================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Elon Musk αγνόησε τις εντολές και άνοιξε το εργοστάσιο Tesla - Δηλώσει έτοιμος να συλληφθεί

⍆Η Tesla άνοιξε ξανά το μοναδικό αμερικανικό εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην... Καλιφόρνια, παρά τις τοπικές εντολές κατά της επανεκκίνησης του κλάδου κατασκευής. Τη Δευτέρα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, έγραψε στο Twitter ότι η παραγωγή είχε ξαναρχίσει και θα είναι «στη γραμμή με όλους τους άλλους». 

Οι πολιτείες των ΗΠΑ και οι τοπικές κυβερνήσεις προσπαθούν να καθορίσουν τον καλύτερο τρόπο ανοίγματος μετά το lockdown. Ο Musk απείλησε λίγες μέρες πριν να μετακινήσει τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας από την Καλιφόρνια εάν δεν επιτρεπόταν να ανοίξει ξανά το εργοστάσιο. Ενώ η πολιτεία έχει χαλαρώσει τους περιορισμούς για να επιτρέψει την κατασκευή, αυτό δεν έχει γίνει για την κομητεία Alameda, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο.

 Η πόλη Φρεμόντ όπου βρίσκεται το εργοστάσιο είναι περίπου μία ώρα νότια του Σαν Φρανσίσκο. Το Σάββατο, ο Elon Musk είπε ότι η Tesla άσκησε αγωγή ζητώντας από ένα δικαστήριο να άρει την εντολή που εμποδίζει την αυτοκινητοβιομηχανία να συνεχίσει την παραγωγή. Αντί να περιμένει μια απόφαση, ο Musk ανακοίνωσε στο Twitter τη Δευτέρα ότι το εργοστάσιο θα ανοίξει ξανά και πρόσθεσε πως ζητά να είναι αυτός που θα συλληφθεί αν οι αρχές αποφάσιζαν κάτι τέτοιο. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα είπε ότι γνώριζε την κατάσταση, αλλά ότι θα ενεργούσε κατά τις εντολές των υπαλλήλων υγείας. 

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Κομητείας Alameda δήλωσε τη Δευτέρα ότι ήταν σε επαφές με την Tesla σχετικά με το άνοιγμα και ότι ακολουθούσε την ίδια προσέγγιση που είχε με άλλες επιχειρήσεις που είχαν παραβιάσει τις εντολές. Σε ένα email που δημοσιοποίησε το Reuters, η Tesla ανέφερε επίσης στους εργαζόμενους ότι η απόφαση να ανοίξει ξανά ήταν σύμφωνη με τις οδηγίες της Καλιφόρνια. Ο Musk έγραψε στο Twitter ότι επιτρέπεται σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ να ξαναρχίσουν την παραγωγή. Το εργοστάσιο έκλεισε από τις 26 Μαρτίου. 

Το διάβασα στο www.lifo.gr
Ο Elon Musk αγνόησε τις εντολές και άνοιξε το εργοστάσιο Tesla - Δηλώσει έτοιμος να συλληφθεί Reviewed by ploumistos.com on 9:15 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.