================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

EasyJet: Μειώνει έως και 30% το προσωπικό της

⍆Η EasyJet θα καταργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, που θα αντιστοιχούν... έως και στο 30% του ανθρώπινου δυναμικού της στη Βρετανία, καθώς η αεροπορική εταιρεία συρρικνώνει τις δραστηριότητές της ως απάντηση στο ισχυρότατο πλήγμα που έχει δεχθεί η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια από την κρίση του νέου κορωνοϊού.

Η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη θα αρχίσει διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τις περικοπές μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη. Η EasyJet απασχολεί περίπου 15.000 εργαζομένους, κάτι που σημαίνει ότι έως και 4.500 θέσεις εργασίας βρίσκονται σε κίνδυνο.

Την επόμενη χρονιά η εταιρεία θα έχει σε λειτουργία 51 αεροσκάφη λιγότεαρ από ό,τι αρχικά υπολόγιζε ενώ θα «εκλογικεύσει» και το δίκτυο των ευρωπαϊκών της λεωφορείων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι πτήσεις σχεδιάζεται να αρχίσουν και πάλι στις 15 Ιουνίου για μία σειρά προορισμών, ενώ οι κρατήσεις για τον χειμώνα κινούνται σε υψηλα επίπεδα, γεγονός που εν μέρει οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί αλλάζουν την ημέρα του εισιτηρίου τους.

Το διάβασα στο naftemporiki.gr με πληροφορίες από Bloomberg
EasyJet: Μειώνει έως και 30% το προσωπικό της Reviewed by PLOUMISTOS on 11:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.