Ο Εμίρης του Κατάρ «ψηφίζει» και φέτος... Ελλάδα για τις διακοπές του!

Ο Εμίρης του Κατάρ «ψηφίζει» και φέτος... Ελλάδα για τις διακοπές του!

⍆Άλλες χρονιές τέτοιο καιρό χυνόταν πολύ μελάνι για τα εκατομμύρια των... τουριστών που περιμένει η χώρα μας, ενώ ήδη οι περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου είχαν ανοίξει και υποδέχονταν τους πρώτους ξένους επισκέπτες που κατέφθαναν από όλες τις γωνιές του κόσμου για να ζήσουν στιγμές και να φτιάξουν αναμνήσεις από το ελληνικό καλοκαίρι.

  «Αθάνατο» ήταν ο επιθετικός προσδιορισμός που του αποδιδόταν μέχρι και πέρυσι τουλάχιστον, όπου καταγράφηκαν περισσότερα από 35 εκατομμύρια άτομα τα οποία είχαν απολαύσει την ελληνική φιλοξενία, τον ήλιο τη θάλασσα και το φαγητό.

Το φετινό καλοκαίρι όμως θα είναι αρκετά διαφορετικό, ίσως το πιο «νεκρό» εδώ και δεκαετίες, από πλευράς τουριστικής ανταπόκρισης και αυτό όχι εξαιτίας της ελληνικής ιδιοσυγκρασίας αλλά εξαιτίας ενός αόρατου και θανατηφόρου εχθρού. Ο κορωνοϊός covid-19 έχει ανατρέψει τα δεδομένα, με τα μέχρις στιγμής τα στοιχεία να δείχνουν για ένα «μαύρο» από πλευράς οικονομίας καλοκαίρι. Το συναίσθημα της αγωνίας και της αβεβαιότητας για το μέλλον έχουν κυριεύσει τους ξενοδόχους και τους εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο αφού σύμφωνα με τους ξενοδόχους το 50% των ξενοδοχείων ίσως να μην ανοίξει αυτό το καλοκαίρι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον τους.

Κι όμως μέσα σε αυτά την δυσάρεστη κατάσταση υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που δείχνουν πως η αγάπη των ξένων για την Ελλάδα δεν θα σταματήσει μπροστά στον κορωνοϊό. Και αναφερόμαστε στον λάτρη του ελληνικού καλοκαιριού Εμίρη του Κατάρ, ο οποίος σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην βασιλική οικογένεια αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι για τις διακοπές του. 

Ο Εμίρης Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι αναμένεται να έρθει τον Αύγουστο στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σύμφωνα με άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα στην βασιλική οικογένεια και ο οποίος μίλησε στο ΘΕΜΑ, ο Εμίρης αναμένεται να φθάσει με το ιδιωτικό αεροσκάφος του πιθανόν στην Κέρκυρα όπου θα τον περιμένει η πολυτελής θαλαμηγός της οικογένειας Katara, την οποία χρησιμοποιεί και ο πατέρας του και πρώην εμίρης Χαμάντ Μπιν Χαλιφα Αλ Θάνι. Στην Κέρκυρα είναι και μια από τις επενδύσεις της βασιλικής οικογένειας το πολυτελές θέρετρο Domes Miramare. Από την Κέρκυρα αναμένεται να κατηφορίσουν προς την Κεφαλονιά και το Φισκάρδο, ενώ τελικός προορισμός θα είναι η Μύκονος.


Θα είναι το πρώτο καλοκαίρι που η βασιλική οικογένεια του Κατάρ δεν θα προτιμήσει τη Σαρδηνία ή άλλες μεσογειακές χώρες για διακοπές ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες θα επιλέξει μονάχα την Ελλάδα. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και τα μέτρα που θα ισχύουν. Βέβαια η ασφάλεια που τους παρέχει η θαλαμηγός τους είναι αποτρεπτική προς τον κορωνοϊό, ενώ αναμένεται όλο το πλήρωμα να τηρεί αυστηρούς κανόνες προστασίας και υγιεινής.

