================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Έργα του Δημήτρη Μοράρου στο Βόλο, στο Χώρο Τέχνης δ.

⍆Με έκθεση έργων του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στην καλλιτεχνική του δράση... ο Χώρος Τέχνης δ. δίνοντας συνέχεια μετά την διακοπή των δραστηριοτήτων του λόγω της πανδημίας. 

Η έκθεση έργων του Δημήτρη Μοράρου θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 παρουσιάζοντας τη νέα δουλειά του καλλιτέχνη με τίτλο “Τι μ΄ ωφελούν οι άνοιξες”. Πρόκειται για έργα με θέμα τα λουλούδια και τα αγριολούλουδα της Άνοιξης προσφέροντας με την εικαστική του προσέγγιση μια ξεχωριστή απεικόνιση τους.

Ο Δημήτρης Μοράρος γνωστός από ατομικές εκθέσεις στο Βόλο, την Αθήνα την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικό διακρίνεται για την αναπαραστατική του ζωγραφική η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και νεκρές φύσεις. Χρησιμοποιώντας ζεστή χρωματική κλίμακα αποδίδει τα θέματα του περιγραμματικά.

Ο Δημήτρης Μοράρος γεννήθηκε στο Βόλο το 1957. Σπούδασε στην Αθήνα Εφαρμοσμένες Τέχνες με την Χριστίνα Μυταρά και ζωγραφική με τον Γιάννη Τσαρούχη στον οποίο διετέλεσε για τρία χρόνια βοηθός στο Μαρούσι και στο Παρίσι από το 1975 έως το 1978. Μελέτησε τη Βυζαντινή ζωγραφική στις Καρυές του Αγίου Όρους με τον Ιερομόναχο Γεράσιμο.

Ζει και εργάζεται στο Βόλο ως ζωγράφος, χαράκτης και επιμελητής εκδόσεων.

Η έκθεση έργων του Δημήτρη Μοράρου θα διαρκέσει από τις 22 Μαΐου έως τις 19 Ιουνίου 2020 και θα λειτουργεί Τρ. ,Τετ. , Πεμπ. , Παρ. 11:00 με 14:00 και 19:00 με 21:00. Σαββ. 11:00 με 14:30. Κυρ. Δευτ. κλειστά ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878


Σημειώνεται ότι στο χώρο τέχνης δ. τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών.
Έργα του Δημήτρη Μοράρου στο Βόλο, στο Χώρο Τέχνης δ. Reviewed by PLOUMISTOS on 1:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.