================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αυτό είναι το «Κιτ Απομόνωσης» που προτείνετε για να ταξιδεύουμε μέσω αεροπλάνων

⍆Μια πρακτική, απλή και σχετικά -πολύ σχετικά- κομψή πρόταση καταθέτει... το σχεδιαστικό στούντιο Factory Design για την αποστασιοποίηση των επιβατών στα αεροπορικά ταξίδια.

Πρόκειται για ένα κάθετο διαχωριστικό πάνελ από ημιδιαφανές θερμοπλαστικό υλικό, το οποίο παρεμβάλλεται ανάμεσα στους δύο επιβάτες.

Σε μια σειρά με τριπλά καθίσματα, το μικρό αυτό τοιχίο υψώνεται στο χώρο της μεσαίας θέσης, μετατρέποντας τις άλλες δύο σε «σεπαρέ». Και λειτουργεί σαν μια ασπίδα, ιδιαίτερα για το φτάρνισμα και την παρεπόμενη μετάδοση μικροβίων μέσω των αιωρούμενων σωματιδίων σιέλου.Το «Κιτ Απομόνωσης» όπως το έχει βαφτίσει η Factory Design είναι αποσπώμενο και μπορεί να τοποθετηθεί στο κάθισμα από την πλευρά του διαδρόμου, στην περίπτωση που κάποιοι επιβάτες επιθυμούν να καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλον. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται, προφανώς, ζευγάρια που θα ήθελαν να απομονωθούν κατά τη διάρκεια της πτήσης ούτως ή άλλως.Η Factory Design, παρουσιάζοντας την πρότασή της η οποία επί του παρόντος βρίσκεται σε εμβρυακή φάση, αναφέρει ότι το κιτ είναι ελαφρύ, αναδιπλούμενο ώστε να είναι εύκολη η αποθήκευσή του. Συνδυάζεται επίσης με μια ποικιλία ειδών απολύμανσης, προκειμένου οι επιβάτες να νιώσουν απολύτως ασφαλείς ως προς τις επιφάνειες που ακουμπούν κατά την παραμονή τους στο αεροσκάφος.Διευκρινίζεται πάντως ότι το «Κιτ Απομόνωσης» είναι απλώς μια σχεδιαστική ιδέα, μια άσκηση στην οθόνη υπολογιστή. Προτού τεθεί σε μαζική παραγωγή, θα πρέπει να διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητά της στην αποτροπή διάχυσης μολυσματικών μικροσωματιδίων μέσα στο αεροπλάνο, η αντοχή και η ασφάλειά του κ.λπ. Οι διαδικασίες έγκρισης τέτοιου είδους εξαρτημάτων είναι συνήθως σύνθετες και χρονοβόρες.

Το διάβασα στο protothema.gr
Αυτό είναι το «Κιτ Απομόνωσης» που προτείνετε για να ταξιδεύουμε μέσω αεροπλάνων Reviewed by PLOUMISTOS on 8:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.