Φυσικά δεν είναι μονάχα ο Εμίρης και ο πατέρας του λάτρεις της Ελλάδας, μιας και άλλα μέλη της βασιλικής δυναστείας Αλ Θάνι προτιμούν τη χώρα μας. Ο σεΐχης και πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ Μπιν Τζασμίμ μπιν Τζαμπόρ Αλ Θάνι, έρχεται κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σκιάθο όπου φθάνει με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και στη συνέχεια επιβιβάζεται στην πολυτελή θαλαμηγό του Al Mirqab η οποία ξεχειμωνιάζει πολλούς μήνες στη χώρα μας και πάντα τον περιμένει ανοικτά της παραλίας Κουκουναριές στη Σκιάθο.

Όπως είπε άνθρωπος της βασιλικής οικογένειας στο ΘΕΜΑ το πρόγραμμα της παραμονής του σεϊχη θα είναι πιο σύντομο από τις άλλες χρονιές και αυτό λόγο κορωνοϊού. Μάλιστα αντι για φέτος να έρθει από Ιούλιο όπως συνήθως κάνει φέτος έχει προγραμματίσει να έρθει τον Αύγουστο και ίσως και τον Σεπτέμβριο. Από τη Σκιάθο θα βρεθεί και στη Μύκονο ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και μέχρι την Κρήτη ή την Ρόδο κάτι το οποίο θα αποφασιστεί όταν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Η Σκιάθος, είναι το πλέον αγαπημένο νησί του Εμίρη του Κατάρ ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε προσκαλέσει στο Κατάρ και τον δήμαρχο του νησιού στον οποίο είχε αποκαλύψει ότι θα τον ενδιέφερε μια επένδυση στο νησί του Παπαδιαμάντη το οποίο επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του και τους φίλους του.

«Όπως συζητήσαμε θα τον ενδιέφερε να επενδύσει στον τουριστικό τομέα και συγκεκριμένα για την κατασκευή κάποιου ξενοδοχείου. Από την πλευρά μου του είπα για την μαρίνα του νησιού η οποία ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι, ώστε να αξιοποιηθεί και μου είπε ότι θα το σκεφτεί, ενώ του ζήτησα και να υπάρξει και απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Ντόχα, τους καλοκαιρινούς μήνες» είχε πει πριν από λίγους μήνες στο ΘΕΜΑ ο δήμαρχος του νησιού Θεόδωρος Τζούμας.

Ο σεϊχης του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Τζασμίμ μπιν Τζαμπόρ Αλ Θάνι, με προσωπική περιουσία που αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια μένει πάντα στην θαλαμηγό του την AL Mirqab η οποία συμπεριλαμβάνεται στα θαύματα, όχι του κόσμου, αλλά της ναυπηγικής! Διαθέτει δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, τζακούζι, αίθουσα κινηματογράφου, 12 σουίτες και κόστισε 300 εκατομμύρια δολάρια. Για τους γκουρού της αγοράς σκαφών, αυτή τη στιγμή είναι το εικοστό μεγαλύτερο σκάφος αναψυχής στον κόσμο και ένα από τα δέκα ακριβότερα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. 

Ναυπηγήθηκε το 2008 στο Wewelsfleth της Γερμανίας ενώ χαρακτηρίστηκε ως το πιο σύγχρονο και πολυτελές σκάφος εκείνης της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πολυτελές γιοτ έχει και δική του σελίδα στο Wikipedia. Αρχιτέκτονας της θαλαμηγού ήταν ο Tim Heywood ενώ την εσωτερική διακόσμηση ανέλαβε ο Andrew Winch, διακεκριμένος designer θαλαμηγών και γιοτ.

Το διάβασα στο www.protothema.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας




Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,572,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,622,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,35,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,39,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,44,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9097,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,34,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5709,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2285,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,451,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Εμίρης του Κατάρ «ψηφίζει» και φέτος... Ελλάδα για τις διακοπές του!
Ο Εμίρης του Κατάρ «ψηφίζει» και φέτος... Ελλάδα για τις διακοπές του!
Ο Εμίρης του Κατάρ «ψηφίζει» και φέτος... Ελλάδα για τις διακοπές του!
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-05-17/tamim_bin.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_787.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_787.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content