Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην απιστία;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην απιστία;

⍆Πόσο εύκολα συγχωρούν μια απιστία οι άντρες ανάλογα με το ζώδιο τους;Δείτε πώς θα... αντιδράσει ο καλός σας αν μάθει ότι τον απατάτε, αν θα μείνει ή θα φύγει και με ποιο τρόπο θα τον κατευνάσετε.

ΚΡΙΟΣ
Το να απατήσετε έναν Κριό σας κάνει από μια άποψη αντάξιά του στην αγάπη για το ρίσκο. Γιατί θα έχετε πιθανόν δει τη θυελλώδη ζηλοτυπία του αν κάποιο άλλο αρσενικό τολμήσει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του προς εσάς…

Ε, φανταστείτε τι θα γίνει αν προχωρήσει το πράγμα πέρα από το αθώο φλερτ. Γι’ αυτό σας λέμε, παίζετε το κεφάλι σας. Ωστόσο υπάρχει και η καλή πλευρά.

Αν επιζήσετε αρτιμελής από τον τυφώνα που θα ξεσπάσει με την αποκάλυψη του γεγονότος, αν τον πιάσετε με το καλό, δηλώνοντας σε ατέλειωτες συζητήσεις ξανά και ξανά τη μεταμέλειά σας, θα φανεί διατεθειμένος να αφήσει πίσω του το συμβάν. Όχι όμως χωρίς να απαιτήσει ανταλλάγματα μέσα στη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν ήσαστε στα συγκαλά σας όταν αποφασίσατε να απατήσετε έναν Ταύρο, έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να επικαλεστείτε, τον μειωμένο καταλογισμό, αν θέλετε να γλιτώσετε από το κοιμισμένο ηφαίστειο που θα εκραγεί.

Γιατί ο Ταύρος σας ήταν μια χαρά βολεμένος στη ρουτίνα του και στα αποκτήματά του, στα οποία συγκαταλεγόσασταν κι εσείς. Πώς λοιπόν διανοηθήκατε να προκαλέσετε μια τέτοιου είδους ανατροπή στη ζωή του; Και να του ξυπνήσετε όλες του τις ανασφάλειες;

Όταν θα του περάσει ο πρώτος θυμός, θα μείνει να αναρωτιέται «γιατί». Θα το αναρωτιέται για πάντα. Ακόμα κι αν πει ότι σας συγχώρεσε, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα ξεχάσει. Η …ξινίλα αυτού του «γιατί;» θα διαποτίζει εσαεί τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί ο ίδιος ο Δίδυμος να είναι από τους πιο άπιστους του ζωδιακού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα του αρέσει αν του κάνετε τα ίδια. Η αντίδρασή του;

Απρόβλεπτη όπως πάντα. Ίσως και να σας κάνει μια τέτοια σκηνή που αν την έβλεπε ο Σαίξπηρ θα ξανάγραφε τον «Οθέλλο». Ίσως να απαντήσει με ένα αδιάφορο «Α, μπα; Αλήθεια; ». (Βολικό μεν, κάπως απογοητευτικό δε).

Μπορεί πάλι να του ξυπνήσει η περιέργεια και μέσα σε έναν «διδυμίσιο» διχασμό προσωπικότητας να σας ρωτάει λεπτομέρειες για όλα εκείνα που θα προτιμούσε (και θα προτιμούσατε) να μην ξέρει. Και καθώς λατρεύει τους πειραματισμούς, δεν αποκλείεται να του μπουν ιδέες για μια διεύρυνση της ερωτικής σας ζωής…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η απιστία μετατρέπει τον γλυκούλη, τρυφερό Καρκίνο σε έναν ανελέητο εκδικητή. Θα σας το φυλάει για πάντα. Αλλά θα έπρεπε να το περιμένατε.

Δεν έχετε δει πώς αντιδρούσε έτσι και σας πλησίαζε απλώς κάποιος άλλος; Σαν το νήπιο που νομίζει πως θα του πάρουν τη μαμά του, ό,τι πολυτιμότερο για την ύπαρξή του δηλαδή. Για ένα ζώδιο που προσκολλάται απίστευτα σε όποιαν αγαπήσει, η απιστία ισοδυναμεί με υπέρτατη προδοσία.

