Διαλέξτε 1 από τα 9 πεταλούδες και δείτε τι κρύβεται στην ψυχή σας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διαλέξτε 1 από τα 9 πεταλούδες και δείτε τι κρύβεται στην ψυχή σας!

⍆Στην αρχαία Ελλάδα, οι άνθρωποι πίστευαν ότι μετά το θάνατό τους η ψυχή τους θα μετατραπεί...
σε πεταλούδα ή περιστέρι. Άλλοι θρύλοι λένε ότι οι πεταλούδες είναι Άγγελοι, που μεταφέρουν την προσευχή στον Θεό.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία σου δίνονται 9 πεταλούδες σε μαύρο φόντο, που αντιπροσωπεύει το σκοτάδι μέσα σου που σε εμποδίζει να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Διάλεξε αυτή που σου αρέσει περισσότερο, μάθε το μυστικό της ψυχής σου, που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το σκοτάδι και να βρεις το φως στη ζωή σου.

Εάν επέλεξες την 1η - Περιορισμός

Εάν επέλεξες την πρώτη πεταλούδα, σημαίνει ότι αγωνίζεσαι για να είσαι ελεύθερος. Κάποιος ή κάτι σε εμποδίζει να εκφράσεις τις σκέψεις σου ή τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θα ήθελες. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις: το γεγονός ότι αποτυγχάνεις ή δε σε αφήνουν να εκφραστείς, καθώς κάποιος πάντα σε διακόπτει ή οι ιδέες σου δεν εκλαμβάνονται σωστά ή δεν τις παίρνουν υπόψη τους.

Εάν επέλεξες την 2η  - Διχασμός και σύγχυση

Νιώθεις αιχμαλωτισμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους! Δεν μπορείς να αποφασίσεις τίποτα στη ζωή σου, χωρίς να αισθάνεσαι ότι είσαι υπό πίεση. Βρίσκεσαι πάντα αντιμέτωπος με καταστάσεις όπου καλείσαι να επιλέξεις πλευρό, όπως πχ μεταξύ δύο φίλων που δεν συμπαθιούνται και δεν μπορείς να εγκαταλείψεις κανέναν από αυτούς. Αυτό που θέλεις να φωνάξεις και δεν το κάνεις είναι ότι δεν είσαι διαμεσολαβητής και ότι από δω και στο εξής οι επιλογές που θα κάνεις θα είναι για εσένα και μόνο, όχι για άλλους. Ώρα να βάλεις τον εαυτό σου ως προτεραιότητα.

Εάν επέλεξες την 3η - Ρουτίνα

Εάν διάλεξες την 3η πεταλούδα, είσαι ο άνθρωπος που δυσκολεύεται να κάνει αλλαγές, να ξεφύγει από έχθρες και αντιπάθειες και να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Απολαμβάνεις την καθημερινότητα και, παρ' όλο που σε πιάνει βαρεμάρα και μονοτονία από καιρό σε καιρό, εξακολουθείς να μην ξεφεύγεις από τη ρουτίνα, γιατί έτσι νιώθεις ασφαλής. Πρέπει να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και να ζήσεις. Αγκάλιασε το άγνωστο και τόλμα να κάνεις ένα βήμα προς μια διαφορετική ζωή.

Εάν επέλεξες την 4η - Μυστικά

Κρύβεις ένα πολύ μεγάλο μυστικό. Πιθανόν να έκανες κάτι στο παρελθόν για το οποίο ντρέπεσαι ή απλά έχεις μια απογοήτευση ή δυσαρέσκεια, που δεν μπορείς να μοιραστείς με κανέναν, επειδή νομίζεις ότι δε θα σε καταλάβει. Ίσως και να έχεις πει ή να έχεις ανακαλύψει ένα μεγάλο ψέμα που σε τρώει, αλλά φοβάσαι πολύ να το αποκαλύψεις. Ό,τι κι αν είναι, πρέπει να βρεις το θάρρος να το βγάλεις από μέσα σου γιατί μόνο έτσι θα ηρεμήσεις. Το να παραδεχτείς ανοιχτά και να αποδεχτείς λάθη ή ελαττώματά σου είναι δύσκολο αλλά χρειάζεται να το κάνεις.

Εάν επέλεξες την 5η - Μυστικός έρωτας

Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι ο φόβος να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που αγαπάς. Ερωτεύεσαι, αλλά δε θέλεις να το καταλάβει κανείς. Κρατάς σφιχτά αυτά τα συναισθήματα μέσα σου και όταν το πρόσωπο που σου αρέσει σε πλησιάζει, το αγνοείς ή κάνεις τον αδιάφορο, λόγω της ανασφάλειάς σου. Μόλις βρεις το θάρρος να εκδηλώσεις τον έρωτά σου ή να πλησιάσεις αυτόν/η που αγαπάς, θα βρεις την ευτυχία στη ζωή σου. Κυρίως όμως, προσπάθησε να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου γιατί από εκεί πηγάζουν όλα τα θέματά σου. 

