Πως η πνευματικότητα θα σας ενημερώσει για την αλήθεια σας (θετική ή αρνητική)

Πως η πνευματικότητα θα σας ενημερώσει για την αλήθεια σας (θετική ή αρνητική)

⍆Νομίζω πως είναι σαφές ότι η πνευματικότητα είναι όντως κάτι καλό.... Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να εισέλθουν στον πνευματικό κόσμο με μια προκατειλημμένη εσφαλμένη αντίληψη ότι πρόκειται να είναι μια ολοκληρωτική θετική εμπειρία.

Η πνευματικότητα δεν είναι ένα πράγμα και μπορεί να εκφρασθεί με πολλαπλούς τρόπους. Κάποιοι θα βρουν την διαφώτιση μέσω της δουλειάς τους, άλλοι μέσω της θρησκείας, άλλοι μέσω των πνευματικών ασκήσεων όπως ο διαλογισμός και η γιόγκα, άλλοι με τη χρήση ψυχεδελικών και άλλοι εκφράζοντας τον εαυτό τους με θετικούς τρόπους όπως μέσω της ευγένειας, της συμπόνιας και της αγάπης. Ανεξάρτητα από το πώς θα βρείτε την πνευματικότητα μέσα σας, δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να το κάνετε.

Τι είναι η πνευματικότητα;
Η πνευματικότητα είναι ένας πολύ παρεξηγημένος όρος, κάποιοι την εξισώνουν με την θρησκεία και ενώ μπορούν να συνδεθούν δεν είναι κάτι αποκλειστικά θρησκευτικό.

Το πνεύμα είναι η ουσία του ατόμου, αυτό το άπιαστο πράγμα μέσα μας που μας κάνει να συμπεριφερόμαστε με συγκεκριμένους τρόπους. Όταν το μυαλό είναι ήσυχο και όλα είναι γαλήνια, αυτό είναι ό, τι έχει απομείνει από το πνεύμα.

Έχετε 4 επίπεδα υγείας – την σωματική, την συναισθηματική, την ψυχική και την πνευματική. Όλα εκτός από το πνεύμα είναι εύκολο να καθοριστούν, να μετρηθούν και να εξηγηθούν. Η πνευματική πλευρά των πραγμάτων είναι πάντα λίγο πιο μυστηριώδης και δύσκολο να εξηγηθεί σε μια πρόταση, αλλά εξακολουθεί να είναι αληθινή.

Ένα πράγμα που υπάρχει σε όλες τις πνευματικές πρακτικές είναι η συνείδηση. Η συνείδηση είναι δύσκολο να οριστεί όπως και η πνευματικότητα καθώς και αυτή δεν είναι ένα πράγμα, αλλά για να κάνουμε τα πράγματα απλά, η συνείδηση σε ατομικό επίπεδο είναι η επίγνωση σας για ένα πράγμα, ακόμα και αν αυτό το πράγμα δεν είναι τίποτα.

Ένα από τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα της διεύρυνσης της συνείδησης ή της επίγνωσης είναι ένα δυνατό χαστούκι από την πραγματικότητα. Είναι σχεδόν σαν το Μάτριξ όταν ο Μορφέας προσφέρει στον Νίο το κόκκινο ή το μπλε χάπι. Μόλις πάρετε αυτό το κόκκινο χάπι η πραγματικότητα μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθεί.

Η πνευματική πρακτική και η διεύρυνση της συνείδησης σας είναι σαν να διαλύετε ένα εμπόδιο που έχει αναπτυχθεί αργά στην παιδική και ενήλικη ζωή σας – μέσω της εκπαίδευσης, των προσδοκιών της κοινωνίας, της οικογένειας και των φίλων.

Μόλις αυτό το εμπόδιο διαλυθεί, ανοίγει η πόρτα για όλα τα καλά που υπάρχουν, αλλά επίσης και για την σκοτεινή πλευρά του κόσμου.

Πρώτον, αν κοιτάξετε τη συλλογική συνείδηση θα δείτε πολλή δυσαρμονία ανάμεσα στους ανθρώπους. Καθώς περπατάτε στον δρόμο θα δείτε τον πόνο τον ανθρώπων και σε παγκόσμια κλίμακα θα δείτε πόσο φρικτοί και βασανιστικοί είναι οι πόλεμοι. Όχι ότι πριν δεν βλέπατε κάποια από αυτά, αλλά μόλις αφυπνιστείτε είναι δύσκολο να τα αγνοήσετε.

