Αποκάλυψη-Δεν έχει τεκμηριωθεί ότι το εμβόλιο της γρίπης αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης με COVID-19

Αποκάλυψη-Δεν έχει τεκμηριωθεί ότι το εμβόλιο της γρίπης αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης με COVID-19

⍆Σε άρθρα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε ελληνικές σελίδες ενημέρωσης βρίσκουμε...
τον ισχυρισμό πως, σύμφωνα με μελέτη του Αμερικανικού Πενταγώνου το εμβόλιο κατά της γρίπης αυξάνει κατά 36% τον κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό.
 Οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση άρθρα:
Παγκόσμιος σάλος προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση μελέτης του Αμερικανικού Πενταγώνου (2020), η οποία διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός κατά της γρίπης αυξάνει κατά 36% τον κίνδυνο νόσησης από κορονοϊό: “Η λήψη εμβολιασμού κατά της γρίπης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο άλλων ιών του αναπνευστικού συστήματος – ένα φαινόμενο γνωστό ως «ιογενής παρεμβολή που προέρχεται από εμβόλιο» και συσχετίστηκε σημαντικά με τον κορανοϊό…”.

Με απλά λόγια: “οι εμβολιασμένοι είχαν 36% περισσότερες πιθανότητες νόσησης εκ κορονοϊού“.

Σε επίρρωση των παραπάνω, οι Ερευνητές του Cochrane κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα επιστημονικά στοιχεία «φαίνεται να αποθαρρύνουν τη χρήση εμβολιασμού κατά της γρίπης σε υγιείς ενήλικες ως γενικού μέτρου δημόσιας υγείας».

Στη μετα-ανάλυση τους, οι Ερευνητές του Cochrane κατηγόρησαν το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων ότι εσκεμμένα παραπλανεί, προκειμένου να υποστηρίξει τη γενική σύσταση εμβολιασμού κατά της γρίπης. Παρ ‘όλα αυτά, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης που σήμερα πουλάνε τρόμο με το τσουβάλι για τον Νέο Κορονοϊό 2019 προβάλουν ως ευαγγέλιο τον αδιάκριτο, γενικό εμβολιασμό σε όλο τον κόσμο.

Ο εμβολιασμός και των 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων του πλανήτη, όπως ρητά τον υποστηρίζει ο μεγαλέμπορος εμβολίων Μπιλ Γκέιτς, γίνεται ένα εργαλείο πλουτισμού ορισμένων με ανυπολόγιστο κόστος για την δημόσια υγεία.

Όσοι εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης τα προηγούμενα χρόνια, διαβάζουν τα πορίσματα αυτής και πλήθους άλλων ερευνών με ανησυχία: εμβολιάστηκαν για να αποφύγουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο νόσησης από γρίπη και τώρα βρίσκονται μέσα στο δείγμα αυτών που κινδυνεύουν 36% περισσότερο να νοσήσουν από κορονοϊό και συναφείς αναπνευστικές λοιμώξεις.

Η εν λόγω ιστορία ξεκίνησε από δημοσίευση του οργανισμού “Children’s Health Defense”, τον οποίο ίδρυσε ο Robert F. Kennedy Jr. γνωστός για τις πεποιθήσεις του κατά του εμβολιασμού. Αυτό το άρθρο είχε τίτλο “Μελέτη του Πενταγόνου: Το εμβόλιο για τη γρίπη αυξάνει τον κίνδυνο για τον κορωνοϊό κατά 36%”.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των ισχυρισμών σχετικά με αυτή τη μελέτη πρέπει να τονίσουμε ότι, μέχρι σήμερα, καμία επιστημονική μελέτη δεν έχει κάνει την οποιαδήποτε σύνδεση μεταξύ του εμβολίου για τη γρίπη και τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό SARS-CoV-2.

Η μελέτη στην οποία αναφέρονται τα υπό εξέταση δημοσιεύματα ήταν μια έρευνα που διεξήγαγε το Παράρτημα Ελέγχου Υγείας των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ το 2019 η οποία ανέλυσε την υπόθεση ότι το εμβόλιο της γρίπης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για μόλυνση από άλλες αναπνευστικές νόσους.

Αυτή η υπόθεση βασίζεται στο φαινόμενο της ιικής παρεμβολής. Με απλά λόγια η ιική παρεμβολή περιγράφει το φαινόμενο κατά το οποίο όταν ένας άνθρωπος έχει προσβληθεί από έναν δεδομένο ιό, η απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος γι αυτό τον ιό μπορεί να τον προστατεύσει για ένα διάστημα από το να μολυνθεί από έναν δεύτερο ιό.

Σε κάθε περίπτωση η υπό εξέταση μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρακτικά δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τη σύνδεση μεταξύ ιικής παρεμβολής και του εμβολίου για τη γρίπη.

Ο ψευδής ισχυρισμός σχετικά με την υποτιθέμενη αύξηση κινδύνου για εμφάνιση COVID-19 σε όσους εμβολιάστηκαν για τη γρίπη προέκυψε από παρερμηνεία ενός σημείου της μελέτης όπου αναφέρεται πως οι εμβολιασμένοι ασθενείς ήταν πιο πιθανό να κολλήσουν “κορωνοϊό”.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν και οι ίδιοι οι ερευνητές, δεν εδραιώθηκε σχέση αίτιου-αιτιατού μεταξύ των δυο ενώ η μελέτη εξέτασε 4 τύπους εποχιακών κορωνοϊών οι οποίοι προκαλούν το κοινό κρυολόγημα, όχι τον SARS-CoV-2. Επιπρόσθετα η μελέτη παρουσίασε στοιχεία που συλλέχθηκαν τη περίοδο 2017-2018, 2 χρόνια δηλαδή πριν την εμφάνιση της COVID-19.

Συμπερασμα

Με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία καθίσταται σαφές πως η μελέτη την οποία χρησιμοποιούν τα υπό εξέταση δημοσιεύματα ως απόδειξη ότι το εμβόλιο για τη γρίπη αυξάνει τη πιθανότητα μόλυνσης με τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 δεν κάνει καμία τέτοια σύνδεση.

Η εν λόγω μελέτη εξέτασε και απέρριψε την υπόθεση ότι ο εμβολιασμός για τη γρίπη μπορεί να αυξάνει το κίνδυνο άλλων μολύνσεων του αναπνευστικού συστήματος ενώ εξέτασε 4 είδη κορωνοϊών κανένας εκ των οποίων δεν ήταν ο SARS-CoV-2. Επομένως οι ισχυρισμοί των υπό εξέταση άρθρων, οι οποίοι αναφέρουν πως όποιος έχει κάνει το εμβόλιο για τη γρίπη αυξάνει κατά 36% τον κίνδυνο να προσβληθούν από τη νόσο COVID-19, είναι ψευδείς.

Το διάβασα στο www.ellinikahoaxes.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1714,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,29,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,560,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,22,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,613,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,24,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,33,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,60,Κόσμος,9088,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,10,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,23,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5698,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,975,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2266,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,440,Eco-News,2641,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Αποκάλυψη-Δεν έχει τεκμηριωθεί ότι το εμβόλιο της γρίπης αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης με COVID-19
Αποκάλυψη-Δεν έχει τεκμηριωθεί ότι το εμβόλιο της γρίπης αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης με COVID-19
Αποκάλυψη-Δεν έχει τεκμηριωθεί ότι το εμβόλιο της γρίπης αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης με COVID-19
https://www.zougla.gr/assets/images/2856019.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/covid-19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/covid-19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content