Tι μαρτυρά ο γραφικός σας χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας;

Tι μαρτυρά ο γραφικός σας χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας;

⍆Παραφράζοντας το γνωστό γνωμικό για τις ανάγκες του άρθρου, θα λέγαμε “Δείξε μου τα...
γράμματά σου, να σου πω ποιος είσαι”. Η γραφή είναι προϊόν εγκεφαλικής λειτουργίας και για τον καθένα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που, σύμφωνα με τους γραφολόγους, μπορούν να σχετιστούν με την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία του.

Κάναμε μια βουτιά στα περί γραφολογίας sites και αλιεύσαμε πληροφορίες για το τι μαρτυρούν οι παντός τύπου γραφικοί χαρακτήρες για τον κάθε άνθρωπο.

Τι είναι η Γραφολογία;

Γραφολογία ονομάζεται η επιστήμη (από αρκετούς αμφισβητείται η απόδοση του όρου «επιστήμη» στον εν λόγω κλάδο) που αναλύει τον γραφικό χαρακτήρα του ατόμου. Οι γραφολόγοι αναγνωρίζουν περισσότερα από 300 χαρακτηριστικά του γραφικού χαρακτήρα τα οποία, συνδυασμένα, σκιαγραφούν πτυχές της προσωπικότητας του γράφοντα.

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι κανένα χαρακτηριστικό της γραφής δεν αποτελεί από μόνο του στοιχείο της προσωπικότητας του εκάστοτε ατόμου. Ασφαλή συμπεράσματα προκύπτουν απ’ τους γραφολόγους, μέσα από την επεξεργασία του συνόλου.

Το μέγεθος μετράει


–Μεγάλα γράμματα: 
Τα μεγάλα γράμματα μαρτυρούν ότι ο γράφοντας είναι εξωστρεφής, ειλικρινής, με αυτοπεποίθηση και πρόθυμος να εργαστεί σκληρά προκειμένου να πετύχει.

–Μεσαίου μεγέθους γράμματα:
Το άτομο είναι προσαρμοστικό και συνεργάσιμο.

–Μικρά γράμματα:
Σύμφωνα με τους γραφολόγους, τα μικρά γράμματα δείχνουν ότι ο γράφων ή η γράφουσα είναι άτομο συνεσταλμένο και μετρημένο, με ικανότητα συγκέντρωσης και στοχοπροσήλωσης.

Τι μαρτυρά το σχήμα των γραμμάτων σας;
–Γράμματα στρογγυλά: 
Σύμφωνα με τους ειδικούς τα στρογγυλεμένα γράμματα δείχνουν ανθρώπους με καλλιτεχνικές τάσεις, δημιουργικότητα, φαντασία και ειλικρίνεια!

-Γράμματα μυτερά: 
Τα μυτερά γράμματα αντιστοιχούν σε ανθρώπους οξυδερκείς, φιλομαθείς, με έντονη προσωπικότητα.

–Γράμματα συνδεδεμένα μεταξύ τους (καλλιγραφικά): 
Αν ανήκετε στους ανθρώπους που ενώνουν τα γράμματα μεταξύ τους, τότε σύμφωνα με τη Γραφολογία είστε λογικοί, συστηματικοί και προσεκτικοί στις επιλογές σας.

Η σημασία των κενών ανάμεσα στις λέξεις

Τα μεγάλα κενά ανάμεσα στις λέξεις, μαρτυρούν ότι ο γράφοντας είναι άνθρωπος με ελεύθερο πνεύμα, που δεν του αρέσει να περιορίζεται. Αντίστοιχα, αν αφήνετε μικρά περιθώρια ανάμεσα στις λέξεις, σύμφωνα με τους ειδικούς, είστε άνθρωποι που δεν αντέχουν την μοναξιά, έχετε ανάγκη από κάθε μορφής επικοινωνία και θέλετε να ζείτε τη ζωή στα άκρα!

Ποια είναι η… κλίση σας;


–Χωρίς κλίση: 
Ο χαρακτήρας είναι αντίστοιχος με τα γράμματά σας –ευθύς και οριοθετημένος. Έχετε την τάση να είστε λογικοί και πρακτικοί.

–Με κλίση προς τα δεξιά: 
Όταν ο γραφικός σας χαρακτήρας χαρακτηρίζεται από κλίση των γραμμάτων προς τα δεξιά, τότε ίσως είστε άνθρωποι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και πρόσωπα.

–Με κλίση προς τα αριστερά: 
Είστε άνθρωποι κλειστοί και λογικοί. Προτιμάτε να κρατάτε ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας και η αυτό-προβολή δεν σας συγκινεί.
Όταν γράφετε σε λευκό χαρτί…

Αν δεν μπορείτε να γράψετε ευθεία: 
Αν δεν μπορείτε να γράψετε σε ευθεία και, αντ’ αυτού, τα γράμματά σας παίρνουν την ανιούσα, εύγε! Είστε αισιόδοξοι, ευδιάθετοι και ευχάριστοι! Αντίστοιχα, αν έχουν καθοδική πορεία, τότε οι ειδικοί θα θεωρούσαν ότι είστε τύποι απαισιόδοξοι και κουρασμένοι απ’ τη ζωή.

Αν δεν αφήνετε καθόλου περιθώρια στο χαρτί:
 
Αν, όταν γράφετε, εκμεταλλεύεστε κάθε σπιθαμή του χαρτιού, τότε είστε άνθρωποι δραστήριοι και απαιτητικοί αναφορικά με τη ζωή και τον εαυτό σας.
Πόσο πιέζετε το στιλό ή το μολύβι;

Αν πιέζετε πολύ το στιλό όταν γράφετε,
τότε ίσως ανήκετε στο είδος του ανθρώπου που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί. Σας είναι εύκολο να δεσμευτείτε και παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Αν, αντιθέτως, η μύτη του μολυβιού πατάει ίσα ίσα το χαρτί, τότε είσαι άνθρωποι ευαίσθητοι και συμπονετικοί.

Το διάβασα στο www.mymind.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,567,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,25,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,618,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,33,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,36,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,67,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5703,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2277,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Tι μαρτυρά ο γραφικός σας χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας;
Tι μαρτυρά ο γραφικός σας χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας;
Tι μαρτυρά ο γραφικός σας χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας;
https://static.in2life.gr/media/pics/pics680/817406-grafikos-xarakthras-new-680_366683_3H0f99.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/t.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/t.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content