Το δεύτερο είναι η ατομική σας συνείδηση. Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η πνευματική συνείδηση είναι σαν να κρατάτε έναν καθρέφτη και ενώ σας βοηθά να δείτε το καλό στον εαυτό σας και στους άλλους, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δείτε τα λάθη που κάνετε και που πάτε λάθος.

Η πνευματικότητα σας κάνει να αντιμετωπίσετε τα ελαττώματα σας , τον πόνο που έχετε προκαλέσει και την αρνητικότητα που βρίσκεται μέσα σας. Μερικές φορές μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε το ποιοι είστε και το τι υπερασπίζεστε. Επίσης σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τον πόνο που είχατε κρύψει και κάποιες φορές είναι πολλά για να τα αντέξετε.

Ένα από τα πράγματα που είναι συνηθισμένο κατά την εμπειρία είναι ένα αρχικό συναίσθημα ευφορίας όταν φτάσετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης και ενώ αυτό το συναίσθημα είναι σπουδαίο συχνά μπορεί να σας δημιουργήσει μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τον εαυτό σας και για τους άλλους.

Για κάποιους, θα εκδηλωθεί ως την προσδοκία να κατανοήσουν οι άλλοι την πρόοδο σας. Ενώ είναι καλό να έχετε ανθρώπους γύρω σας που βρίσκονται σε παρόμοια πορεία, είναι ένα ολοκληρωτικά ατομικό ταξίδι.

Μια άλλη εσφαλμένη αντίληψη είναι πως η πνευματική αφύπνιση είναι ο τελικός στόχος, ενώ στην πραγματικότητα είναι απλώς η αρχή. Είναι σαν να αιχμαλωτίζετε ένα λιοντάρι και να περιμένετε να είναι ήμερο. Πρέπει να φροντίσετε το πνεύμα σας και να συνεχίσετε να κάνετε ερωτήσεις. Μερικές φορές, δεν θα σας αρέσουν οι απαντήσεις και άλλες φορές δεν θα είναι πάντα ξεκάθαρες, αλλά αν επιμείνετε θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Ο δρόμος της πνευματικότητας μπορεί να είναι το πιο δύσκολο πράγμα με την μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα κάνετε ποτέ και είναι σημαντικό να μην κολλήσετε στην παρούσα κατάσταση σας. Συνήθως θα βρείτε τις τελείες για να τις ενώσετε και τίποτα από όσα έχετε κάνει δεν είναι άσκοπο.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να περιορίσετε το στρες και το άγχος είναι να εμπιστευθείτε την διαδικασία και να ξέρετε πως αν συνεχίσετε να προχωράτε προς τους στόχους σας το μόνο πράγμα που θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο είναι ο χρόνος ή η απόφαση σας να εγκαταλείψετε.

Όταν μπορέσετε να διαχωρίσετε το σκοτάδι, που όλοι έχουμε, από το φως και κατανοήσετε ότι και τα δύο είναι φυσιολογικά και απαραίτητα, θα κάνει τον δρόμο πολύ λιγότερο δύσκολο. Διαφορετικές καταστάσεις του μυαλού εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Όταν γνωρίσετε τους δικούς σας συναισθηματικούς κύκλους και το πώς σας επηρεάζουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις καταστάσεις για να λειτουργείτε στο έπακρο.

Τελικά, η συνειδητή προσπάθεια για να αναπτυχθείτε πνευματικά είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσατε να κάνετε. Η πνευματικότητα θα σας ενημερώσει για την αλήθεια (θετική ή αρνητική) και μόλις μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αυτή την αλήθεια στη ζωή σας, η ανάπτυξη θα είναι αναπόφευκτη!

Το διάβασα στο awakengr.com

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,567,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,25,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,618,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,33,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,36,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,67,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5703,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2277,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Πως η πνευματικότητα θα σας ενημερώσει για την αλήθεια σας (θετική ή αρνητική)
Πως η πνευματικότητα θα σας ενημερώσει για την αλήθεια σας (θετική ή αρνητική)
Πως η πνευματικότητα θα σας ενημερώσει για την αλήθεια σας (θετική ή αρνητική)
https://www.spartacus.gr/wp-content/uploads/2010/12/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_891.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_891.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content