Μη φοβάσαι να χάσεις όποιον δεν αισθάνεται τυχερός που είναι δίπλα σου

Μη φοβάσαι να χάσεις όποιον δεν αισθάνεται τυχερός που είναι δίπλα σου

⍆Αυτοί που δε σε ψάχνουν όταν χάνεσαι, που δεν τους λείπεις όταν είσαι μακριά τους, που...
δε νοιάζονται για το αν θα μοιραστούν ή όχι την καθημερινότητά τους μαζί σου, δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα.

Δε σε εκτιμούν και δε σε αγαπούν όσο τους αγαπάς εσύ. Και δυστυχώς η αγάπη του ενός δε φτάνει για να σώσει ό,τι αναλογεί σε δυο. Δεν μπορείς ν’ αλλάξεις έναν άνθρωπο και δεν πρέπει να θες να συμβεί και κάτι τέτοιο.

Το πεπρωμένο σου μπορεί να φέρνει ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά εσύ είσαι αυτός που θα αποφασίσεις ποιοι και για πόσο θα μείνουν. Η αλήθεια μπορεί να πονάει, αλλά πονάει μόνο την πρώτη φορά που θα την ακούσεις. Αντίθετα, τα ψέματα που σου χαϊδεύουν τ’ αυτιά μπορεί να ρίχνουν πρόσκαιρη στάχτη στα μάτια, αλλά πονάνε κάθε φορά που τα θυμάσαι απ’ τη στιγμή που θα τ’ ανακαλύψεις.

Στη ζωή τρία πράγματα φεύγουν και δε γυρνούν πίσω. Ο χρόνος που περνά, τα λόγια που είπες ή δεν είπες κι οι ευκαιρίες που δεν άρπαξες. Γι’ αυτό το λόγο δώσε αξία σε όποιον σε υπολογίζει και σου δείχνει έμπρακτα ότι σ’ αγαπάει και μη συμπεριφέρεσαι σε κανέναν που σε μεταχειρίζεται σαν εναλλακτική του ως προτεραιότητά σου.

Φύγε μακριά από ανθρώπους ψεύτες, αρνητικούς, ανθρώπους που σε κρίνουν και θέλουν να σ’ αλλάξουν, ανθρώπους που δε σε σέβονται και κατηγορούν εσένα για ό,τι πηγαίνει λάθος.

Καμιά φορά, αυτοί που κερδίζουν τους θησαυρούς της ζωής, δεν είναι αυτοί που παλεύουν με όλο τους το είναι. Είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πότε είναι η σωστή στιγμή για να παραιτηθούν από έναν αγώνα χωρίς νόημα. Σε μια χαμένη μάχη ο επιμένων δε νικά πάντα, πολλές φορές απλά ξεφτιλίζεται. Να παλεύεις και να διεκδικείς όσα θες, αλλά μόνο όσα αξίζουν. Όχι όσα σε κάνουν ν’ αμφισβητείς τη σημασία της ύπαρξής σου.

Πολλοί θα σου πουν ότι χρειάζεται μεγάλο κουράγιο να παλέψεις για να μείνεις σε μια κατάσταση που χρειάζεται «φτιάξιμο». Αν όμως το μόνο που κάνεις είναι να προσπαθείς κι αυτό δεν επιφέρει ποτέ κανένα αποτέλεσμα; Αν φτάνεις στο σημείο να είσαι εσύ ο μόνος που πολεμάει για κάτι που αφορά δύο; Πόσο ακόμα θα προσπαθείς προκειμένου να κολλήσεις ρωγμές κομματιών που ανήκουν σε δύο άτομα; Χρειάζεται πολύ περισσότερο θάρρος καμιά φορά για να βρεις τα κότσια να πεις εσύ πρώτος το τέλος.

Δε φτάνει να έχεις αποδεχτεί μόνο εσύ το φταίξιμό σου και να έχεις αναλάβει το μερίδιο ευθύνης σου. Ακόμα κι αν δε φταις σε κάτι, όσο μεγαλείο ψυχής και να θες να επιδείξεις γιατί αγαπάς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, κάποια στιγμή όλη σου αυτή η προσπάθεια απλά θα σε φθείρει. Θα αρχίσεις να χάνεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί δε με θέλει πια; Δεν ήμουν αρκετός; Τι έκανα λάθος; Σκέψεις σαν αυτές θα τριβελίζουν το νου σου και σαν σαράκι θα κατατρώνε την ψυχή σου. Κάθε υγιές κομμάτι της θα νοσεί μέχρι που θ’ αρρωστήσει.