Αλλά δεν θα σας ομολογήσει ποτέ πόσο πληγώθηκε. Θα κλειστεί στο καβούκι του και άντε να τον βγάλετε μετά… Κι αφού τον βγάλετε, θα περάσετε τις επόμενες δεκαετίες ζητώντας συγνώμη και διαβεβαιώνοντάς τον ακατάπαυστα πως έχει και θα έχει την ισόβια αποκλειστικότητα στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝΤο να απατήσετε έναν Λέοντα είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να απαλλαγείτε από αυτόν αν τον έχετε βαρεθεί πρώτη. Αυτό απαντά και στο πόσες ελπίδες έχετε να ξεπεραστεί αναίμακτα ένα τέτοιο συμβάν. Ελάχιστες.

Μα κι εσείς, ενώ είχατε τον «θεό» στο κρεβάτι σας, πήγατε με έναν κοινό θνητό; Πώς; Ο «θεός» δεν έχει αφήσει θηλυκό για θηλυκό; Έτερον εκάτερον.

Ήσαστε η βασίλισσα στο χαρέμι του και δεν το εκτιμήσατε καθόλου. Θα υποστείτε λοιπόν τις συνέπειες, αφού πρώτα ο προδομένος Λέων καλέσει σε μονομαχία τον αντίζηλό του.

Μετά θα ασχοληθεί και με εσάς. Η μόνη σας επιλογή; Να τον πείσετε ότι κανένας άλλος δεν γνωρίζει το γεγονός και ούτε πρόκειται. Τότε ίσως, ίσως λέμε, και να σας δώσει άφεση αμαρτιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για τον Παρθένο η απιστία είναι ένα πλήγμα προσωπικής αποτυχίας σε όλα τα επίπεδα: στον ανδρισμό του, στον ψυχισμό του, στο κοινωνικό του στάτους, ακόμα και στην επαγγελματική του υπόσταση (ε, ναι…).

Γιατί, αν δεν μπορεί να κρατήσει την αφοσίωση μιας γυναίκας, σημαίνει ότι και σε άλλα πράγματα δεν είναι ικανός. Οπότε ξυπνάνε μέσα του όλες του οι ανασφάλειες. Τι θα κάνει; Θα κοιτάξει τι του έχει διαφύγει, τι λάθη τεχνικής έχει κάνει, ανατρέχοντας σε «εκπαιδευτικά» βιβλία, περιοδικά και dvd.

Ταυτόχρονα θα σας ανταποδίδει τον πόνο που του προκαλέσατε με μικρές και μεγάλες πράξεις εκδίκησης, καθώς και με φαρμακερές ατάκες. Κάντε υπομονή, στο τέλος θα τα βάλει κάτω με τη λογική του και θα ηρεμήσει.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός μπορεί όχι μόνο να δεχτεί την απιστία αλλά και να δείξει αξιοσημείωτη ανοχή απέναντί της. Είναι πλάσμα της συνήθειας και θα προτιμήσει να σώσει τη σχέση του με κάθε τίμημα, έστω και αν χρειαστεί να «παραγράψει» ένα τόσο τραυματικό γεγονός. Βοηθήστε τον σε αυτό, δείχνοντάς του την απόλυτη μεταμέλειά σας.

Αλλά κάντε το με υψηλό γούστο, όχι με γυναικουλίστικες ικεσίες. Πείτε του όμορφα και συγκινητικά λόγια, δανεισμένα από ποιητές, αφού πρώτα τον έχετε παρασύρει σε ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον με κεριά και μουσικές.

Υπενθυμίστε του με κάθε τρόπο ότι μαζί σας θα εξακολουθήσει να έχει μια ερωτική ζωή υψηλής αισθητικής που δεν αξίζει να χάσει για μια τόση δα παρασπονδία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απατήσατε τον Σκορπιό και πιστέψατε έστω και για ένα δευτερόλεπτο ότι δεν θα το καταλάβαινε; Και ότι δεν θα ερχόταν μετά η Συντέλεια του κόσμου;

Με το πιο διαισθητικό και (δίκαια ή άδικα) ζηλότυπο πλάσμα του ζωδιακού κύκλου, κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση σας σε μια τέτοια στιγμή. Μπορείτε όμως να το δείτε και από την καλή πλευρά: Από μια άποψη τον Σκορπιό σας τον κάνετε απέραντα (έστω και μαζοχιστικά) ευτυχισμένο.

Η καχυποψία του έχει πλέον δικαιωθεί και μπορεί να σας κάνει μαύρη τη ζωή για όσα κάνατε αλλά και προκαταβολικά για όσα ίσως κάνετε στο μέλλον. Δεν θα σας εγκαταλείψει, μην ανησυχείτε. Τώρα είναι η καλύτερή του…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για να απατήσετε κάποιον πρέπει πρώτα να τον έχετε δικό σας, και με τον Τοξότη κάτι τέτοιο είναι αμφίβολο. Ιδίως για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά ας δεχτούμε ότι έχετε μια άλφα σχέση μαζί του και φανήκατε άπιστη.

