Η Χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων ρίχνει ηλεκτρονική τάπα σε όσους δεν ακολουθούν την αφήγηση της

Η Χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων ρίχνει ηλεκτρονική τάπα σε όσους δεν ακολουθούν την αφήγηση της

⍆Δεν μπορεί την μία μέρα να έχεις 180 χιλιάδες ανθρώπους να σε διαβάζουν και την άλλη μέρα... να έχεις 30.000. Δεν μπορεί να συμφώνησαν οι υπόλοιποι ότι ξαφνικά θα αποχωρήσουν..

Δεν μπορεί να ανοίγει η τάπα για να μετρήσουν το τι πραγματικά συμβαίνει και ποια είναι η πραγματική δύναμη και τάση και όταν βλέπουν τα αποτελέσματα να σφίγγουν ακόμα τη βάνα για να μειώσουν την πληροφορία που πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός.

Δεν μπορεί συνέχεια να κατευθύνεται η πληροφορία μόνο προς αυτούς που έχουν γονατίσει μπροστά στις εντολές της Νέας τάξης πραγμάτων..

Δεν δέχομαι ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού θέλει να ακούει για showbiz στριγκάκια και αφήγησης της σύγχρονης πολιτικής χούντας.. Ο δήθεν πολιτισμός του ελεύθερου ανταγωνισμού σε περιπτώσεις σαν τις δικές μας κινείτε απόλυτα αντίθετα δημιουργώντας έναν αθέμιτο ανταγωνισμό που κινείται μέσα από τη σκιά γιατί δεν μπορούν με κάποιο τρόπο να μας σταματήσουν…

Ο Έλληνας χρήστης του ίντερνετ πρέπει επιτέλους να αφυπνιστεί και να κατανοήσει ότι του κρύβουν την αλήθεια και ότι τον οδηγούν όπου θέλουν αυτοί, σε όποια πληροφορία επιλέγουν αυτοί ώστε να του πιπιλίσουν τον εγκέφαλο και μέσα του να δημιουργηθεί μία συνείδηση που θα θεωρεί ότι ήταν δικιά του γιατί αυτά είδε μόνο σαν πληροφορίες..

Αν καταφέρει κάποιος και σου αποκόψει τους δρόμους της πληροφορίας τότε σου αποκόβει τον τρόπο το μυαλό σου να είναι ανοιχτό και να δέχεται και να αποφασίζει νέες λύσεις και νέες αποφάσεις..

Όταν σου έχουν στερήσει μία συγκεκριμένη οδό στις σκέψεις σου για να πάρεις τις αποφάσεις σου για το μέλλον σου τότε σου ελέγχουν απόλυτα τη ζωή.. Και αυτό σας κάνουν σήμερα με όλη την πληροφορία που σας βομβαρδίζουν..

Δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου, δεν υπάρχει ο τρόπος να ενημερώσουμε για την αλήθεια, σας υπνωτίζουν σε ένα θίασο που τον ονόμασαν Δημοκρατία για να συνεχίσετε να είσαστε πελατάκια τους και να σας ρουφάνε το αίμα..

Το χουμε πάθει ξανά και ξανά και πάντα μα πάντα καταφέραμε να ξαναγυρίσουμε στα ίδια επίπεδα και αν όχι πιο υψηλά όσο και να κλείνουν τη βάνα της πληροφορίας και της επισκεψιμότητας εμείς με την πένα μας και την αλήθεια μας καταφέρνουμε και γινόμαστε αυτοί που στο τέλος είχανε πάντα δίκιο.

Είναι στο χέρι σου Έλληνα αναγνώστη του ελληνικού διαδικτύου να εμποδίσεις το φαινόμενο της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και να διαμοιρασεις την πληροφορία που με τόσο κόπο και αγώνα προσπαθούν να σταματήσουν.. Είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα η επιλογή το τι θα επιλέξεις να διαβάζεις , η επιβολή στο να επιλέγεις σαν μοναδική λύση αυτά που σου δείχνουν αυτοί είναι αντισυνταγματική κίνηση Απέναντι στην Ελευθερία σου..

Σου κρύβουν την επιλογή της πληροφορίας, σου κρύβουν το δικαίωμα να αφυπνίσεις το μυαλό σου, σου στερούν την επιλογή του ποιος θα είσαι αύριο….. Δεν είναι συνωμοσία γίνεται αυτή τη στιγμή στη δημοκρατία που υπερασπίζεις…..σαν ελεύθερος πολίτης μιας ελεύθερης χώρας αυτή τη στιγμή θα πρεπε να είσαι πάρα μα πάρα πολύ θυμωμένος.

Όταν αύριο θα σου φέρουνε νέους νόμους και κανόνες που θα πρέπει να τους επιλέξει το μεγαλύτερο ποσοστό και να συναινέσει με αυτούς τους κανόνες θα το έχουν καταφέρει γιατί για καιρό θα έχουν αποκόψει την πληροφορία από το σύνολο της μάζας ώστε να μπορεί με υγεία και ωριμότητα να πάρει τις αποφάσεις της με βάση την αλήθεια της πληροφορίας..

Αν δεν καταλαβαίνεις λοιπόν ότι οι αποφάσεις της μάζας μπορούν και χειραγωγούνται με τον τρόπο της στέρησης λόγου και ελευθερίας από συγκεκριμένους κόμβους τότε δεν έχεις καμία σωτηρία για το αύριο σε τι κόσμο θα βρίσκεσαι και σε τι πολιτισμό…

Αν το καταλαβαίνεις πάρε τώρα την ευθύνη σου θύμωσε με όλους όσους σου στερούν την ελευθερία επιλογής και πράξτε ανάλογα…

Το διάβασα στο katohika.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,621,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,42,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9095,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,33,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5707,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,450,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων ρίχνει ηλεκτρονική τάπα σε όσους δεν ακολουθούν την αφήγηση της
Η Χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων ρίχνει ηλεκτρονική τάπα σε όσους δεν ακολουθούν την αφήγηση της
Η Χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων ρίχνει ηλεκτρονική τάπα σε όσους δεν ακολουθούν την αφήγηση της
https://katohika.gr/wp-content/uploads/2020/05/sideris_1_1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_917.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_917.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content