================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Φυτά εσωτερικού χώρου που φιλτράρουν και καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι σας

⍆Θέλετε να έχετε καθαρό αέρα στο σπίτι σας; Επιδιώκετε να φτιάξετε μία υπέροχη ατμόσφαιρα...
για το εσωτερικό του σπιτιού σας, όμοια με εκείνη της εξοχής; Υπάρχει λύση για να πετύχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

 Κουζίνα:

Η αζαλέα δεν είναι μόνο αισθητικά ωραίο φυτό, αλλά είναι από τα καλύτερα φυτά που βοηθάνε στην απορρόφηση φορμαλδεΰδης και βενζολίου, τα οποία περιέχονται σε καθαριστικά και έπιπλα από κόντρα πλακέ.


Παιδικό δωμάτιο: 

H ζέρμπερα (Gerbera jamesonii) απορροφά πολύ καλά το βενζόλιο, το οποίο απελευθερώνεται από πλαστικά, συνθετικές ίνες, καουτσούκ, μελάνι και άλλα προϊόντα της χημικής βιομηχανίας.


 Σαλόνι: 

Η μπενζαμίνη εξουδετερώνει τους ατμούς φορμαλδεΰδης, τολουολίου, ξυλολίου και αμμωνίας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε δίπλα στον εκτυπωτή, το φωτοαντιγραφικό ή άλλο εξοπλισμό γραφείου. Κάνει τον αέρα πολύ πιο δροσερό.


Υπνοδωμάτιο: 

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την αλόη (Aloe vera) παραπάνω από 6000 χρόνια. Στην Αίγυπτο έγινε γνωστό ως το «λουλούδι της αθανασίας». Η αλόη χρησιμοποιείται ως αποτελεσματικό μέσο για την θεραπεία ασθενειών του δέρματος, πληγών και εγκαυμάτων. Η αλόη απορροφά την φορμαλδεΰδη και το βενζόλιο. Το βράδυ απελευθερώνει οξυγόνο και απορροφά το διοξείδιο του άνθρακα.


Το διάβασα στο www.clickmag.gr
Φυτά εσωτερικού χώρου που φιλτράρουν και καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι σας Reviewed by ploumistos.com on 10:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.