Εάν επέλεξες την 6η - Παρεξηγήσεις

Σε ελκύει ο κόσμος της τέχνης και θέλεις συνεχώς να δημιουργείς. Εκφράζεσαι μέσω της ζωγραφικής, της μουσικής ή της γραφής, αλλά άλλοι δεν καταλαβαίνουν ποτέ τι προσπαθείς να τους περάσεις με την τέχνη σου. Χρησιμοποιείς πολλά κωδικοποιημένα μηνύματα, αφηρημένες έννοιες και αρκετά μυστήρια. Μερικές φορές ακόμη και εσύ δεν καταλαβαίνεις τι πραγματικά θέλεις να πεις ή πού να καταλήξεις ή κινδυνεύεις να χαθείς ανάμεσα σε διάφορες θεωρίες και φιλοσοφίες. Για να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου, δοκίμασε να ηρεμήσεις το μυαλό σου, ώστε να είσαι πιο συγκεκριμένος και εστιασμένος.

Εάν επέλεξες την 7η - Ειλικρίνεια και τιμιότητα
Είσαι πολύ ειλικρινής, μερικές φορές σε βαθμό παρεξήγησης. Δεν ξέρεις πώς να πεις ψέματα και δεν σου αρέσει να κρατάς τίποτα μέσα σου, σκέψεις ή συναισθήματα, θετικά ή αρνητικά. Οι φίλοι σου σε θεωρούν ένα αυθεντικό άτομο, που συχνά γίνεται σκληρό και πληγώνει, λέγοντας την αλήθεια ή τη γνώμη του, επειδή δε θέλεις να χαϊδέψεις αφτιά. Δοκίμασε να χαμογελάσεις και να μιλήσεις με καλοσύνη, αντί να πεις "ξερά" αυτό που πιστεύεις. Να θυμάσαι ότι οι ευγενικές λέξεις μπορούν να κάνουν θαύματα και -το πιο σημαντικό- να μην μπερδεύεις την ειλικρίνεια με την αγένεια. 

Εάν επέλεξες την 8η - Τελειότητα
Διάλεξες αυτήν την πεταλούδα, επειδή θέλεις να είσαι τέλειος. Παλεύεις συνεχώς να κατακτήσεις την τελειότητα, παρ' όλο που όλοι σου λένε ότι δεν είναι εφικτό, εκτός αν γίνεις Θεός. Είσαι σωστός και ευσυνείδητος τόσο στη δουλειά, όσο και στη σχέση σου ή τις φιλίες σου, όταν σε πιάνει όμως η τελειομανία, το χάνεις και πιθανόν να γίνεις και σκληρός ή άδικος. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς ή απαιτεί μια περίσταση και μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει τέλειο η ιδανικό, υπάρχει απλώς κάτι που έχει δυνατότητα να βελτιωθεί περισσότερο από αυτό που ήταν «χθες».

Εάν επέλεξες την 9η - Αρχηγία

Εάν διάλεξες την 9η πεταλούδα, τότε είσαι το άτομο που του αρέσει να έχει τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Θέλεις οι άλλοι να κάνουν ό, τι ζητάς, να ανταποκρίνονται άμεσα στις εντολές ή προσταγές σου και πάνω απ' όλα να χρησιμοποιούν το μυαλό τους. Εσύ έχεις τον ρόλο του αφεντικού ή του αρχηγού, οπότε κρατάς και τα ηνία, οι γύρω σου όμως χαλαρώνουν και τα αφήνουν όλα πάνω σου, κάτι που σημαίνει ότι σηκώνεις το βάρος των ευθυνών ή των αποφάσεων. Προσπάθησε να μην είσαι συγκεντρωτικός, αφήνοντας κάποιες πρωτοβουλίες και στους άλλους, αλλά και λιγότερο εγωιστής για έτσι θα σε σέβονται και θα σε εκτιμούν.

Το διάβασα στο www.astrology.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1789,ΑΠΟΨΕΙΣ,13,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,634,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,76,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,699,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,15,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1782,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,103,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,428,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,99,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,162,Κόσμος,9307,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,3,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,150,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1491,Πολιτική,6766,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5794,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,54,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1034,Τοπικά,11667,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2434,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,62,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,531,Eco-News,2700,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Διαλέξτε 1 από τα 9 πεταλούδες και δείτε τι κρύβεται στην ψυχή σας!
Διαλέξτε 1 από τα 9 πεταλούδες και δείτε τι κρύβεται στην ψυχή σας!
Διαλέξτε 1 από τα 9 πεταλούδες και δείτε τι κρύβεται στην ψυχή σας!
https://dokari.bbend.net/media/news/2020/06/09/63465/main/5edf661aeb002.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/1-9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/1-9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content