================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Άφησε το χτες εκεί που ανήκει.Μάθε να βαδίζεις στο σήμερα.

⍆Μάθε να βαδίζεις στο σήμερα. Άφησε το χτες εκεί που ανήκει. Δώσε τόπο στην οργή, άφησε... πίσω τα μελανά σημεία, κράτα τα συμπεράσματα, πήγαινε παρακάτω. 
Πάρε έμπνευση από μέσα σου. 
Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου. Βάδισε με θάρρος. Είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξεις τη πόρτα του μέλλοντος.

Μόνο το σήμερα μετράει. Μην το αφήσεις να ξεγλιστράει σαν άμμο ανάμεσα από τα δάχτυλά σου. Κράτα τους κόκκους και νιώσε τους στην παλάμη σου. Κάνε την άμμο κάστρα και μην φοβάσαι το κύμα. Ένα σήμερα αφιερωμένο στο χτες είναι συναίνεση στη σκλαβιά. Το χτες γράφτηκε και το μελάνι έχει στεγνώσει. Το σήμερα είναι η μόνη φρέσκια σταγόνα όπου αναπνέει την ελευθερία.

Μόνο το σήμερα μετράει. Μην προσπαθείς να μαντέψεις το αύριο ή να προετοιμαστείς για αυτό. Βάδισε σταθερά στο σήμερα με όλες σου αισθήσεις ανοιχτές. Το αύριο είναι άπιαστο. Το αύριο είναι συναίνεση με την ουτοπία, με τα όνειρα για ευτυχία. Και πως τολμάς να ελπίζεις για ένα ευτυχισμένο αύριο, εαν δεν ζεις το σήμερα ή αν μένεις στο χτες?

Άφησε κάθε μέρα να ξετυλίγεται ελεύθερη και να σβήνει γεμάτη. Πίστεψε ότι έχει έρθει κάτι να σου προσφέρει, κάπου να σε πάει στο τέλος της. Μην περιμένεις να κάνεις αυτά που θέλεις αύριο. Κάνε τα σήμερα. Αποκόμισε τα μαθήματα, άνοιξε την ψυχή σου και συνέχισε να βαδίζεις.

Το διάβασα στο www.healingeffect.gr
Άφησε το χτες εκεί που ανήκει.Μάθε να βαδίζεις στο σήμερα. Reviewed by ploumistos.com on 7:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.