Εντολή από το «Πεντάγωνο» για απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εντολή από το «Πεντάγωνο» για απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

⍆Ακόμα και στην ακραία πρόκληση, αυτήν της παρενόχλησης από τουρκικά αεροσκάφη... του ελληνικού ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Αμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στις Οινούσσες προ 15ημέρου, η απάντηση της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν δυναμική και ακαριαία.

Η Αγκυρα ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για «πτήση ρουτίνας», αλλά τα ελληνικά μαχητικά βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, υλοποιώντας τη δική τους αποστολή ρουτίνας που είναι να αναχαιτίζουν ταχύτατα τους «ταραξίες» του Αιγαίου, τα τουρκικά F-16. Πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» αναφέρουν πως η εντολή που έχει δοθεί εδώ και αρκετό καιρό στους έλληνες «ίκαρους», τους πιλότους των F-16 και των Mirage, είναι να μην αφήνουν τα τουρκικά μαχητικά να πάρουν ανάσα. Πρόκειται για ένα συνολικότερο δόγμα που ακολουθεί το ελληνικό «Πεντάγωνο» με στόχο να σταλεί το μήνυμα πως στην αυξημένη προκλητικότητα της Αγκυρας σε ξηρά και θάλασσα η Αθήνα δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Με το που εντοπίζουν δηλαδή τα ελληνικά ραντάρ άγνωστο ίχνος στο ελληνικό FIR - αεροσκάφους δηλαδή που δεν έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης και το οποίο εν συνεχεία παραβιάζει και τον Εθνικό Εναέριο Χώρο - απογειώνονται άμεσα ελληνικά μαχητικά για αναγνώριση και αναχαίτιση. «Χωρίς καμία χρονοτριβή» επισημαίνουν πηγές του «Πενταγώνου». Μάλιστα, οι επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας ρίχνουν στη μάχη της αναχαίτισης ισάριθμα μαχητικά αλλά τις περισσότερες φορές και διπλάσια σε αριθμό. Και ταυτόχρονα οι τούρκοι πιλότοι αιφνιδιάζονται όχι μόνο από την αριθμητική υπεροχή αλλά και από την ποιοτική, αφού ξαφνικά βρίσκουν μπροστά τους ελληνικά μαχητικά από εκεί που δεν τα περιμένουν. Αυτό φάνηκε και από το βίντεο που διέρρευσε προσφάτως και έδειχνε ελληνικό Mirage να έχει στο στόχαστρό του τουρκικό F-16.

Μάχη επικοινωνίας
Το βίντεο με τη σκληρή εικονική αερομαχία υπηρετεί άλλωστε και τη νέα στρατηγική που ακολουθεί το ελληνικό «Πεντάγωνο» από τις αρχές του 2020 - έπειτα από τις αλλαγές στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ και στα άλλα επιτελεία - και στη «μάχη» της εικόνας, της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Πρόκειται για ένα πεδίο στο οποίο η Τουρκία τα τελευταία χρόνια έδινε μεγάλο βάρος, επιχειρώντας να τροφοδοτήσει με fake news μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και σε αυτόν τον «υβριδικό πόλεμο» έδειχνε να υπερέχει. Αλλά όχι πια. Ηδη οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις έχουν πετύχει τις πρώτες σαρωτικές «νίκες», με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Εβρου.

Οι εντολές που έχουν δοθεί από την ηγεσία και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, είναι καμία επιχείρηση παραπληροφόρησης της Τουρκίας να μην αφήνεται στην τύχη της. Ολα να δημοσιοποιούνται άμεσα. Στην περίπτωση της ασύμμετρης απειλής στον Εβρο με την επιχείρηση της παράνομης εισόδου μεταναστών, το νέο μοντέλο τακτικής από το «Πεντάγωνο» ακολουθήθηκε κατά κόρον. Τα βίντεο με fake news, τα οποία σκοπίμως διοχέτευαν οι Τούρκοι, με υποτιθέμενους τραυματισμούς μεταναστών ή με εικόνες δήθεν νεκρών μεταναστών δημοσιοποιούνταν άμεσα από την Αθήνα. Με τον ίδιο τρόπο, με βίντεο και φωτογραφίες το ελληνικό «Πεντάγωνο» έβγαζε στη φόρα την καθαρά υποκινούμενη επιχείρηση στον Εβρο. Τόνιζε δηλαδή ότι οι τουρκικές αρχές βοηθούσαν τους μετανάστες με τη χρήση δακρυγόνων, οδηγώντας τους σε περάσματα ή παρέχοντάς τους εργαλεία. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο παρακολουθούνται πλέον ακόμα πιο συστηματικά και ενδελεχώς τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, όπου συνήθως η Αγκυρα διοχετεύει fake news.

Παράλληλα, για πρώτη φορά οι Ενοπλες Δυνάμεις αξιοποιούν τόσο πολύ τα «όπλα» της επικοινωνίας και της νέας τεχνολογίας για να επιδείξουν τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού και την αποτρεπτική του ισχύ. Κάθε άσκηση, κάθε στρατιωτικό γυμνάσιο, κάθε βολή δημοσιοποιούνται με επαγγελματικό οπτικό υλικό. Είναι εμφανής η προσπάθεια εξωστρέφειας με προφανή στόχο να σταλούν μηνύματα και στην Τουρκία. Είναι χαρακτηριστικό ότι δίνονται στη δημοσιότητα ακόμα και βολές τορπιλών υποβρυχίων.

Μάλιστα, όταν οι Ενοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν σε σημαντικές διεθνείς ασκήσεις και με συμμάχους της Ελλάδας, όπως οι Αμερικανοί ή οι Γάλλοι, τα Επιτελεία επικεντρώνονται όχι μόνο στην οργάνωση και στο επιχειρησιακό κομμάτι αλλά και στην επικοινωνιακή αξιοποίησή τους. Ουκ ολίγες φορές τους τελευταίους μήνες οι Τούρκοι είχαν ενοχληθεί σφόδρα ύστερα από τέτοιες κοινές ασκήσεις της Ελλάδας με άλλες χώρες, κυρίως μετά τη δημοσιοποίησή τους σε πολλά και μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Το διάβασα στο tanea.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,406,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,32,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,725,ΒΙΝΤΕΟ,173,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1806,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,606,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,122,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,233,Κόσμος,9406,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,235,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5870,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2496,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,22,
ltr
item
Ploumistos.com: Εντολή από το «Πεντάγωνο» για απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Εντολή από το «Πεντάγωνο» για απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Εντολή από το «Πεντάγωνο» για απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
https://www.tanea.gr/wp-content/uploads/2020/05/m2000_5_10-2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_556.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_556.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content