Μεγάλη ιαπωνική φαρμακευτική εταιρία θα προμηθεύεται σκόρδο Πλατυκάμπου

Μεγάλη ιαπωνική φαρμακευτική εταιρία θα προμηθεύεται σκόρδο Πλατυκάμπου

⍆Στην ιαπωνική αγορά, ξεκινάει το «ταξίδι» του το σκόρδο Πλατυκάμπου, καθώς... ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δήμο Κιλελέρ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου, οι διαδικασίες πιστοποίησης του τοπικού σκόρδου, ώστε να γίνει ο επίσημος τροφοδότης της ιαπωνικής φαρμακευτικής εταιρίας Wakunaga Pharmaceutical.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, από τους εκπροσώπους όλων των φορέων που συνεργάστηκαν, ώστε το σκόρδο Πλατυκάμπου να προσελκύσει το ενδιαφέρον μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παρασκευής συμπληρωμάτων διατροφής με βάση το σκόρδο.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός δήλωσε ότι «μέσα από την συνεργασία και τη συνέργεια, ήρθε ακόμη μια επιτυχία για την Περιφέρεια Θεσσαλίας» για να συμπληρώσει λέγοντας πως «οι υπηρεσίες μας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, πετυχαίνουν να πάρουν την προστιθέμενη αξία των ποιοτικών προϊόντων που παράγει η θεσσαλική γη».

Μεταξύ άλλων ο κ. Αγοραστός σημείωσε ότι το αποτέλεσμα αυτό, δίνει το μήνυμα πως «όταν κάνει ο καθένας καλά τη δουλειά που ξέρει να κάνει, έχουμε θετικά αποτελέσματα» και πρόσθεσε ότι «αυτό είναι ο οδηγός για το μέλλον, καθώς στις δύσκολες εποχές που θα ζήσουμε χρειάζεται να παίρνουμε την υπεραξία των προϊόντων».

«Οι συνεργασίες αυτές ακολουθούν πρωτόκολλα, και τα πρωτόκολλα αυτά δεν πρέπει να σπάσουν. Αν σπάσουν τα πρωτόκολλα δημιουργούνται προβλήματα δυσφήμισης των προϊόντων, ενώ οι δυνάμεις και οι ενέργειες που έχουν γίνει πάνε χαμένες. Οι παραγωγοί χρειάζεται να υπακούσουν στα πρωτόκολλα, χρειάζεται να έχουν αυστηρό τρόπο παρακολούθησης των καλλιεργειών τους, χρειάζεται να ακούν τους ειδικούς και να δημιουργούν προστιθέμενη αξία στο εισόδημά τους. Επανατοποθετούμε τη διαδικασία της πιστοποίησης της ποιότητας των ελληνικών προϊόντων προκειμένου να γίνουν αποδεκτά από τη διεθνή παγκόσμια διατροφική αλυσίδα. Αυτό είναι το μέλλον και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσπάθεια» είπε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, αναφέρθηκε στην συνεργασία των φορέων, σημειώνοντας ότι «έγινε μια πολύ σοβαρή δουλειά και ανοίγεται μια νέα αγορά για ένα προϊόν όπως είναι το σκόρδο Πλατυκάμπου». Μεταξύ άλλων, ο κ. Νασιακόπουλος σημείωσε ότι «θα πρέπει να υπάρξει μια καλή οργάνωση με την παραμικρή λεπτομέρεια της παράδοσης του προϊόντος» και εξέφρασε την σιγουριά πως «με τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την Περιφέρεια, το πανεπιστήμιο, το συνεταιρισμό, όλα θα πάνε καλά».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Γεωργικής Αναπτυξιακής Α.Ε., Ντίνος Μπλιάτσιος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η κρίση δίνει ευκαιρίες», τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτές οι ευκαιρίες που προκύπτουν από την πανδημία, μπορούν να δοθούν και σε άλλα προϊόντα».

«Μέσα από την πανδημία πρέπει να καταλάβουμε ότι ο πρωτογενής τομέας γίνεται κυρίαρχος στον πλανήτη. Οργανωθείτε τώρα. Κάθε μέρα που περνά είναι μια χαμένη μέρα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπλιάτσιος.

Ο καθηγητής Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Κουρέτας, είπε ότι «το αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας με όλους τους φορείς είναι ότι η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία συμπληρωμάτων σκόρδου, θα έχει σαν τροφοδότη το σκόρδο Πλατυκάμπου» και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας γιατί «βοήθησε πάρα πολύ, καθώς συντόμευσε το τρίμηνο έκδοσης των πιστοποιητικών σε δέκα ημέρες».

«Έχουμε καταθέσει τα χαρτιά και θα έχουμε την πιστοποίηση από το ευρωπαϊκό κέντρο για το σήμα ποιότητας του σκόρδου. Μετά θα πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία για να μπορέσουμε να βάλουμε τους παραγωγούς σε αυτή τη λογική της πιστοποίησης. Γιατί εκτός από το γεγονός ότι οι Γιαπωνέζοι θα αγοράζουν το προϊόν, το σημαντικό είναι ότι το σκόρδο Πλατυκάμπου θα έχει μια πιστοποίηση και θα πουλιέται σε καλύτερη τιμή και σε άλλες αγορές. Νομίζω ότι το σκόρδο Πλατυκάμπου είναι το πρώτο προϊόν που θα αποκτήσει τέτοια πιστοποίηση στην Ελλάδα και έχουμε και άλλα ακόμα προϊόντα της Θεσσαλίας. Έχουμε ξεκινήσει, και με τη βοήθεια όλων των φορέων θα πάμε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρέτας.

Τέλος ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα και τον Γεωπόνο Ντίνο Μπλιάτσιο για την συνεργασία. Μεταξύ άλλων τόνισε, πως «από το 2011 ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια για το καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας», για να συμπληρώσει ότι «μέσα σε αυτά τα προϊόντα ήταν και το σκόρδο Πλατυκάμπου και πλέον φαίνεται ότι τα προϊόντα μας πιστοποιούνται και παγκοσμίως, και είναι πάρα πολύ καλά».


Το διάβασα στο www.greekaffair.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,565,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,24,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,617,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,29,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,35,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,65,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,27,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5702,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2273,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Μεγάλη ιαπωνική φαρμακευτική εταιρία θα προμηθεύεται σκόρδο Πλατυκάμπου
Μεγάλη ιαπωνική φαρμακευτική εταιρία θα προμηθεύεται σκόρδο Πλατυκάμπου
Μεγάλη ιαπωνική φαρμακευτική εταιρία θα προμηθεύεται σκόρδο Πλατυκάμπου
https://www.greekaffair.gr/wp-content/uploads/2020/05/skorda.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_312.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_312.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content