«Δαιμόνιος» Βολιώτης έστησε πλεκτάνη σε επιχειρηματίες με λεία πάνω από 240.000€

«Δαιμόνιος» Βολιώτης έστησε πλεκτάνη σε επιχειρηματίες με λεία πάνω από 240.000€

⍆Ποσό άνω των 240.170 άρπαξε 37χρονος Βολιώτης από επιχειρηματίες με οικονομική... επιφάνεια - Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου διαλεύκανε άμεσα την υπόθεση μετά τις καταγγελίες.

 Προσέγγιζε Βολιώτες με σημαντική οικονομική επιφάνεια και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που είχε στα λογισμικά προγράμματα υπολογιστών τούς έπειθε να προχωρούν σε αγοραπωλησίες συναλλάγματος και ιδιοποιούταν τα χρήματά τους.

Ο Βολιώτης ηλικίας 37 ετών έστησε απίστευτη κομπίνα για να βγάλει παράνομο κέρδος. Ομως, τα σχέδιά του χάλασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία μετά από επιστάμενες έρευνες διαλεύκανε την υπόθεση και σχημάτισε εναντίον του δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση και την διαβίβασε στην Εισαγγελία Βόλου.

Στο διάστημα από τον Οκτώβριο του 2019 έως και τον Απρίλιο του 2020 ακόμη και εν μέσω καραντίνας άρπαξε ποσό συνολικό ποσό 74.170 ευρώ καταφέρνοντας να κοροϊδέψει επιχειρηματίες του Βόλου που έψαχναν να βρουν έναν ασφαλή τρόπο για να επενδύσουν τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνολικά εξαπάτησε πέντε Βολιώτες επαγγελματίες, ωστόσο εκτιμάται ότι οι παθόντες είναι πολύ περισσότεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία Βόλου διεξάγει έρευνα για ακόμη μία υπόθεση μετά από καταγγελία Βολιώτη που ζημιώθηκε με το ποσό των 170.000 ευρώ.

Η δράση του 37χρονου αποκαλύφτηκε μετά από αναφορές που έγιναν στην Αστυνομία. Μετά από συνεχείς έρευνες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος έπειθε τους επιχειρηματίες να του εμπιστευτούν τα χρήματά τους και να τα επενδύσει εκείνος μέσω εταιρείας που διατηρούσε στην Αγγλία.

Για τον σκοπό αυτό άνοιγε λογαριασμούς σε τράπεζες της Ελβετίας και της Αυστραλίας και είχε μόνο ο ίδιος του κωδικούς τους. Οι επιχειρηματίες που έπεσαν στην πλεκτάνη του μπορούσαν μόνο να παρακολουθούν την πορεία των επενδύσεών τους από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή και δεν είχαν δικαίωμα επιλογής όταν υπήρχε άνοδος των τόκων.

Όμως κάποια στιγμή οι επενδύσεις άρχισαν να παρουσιάζουν ζημία και τότε οι επιχειρηματίες διαπίστωσαν ότι ο επιτήδειος δεν τους έδινε πίσω τα λεφτά τους.Οι επιχειρηματίες έχασαν τελικά όλα τα χρήματα για τις επενδύσεις τους και στράφηκαν στην Αστυνομία.

Επισημαίνεται ότι μετά τη διαλεύκανση της υπόθεσης ο 37χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου. Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου για περαιτέρω ενέργειες. Εκτιμάται ότι θα συσχετιστεί με την μήνυση που έχει ήδη υποβληθεί για απάτη ύψους 170.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό δεν ελήφθη απολογία από τον 37χρονο.
Επισημαίνεται ότι η αγορά συναλλάγματος είναι μια εξωχρηματιστηριακή αγορά. Οι συναλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε χρηματιστήριο, αλλά μεταξύ αντισυμβαλλομένων απευθείας ή μέσω μιας πλατφόρμας αντιστοίχισης. Με τις αγορές οι επενδυτές κερδίζουν τόκο από την τράπεζα που κρατάει τα χρήματά τους με την αγορά συναλλάγματος.

Το διάβασα στο www.taxydromos.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1714,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,29,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,560,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,22,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,613,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,24,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,33,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,60,Κόσμος,9088,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,10,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,23,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5698,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,975,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2266,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,440,Eco-News,2641,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: «Δαιμόνιος» Βολιώτης έστησε πλεκτάνη σε επιχειρηματίες με λεία πάνω από 240.000€
«Δαιμόνιος» Βολιώτης έστησε πλεκτάνη σε επιχειρηματίες με λεία πάνω από 240.000€
«Δαιμόνιος» Βολιώτης έστησε πλεκτάνη σε επιχειρηματίες με λεία πάνω από 240.000€
https://media.lawandorder.gr/images/0/800/2019/04/069ad6ed-4c4c-4915-adea-04b3065ffc6c_xeiropedes-19.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/240000.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/240000.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content