Το φθινόπωρο το ενιαίο e-pass για όλα τα διόδια

Το φθινόπωρο το ενιαίο e-pass για όλα τα διόδια

⍆Την ψηφιακή ενοποίηση των διοδίων ως το φθινόπωρο, με δυνατότητα ενιαίου e-pass... των οχημάτων στα διόδια όλης της Ελλάδας με έναν πομποδέκτη, αλλά και την έναρξη της σύνταξης τευχών δημοπράτησης για το έργο Fly Over στην Εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης, μιλώντας στo Radio North 98 της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα ο κ. Καραγιάννης για τα διόδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Εκτιμώ ότι το φθινόπωρο, το θέμα της διαλειτουργικότητας των διοδίων θα το έχουμε λύσει όπως πολλά άλλα προβλήματα που χρόνιζαν, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Πλέον οι χρήστες των αυτοκινητοδρόμων, θα μπορούν ένα μηχανάκι, έναν πομποδέκτη, να τον χρησιμοποιούν σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους, σε όλη τη χώρα. Είναι ένα θέμα για το οποίο μας βλέπαμε να μας εγκαλεί καθημερινά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Από το φθινόπωρο θα μπορούν όλοι οι οδηγοί να διασχίσουν όλα τα διόδια με έναν μόνο πομποδέκτη, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, αντιθέτως σχεδιάζουμε “πακέτα” προσφορών, ώστε να εξοικονομούν και χρήματα, όσοι επιλέξουν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας.»

Για το χρονοδιάγραμα του Μετρό Θεσσαλονίκης ο γ.γ. του Υπουργείου ξεκαθάρισε ότι: «Μένουμε σταθεροί στο χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί από τον πρωθυπουργό και από τη διοίκηση της Αττικό Μετρό, για το 2023. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν δεδομένα που να αλλάζουν αυτόν τον στόχο. Μετά και την έγκριση του ΥΠΠΟ για την απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων, με γνώμονα πάντα την ανάδειξή τους, προχωρούν οι εργασίες για την απομάκρυνση της άμμου που είχε χρησιμοποιηθεί για προφύλαξη στα αρχαία του Σταθμού Βενιζέλου. Σήμερα παραδόθηκε η πρώτη μελέτη που αφορά στο Σταθμό Βενιζέλου, μέσα στο καλοκαίρι θα παραδοθεί και η δεύτερη, η λεγόμενη ΟΜ2. Προχωράμε πολύ γρήγορα και προσοχή μας είναι στραμμένη.»

Όσον αφορά στις απαιτήσεις του αναδόχου εργολάβου του Μετρό ο κ. Καραγιάννης επισήμανε πως: «Κάποιοι παραπλανούν τον κόσμο. Βγαίνουν με δακρύβρεχτες ανακοινώσεις, ξεχνώντας ποια περίοδο αφορούν οι απαιτήσεις του εργολάβου. Ο επιχειρηματολογία του εργολάβου εξετάζεται και θα απαντηθεί από την Αττικό Μετρό, αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, ότι οι απαιτήσεις που εγείρει ο εργολάβος, μιλώντας για καθυστερήσεις, αφορούν την περίοδο 2015-2019!».

Για το ΟΑΣΘ και την συμφωνία με τα ΚΤΕΟ ο γ.γ. του υπουργείου Υποδομών τόνισε ότι: «Η συμφωνία με τα ΚΤΕΛ αποδίδει, ο διαγωνισμός για την προμήθεια λεωφορείων θα αποδώσει πολύ γρήγορα, ακόμα και η παρέμβαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης για την προμήθεια λεωφορείων είναι προς θετική κατεύθυνση. Παραλάβαμε μια εικόνα κατάρρευσης. Όμως, η κατάσταση βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Επιτρέψτε μου να πω με το ρίσκο της πρόβλεψης, ότι το Σεπτέμβριο η εικόνα θα είναι πάρα πολύ καλύτερη.»

Για το Fly Over της Εσωτερικής Περιφερειακής της Θεσσαλονίκης ο κ. Καραγιάννης τόνισε ότι: «Επιλέχθηκε αυτή η λύση της γέφυρας που θα φτιαχτεί παράλληλα με την εσωτερική περιφερειακή που επίσης θα διαπλατυνθεί, προκειμένου να αποφορτιστεί ο συγκεκριμένος άξονας. Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς, οι μελέτες δουλεύονται ήδη και το λέμε για πρώτη φορά σήμερα εδώ στην εκπομπή σας, ότι στο επόμενο διάστημα, ως τα τέλη Μαϊού, ή τις αρχές Ιουνίου, το έργο θα περάσει Διϋπουργική, ώστε να πάρει τις απαραίτητες εγκρίσεις και να ξεκινήσει η πρώτη φάση του, με τη έναρξη σύνταξης τευχών δημοπράτησης. Μιλάμε για έργο πνοής, της τάξεως των 350 εκατομμυρίων ευρώ. Αν όλα πάνε καλά χωρίς εμπλοκές, είναι πιθανόν να έχουμε ανακήρυξη αναδόχου περί τα τέλη του 2021, ή τις αρχές του 2022.»

Το διάβασα στο newsauto.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Το φθινόπωρο το ενιαίο e-pass για όλα τα διόδια
Το φθινόπωρο το ενιαίο e-pass για όλα τα διόδια
Το φθινόπωρο το ενιαίο e-pass για όλα τα διόδια
https://www.newsauto.gr/wp-content/uploads/2019/04/190423181922_diodia.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/e-pass.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/e-pass.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content