Είναι δυνατόν ο Δότης της ζωής να επιτρέπει σε έναν ιό να μεταδίδεται με την Θεία Ευχαριστία;

Είναι δυνατόν ο Δότης της ζωής να επιτρέπει σε έναν ιό να μεταδίδεται με την Θεία Ευχαριστία;

⍆Την εκκλησία την έχουν απομονώσει και την βάζουν στο μικροσκόπιο περιμένοντας... ίσως κάποιες εξετάσεις από ξένα εργαστήρια! Η επιστροφή στην καθημερινότητα επανέρχεται σταδιακά από σήμερα, αλλά κάποιοι ειδικοί επιμένουν να κωλυσιεργούν για την επιστροφή στην «καθημερινότητα» και της Εκκλησίας!

του Ηλία Αγγελόπουλου

Για την ώρα ακούγονται οι απόψεις κάποιου ειδικού συμβούλου, αφού πάντα για τους δύσκολους ρόλους χρειάζεται ένας κασκαντέρ, να τα φορτώνεται όλα επάνω του, ενώ οι πρωταγωνιστές θα παραμένουν εκτός πεδίου βολής άμωμοι και αμόλυντοι! Και φυσικά οι δεύτεροι θα παραμένουν πάντα ευγνώμονες προς τους πρώτους και φαίνεται λογικό!

Όμως ένας σύμβουλος σε μια Κυβέρνηση θα πρέπει να συμβουλεύει για θέματα που έχει σπουδάσει και όχι επί παντός θέματος, για να δικαιολογεί τον μισθό του!

Στα Πανεπιστήμια υπάρχουν ειδικά τμήματα, για παθολόγους, παιδιάτρους, γηριάτρους, πνευμονολόγους, γαστερολόγους, οδοντιάτρους, ακτινολόγους κλπ. Κανείς όμως από αυτούς δεν συμβουλεύει ένα ασθενή του για μία πάθηση που αφορά ειδικότητα άλλου γιατρού, ακόμα κι αν βλέπει κάτι! Απλά παραπέμπει εκεί τον ασθενή του! Πολύ δε περισσότερο με την ειδικότητα του λοιμωξιολόγου, όταν διαπιστώνουμε πως μεταξύ ιατρών της ίδιας ειδίκευσης εδώ στην Ελλάδα, διίστανται οι απόψεις, στο θέμα της μετάδοσης ή όχι ενός ιού με την Θεία Κοινωνία! Και αυτό γιατί η επιστήμη ποτέ δεν το έχει ερευνήσει, άρα η κάθε άποψη είναι αυθαίρετη!

Όμως σε ορισμένους γιατρούς που έχουν και μια άλλη «ειδίκευση», την Πίστη τους στην Ορθοδοξία, με την εκεί εμπειρία τους, τις πατερικές θέσεις και τις καταγραφές τους επί δύο χιλιετίες, τότε κι εκείνοι, όπως και οι πιστοί, το γνωρίζουν καλά πως η Θεία Κοινωνία δεν αποτελεί μέσον μετάδοσης καμιάς ασθένειας!

Σε όλη την Ορθοδοξία κανένας ιερέας που κοινώνησε λεπρούς και ασθενείς από πολλές άλλες ασθένειες, ποτέ δεν νόσησε!

Αν ήθελαν να έχουν ένα ίχνος αντικειμενικότητας, θα έπρεπε να είχαν έτοιμες λίστες με πνευματικούς που ασθένησαν στα Νοσοκομεία που είναι τοποθετημένοι και σε μόνιμη βάση μεταλαμβάνουν ασθενείς όλων των παθήσεων (όταν τους το ζητούν βέβαια)! Και οι λίστες αυτές θα έπρεπε να ήσαν πολύ μεγάλες με θανάτους κληρικών των Νοσοκομείων, αφού ο καθένας τους στο τέλος καταλύει ότι μένει στο Άγιο Δισκοπότηρο, από το οποίο μεταλαμβάνουν οι ασθενείς! 

Κανείς λοιπόν από τους επικριτές δεν παρουσίασε έστω μια τέτοια λίστα για να μας πείσει, πως η Θεία Κοινωνία αποτελεί μέσο μετάδοσης ασθενειών!

Απλά όταν είσαι μισθωτός λογικό είναι να μην ταυτίζεσαι με την κα Γιαμαρέλου που μπορεί ελεύθερα να λέει εκείνο που πιστεύει και που το έχει ζήσει στα Νοσοκομεία, περισσότερο από όλους τους άλλους γιατρούς, γιατί αυτή θα ήταν η πρώτη που θα έβλεπε τους κληρικούς του Νοσοκομείου που θα είχαν ασθενήσει από ασθενείς που μετάλαβαν! Και καταλαβαίνετε τότε θα ήταν προσεκτικότερη!

Κανένας άλλος λοιπόν δεν μπορεί να έχει άποψη, όταν μάλιστα δεν έχει ζήσει τέτοιες εμπειρίες, δεν έχει σχέση με την Εκκλησία και ιδιαίτερα με την Ορθοδοξία! Γιατί εκεί ο ιδρυτής της είναι ο Θεός ο Μέγας!

Το διάβασα στο greekaffair.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Είναι δυνατόν ο Δότης της ζωής να επιτρέπει σε έναν ιό να μεταδίδεται με την Θεία Ευχαριστία;
Είναι δυνατόν ο Δότης της ζωής να επιτρέπει σε έναν ιό να μεταδίδεται με την Θεία Ευχαριστία;
Είναι δυνατόν ο Δότης της ζωής να επιτρέπει σε έναν ιό να μεταδίδεται με την Θεία Ευχαριστία;
https://www.greekaffair.gr/wp-content/uploads/2020/05/%CE%98%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CE%95%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_99.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_99.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content