Υπάρχει πραγματικό νόημα σ’ αυτό; Να χαθείς μέσα στη δίνη αυτής της προσπάθειας; Δεν είναι εύκολο να το συνειδητοποιήσεις όμως αργά ή γρήγορα θα βρεθείς μπροστά στο σταυροδρόμι αυτού του διλήμματος. Να συνεχίσεις ν’ αναλώνεσαι μέχρι ο άλλος να κάνει τον κύκλο του και να σου δώσει όσα αποφάγια του έχουν απομείνει ή να σώσεις τον εαυτό σου και ν’ απομακρυνθείς απ’ αυτή την αρρωστημένη κατάσταση;

Διώξε ανθρώπους τοξικούς απ’ τη ζωή σου και μη φοβάσαι να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι.Τι πραγματικά αισθάνεσαι και ποια από αυτά τα συναισθήματα σε πνίγουν. Μην τα κρατάς μέσα σου όσα νιώθεις. Τα συναισθήματα είναι εκδικητικά. Κρύβονται μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα και παραμονεύουν στις σκιές για να κάνουν την επανεμφάνισή τους σε ανύποπτο χρόνο. Εκεί που θα νομίζεις ότι το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί αυτά θα επιστρέφουν και θα σε στοιχειώνουν. Όταν θα φτάσεις στο σημείο όλη αυτή η θέλησή σου για προσπάθεια να μετατρέπεται σε θυμό κι αγανάκτηση, τότε τίποτα δε θα πηγαίνει πια σωστά.

Τα επίπονα τέλη πολλές φορές κρύβουν μέσα τους πανέμορφες αρχές. Νέα κεφάλαια που θα σε περιμένουν συνέχεια στη ζωή σου. Μη φοβάσαι να ρισκάρεις και να πεις το τέλος που χρειάζεται. Αν εγκαταλείψεις κάτι μέτρια καλό, θα βρεις το καλύτερο. Τα μέτρια είναι για τους μέτριους κι εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς. Η μεγαλύτερη φυλακή στην οποία κλείνουμε τον εαυτό μας είναι η γνώμη των άλλων για μας. Αν η απόφασή σου όμως σου δώσει την ψυχική ηρεμία που από καιρό αποζητάς, τότε ζύγισε ξανά τα πράγματα.

Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Οι άνθρωποι αλλάζουν για να μάθουμε να φεύγουμε από ό,τι μας καταστρέφει. Τα πράγματα πηγαίνουν στραβά για να τα εκτιμήσουμε όταν πηγαίνουν καλά. Και καμιά φορά η ασφάλειά μας γκρεμίζεται για να βρούμε το κουράγιο να διεκδικήσουμε όλα όσα αξίζουμε. Η πραγματική αγάπη δε σε παραμελεί, δε σε απογοητεύει και δε σε κακομεταχειρίζεται. Αγάπησε τον εαυτό σου και παρ’ τον μακριά από οποιαδήποτε τέτοια κατάσταση.

Της Μαρίας Τσιρίγου
Το διάβασα στο www.clickmag.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,565,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,24,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,617,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,30,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,35,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,65,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,27,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5702,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2273,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Μη φοβάσαι να χάσεις όποιον δεν αισθάνεται τυχερός που είναι δίπλα σου
Μη φοβάσαι να χάσεις όποιον δεν αισθάνεται τυχερός που είναι δίπλα σου
Μη φοβάσαι να χάσεις όποιον δεν αισθάνεται τυχερός που είναι δίπλα σου
https://1.bp.blogspot.com/-FG2xhyqPNFg/WeJ9x9Hb9GI/AAAAAAAAAV8/sKPzG9Qys-42XcnBW6wBe_5BUVFtA_TbgCLcBGAs/s400/43082893.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-FG2xhyqPNFg/WeJ9x9Hb9GI/AAAAAAAAAV8/sKPzG9Qys-42XcnBW6wBe_5BUVFtA_TbgCLcBGAs/s72-c/43082893.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_422.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_422.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content