Νομοσχέδιο των ΗΠΑ H.R.6666 – Ακόμα και Washington Times το χαρακτηρίζει διαβολικό

Νομοσχέδιο των ΗΠΑ H.R.6666 – Ακόμα και Washington Times το χαρακτηρίζει διαβολικό

⍆Ένα νομοσχέδιο προς ψήφιση έρχεται στο Κογκρέσο των ΗΠΑ από τον Δημοκρατικό...
εκπρόσωπο του Ιλλινόις, Bobby Rush κι έχει κατά σύμπτωση(;) τον αριθμό H.R.6666.

Το νέο νομοσχέδιο H.R.6666 έχει θέσει σε συναγερμό τους πολίτες στις ΗΠΑ γιατί ξεκινά με αυτό ένα από τα πιο μαζικά κυβερνητικά προγράμματα επιτήρησης πολιτών στην ιστορία των ΗΠΑ κι όλα αυτά με το πρόσχημα της προστασίας των ανθρώπων από τον κορωνοϊό.

Ακόμα και δημοσίευμα των Washington Times το χαρακτηρίζει διαβολικό.


Το νομοσχέδιο με τον αριθμό H.R.6666 μπορείτε να το δείτε στο congress.gov

Σύμφωνα με το κείμενο του H.R.6666 :” Τα χρήματα των φορολογουμένων θα χρησιμοποιούνται για να παρακολουθούνται και να εντοπίζονται οι επαφές μολυσμένων ατόμων και για να υποστηρίζονται οι περιορισμοί των ατόμων αυτών, μέσω κινητών μονάδων υγείας κι αν είναι απαραίτητο να περιορίζονται στις οικίες τους”.

Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση έρχεται στο σπίτι σας, χτυπά την πόρτα σας και σας ζητά να κάνετε τεστ κορωνοϊού. Κι αν βρεθείτε θετικοί, τότε η κυβέρνηση θα επιβεβαιώνει ότι θα μείνετε μέσα. Πως; Αυτό παραμένει ασαφές. Μετά την έγκριση ενός τέτοιου νομοσχεδίου οι ΗΠΑ ξεκινούν να εφαρμόζουν την «Ανίχνευση επαφών» που συνιστά ο ΠΟΥ για να απομακρύνουν βίαια άτομα από τα σπίτια τους;

Μερίδα του τύπου στις ΗΠΑ πιστεύει, ότι ύπουλα το H.R.6666 παίρνει την ασθένεια του COVID-19, και την μετατρέπει σε μια αρχή μαζικής επιτήρησης της κυβέρνησης κατά της κοινωνίας. Αυτό το κάνει παραπλανητικά, με το πρόσχημα της παροχής ενός κοινωνικού αγαθού.

Όπως αναφέρει η Washington Times:Το H.R. 6666 σημαίνει ότι η κυβέρνηση έρχεται στο σπίτι σας και σας ζητά να κάνετε τεστ COVID-19. «Το HR 6666 παραβιάζει αναφαίρετα δικαιώματα του ατόμου, της ατομικής ιδιοκτησίας, της ζωής, της ελευθερίας, της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας κάποιου».

«Παραβιάζει την τέταρτη τροπολογία, καθώς και την πρώτη, πέμπτη, όγδοη και ένατη τροπολογία του συντάγματος των ΗΠΑ… Είναι μια παράνομη πράξη αναγκαστικής ιατρικής περίθαλψης των πολιτών και μια εισβολή στις τοπικές κοινότητες… παραχωρεί στην κυβέρνηση ευρεία εξουσία για την ενδυνάμωση οποιασδήποτε «οντότητας»… ώστε να κυνηγήσει άτομα χωρίς λογική υποψία απειλής για τη δημόσια υγεία… Το HR 6666 είναι αντισυνταγματικό, απαράδεκτο και παράνομο. »

Το νομοσχέδιο H.R. 6666 που είναι έτοιμο για ψήφιση από το Κογκρέσο αυτήν τη στιγμή, δημιουργεί ανησυχίες στις ΗΠΑ. Θεωρούν ότι είναι αντισυνταγματικό και μεταμφιεσμένο ως προστασία από τον COVID-19.

Συγκεντρώνει μια τεράστια χρηματοδότηση ύψους 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων και θα δημιουργήσει ένα κράτος γκεστάπο, όπου η κυβέρνηση θα αποφασίζει ποιος θα βγει από το σπίτι, ποιος θα μείνει στο σπίτι και ποιος θα μεταφερθεί σε μια άγνωστη εγκατάσταση για δική του προστασία.

Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,621,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,42,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9095,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,33,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5707,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,450,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Νομοσχέδιο των ΗΠΑ H.R.6666 – Ακόμα και Washington Times το χαρακτηρίζει διαβολικό
Νομοσχέδιο των ΗΠΑ H.R.6666 – Ακόμα και Washington Times το χαρακτηρίζει διαβολικό
Νομοσχέδιο των ΗΠΑ H.R.6666 – Ακόμα και Washington Times το χαρακτηρίζει διαβολικό
https://www.dailydot.com/wp-content/uploads/2020/05/hr6666.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/hr6666-washington-times.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/hr6666-washington-times.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content