uploads/2017/10/TARO-CARDS.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/35_17.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/35_17.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content