================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι πιο αστείες φωτογραφίες της άγριας φύσης των ''Comedy Wildlife Photography Award ''

⍆Η προθεσμία υποβολής φωτογραφιών στον διαγωνισμό, που πραγματοποιείται για... έκτη χρονιά, λήγει στις 30 Ιουνίου αλλά οι διοργανωτές αποφάσισαν να μοιραστούν μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα μέχρι στιγμής. 

Τα Comedy Wildlife Photography Awards είναι ένας διαγωνισμός που υμνεί τις κωμικές στιγμές της άγριας ζωής αλλά έχει σχεδιαστεί με στόχο να αυξήσει ευαισθητοποίηση υπέρ του φυσικού κόσμου. 

Οι νικητές εκτός από το τρόπαιο κερδίζουν ένα σαφάρι για δύο άτομα, διάρκειας μιας εβδομάδας στην Κένυα. Ο διαγωνισμός ιδρύθηκε από τους επαγγελματίες φωτογράφους και φανατικούς οικολόγους, Paul Joynson-Hicks και Tom Sullam. «Οι φετινές συμμετοχές είναι εξαιρετικά εύστοχες και νιώθουμε κατενθουσιασμένοι με τόσο δυνατές υποψηφιότητες.


Ο κόσμος βιώνει μια αναταραχή άνευ προηγουμένου, αλλά η μοναδική αχτίδα φωτός που προκύπτει από το χάος είναι ο θετικός αντίκτυπος που έχει στο κλίμα ο αυτοπεριορισμός μας λόγω lockdown. Δυστυχώς όμως πολλές περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες έχασαν την χρηματοδότηση, οπότε ο διαγωνισμός μας συνεχίζει να υπάρχει για να ευαισθητοποιεί και προσφέρει στήριξη στα άγρια ζώα όλου του κόσμου», εξηγεί ο Tom Sullam.

Το διάβασα στο www.lifo.gr
Οι πιο αστείες φωτογραφίες της άγριας φύσης των ''Comedy Wildlife Photography Award '' Reviewed by ploumistos.com on 12:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.