Είναι μάλλον βέβαιο ότι φτάσατε δεύτερη και καταϊδρωμένη, γιατί οι εν λόγω εκπρόσωποι του ζωδιακού δεν ξέρουν καν τη λέξη «μονογαμικός».

Αυτό όμως δεν θα τον εμποδίσει να χαρακτηρίσει τη δική σας απιστία μια πράξη άτιμη και ανειλικρινή. Μια προδοσία στην εμπιστοσύνη που σας είχε. Θα επιστρατεύσετε ασφαλώς κάθε είδους καλόπιασμα για να σας συγχωρήσει. Και μάλλον θα πιάσει.

Αν πάντως σας την «κάνει» για αλλού, μην έχετε ενοχές πως έφταιγε η παρασπονδία σας. Δεν ήταν παρά η αφορμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ο Θεός συγχωρεί, εγώ όχι» είναι η ατάκα που εκφράζει καλύτερα τον απατημένο Αιγόκερω. Οι αρχές γύρω από τις οποίες είχε χτίσει τη σχέση σας ήταν άκαμπτες και ως γνωστόν ό,τι είναι άκαμπτο δεν λυγίζει παρά μόνο σπάει.

Και, στη δική του περίπτωση, δεν ξανακολλάει. Δεν θα μπει καν στο δίλημμα να πάρει εκδίκηση ή να φύγει απλώς—για εκείνον το δεύτερο είναι δεδομένο.

Ό,τι και να πείτε, ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να του αλλάξετε γνώμη. Η μόνη περίπτωση να μείνει είναι γιατί του το επιβάλλουν κάποιες άλλες συνθήκες, όπως το να έχει παιδιά μαζί σας ή άλλες «ηθικές» δεσμεύσεις. Αλλά την αγάπη και την εμπιστοσύνη του αποχαιρετίστε τις, δεν θα τις ξαναδείτε ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όταν παραδεχτείτε την απιστία σας στον Υδροχόο, δεν το’ χει και σε πολύ να σας απαντήσει με ένα αδιάφορο «Καλά μωρέ, συμβαίνουν αυτά..» Όμως πίσω από το cool υφάκι του θα έχει στ’ αλήθεια πληγωθεί.

Θα το καταλάβετε από τη σχεδόν προσβλητική αδιαφορία με την οποία θα σας αντιμετωπίζει, στην αρχή τουλάχιστον, όσο το πράγμα είναι φρέσκο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλει να σας χάσει.

Θα ξεκινήσει λοιπόν εξουδετερώνοντάς τον αντίζηλό του. Παράλληλα θα σας ανταποδώσει την απιστία (οι προηγούμενες «αταξίες» του δεν μετράνε). Και στη συνέχεια, αφού θα έχει έρθει …στα ίσια του, θα είναι σίγουρα πιο δεκτικός στις προσπάθειές σας να τον καλοπιάσετε –πιθανόν με μια έκπληξη τύπου κρουαζιέρα στην Αλάσκα…

ΙΧΘΥΣ
Μα πώς μπορέσατε να προδώσετε τον Ιχθύ, τον πιο ρομαντικό και ευαίσθητο άντρα του ζωδιακού; Εκείνον που σας είχε σαν πριγκίπισσα καθισμένη σε έναν κρυστάλλινο θρόνο στην καρδιά του;

Τώρα πάει ο θρόνος σας, μόνη σας τον κλωτσήσατε και τον κάνατε θρύψαλα. Γιατί παρόλο που ο Ιχθύς συγχέει συχνά τα όρια πραγματικότητας και φαντασίας, αυτού του είδους το ψέμα μέσα στη σχέση δεν το ανέχεται. Πώς θα αντιδράσει; Σαν ένα πληγωμένο παιδί.

Αλλά με την κακή έννοια: θα γκρινιάζει διαρκώς και δεν θα δέχεται κανένα διάλογο. Δεν θα κερδίσετε εύκολα τη συγχώρεσή του. Κανακέψτε τον υπομονετικά. Με τον καιρό θα σας δώσει άφεση αλλά δεν πρόκειται να σας το πει ποτέ.


Το διάβασα στο www.in.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,621,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,42,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9095,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,33,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5707,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,450,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην απιστία;
Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην απιστία;
Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην απιστία;
https://amp.zwdiasimera.gr/sites/default/files/ta-12-zodia-kai-h-apistia.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_837.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_837.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content