Το Ινστιτούτο «Ρόμπερτ Κοχ» προειδοποιεί: Δεύτερο κύμα πριν από το φθινόπωρο

Το Ινστιτούτο «Ρόμπερτ Κοχ» προειδοποιεί: Δεύτερο κύμα πριν από το φθινόπωρο

⍆Παρελθόν αποτελούν από χθες οι τακτικές συνεντεύξεις Τύπου των υγειονομικών αρχών... στη Γερμανία. Στο εξής, οι ενημερώσεις θα διεξάγονται μόνον αν παραστεί κάτι έκτακτο. Παρότι η χώρα έχει περάσει σε νέα φάση, με τον ρυθμό μετάδοσης του κορωνοϊού να βρίσκεται μόλις στο 0,65%, ο υποδιευθυντής του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ» Λαρς Σάντε προειδοποίησε ότι ένα δεύτερο κύμα είναι πιθανό, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Σάντε επέστησε την προσοχή των πολιτών στη συνεχιζόμενη τήρηση των κανόνων, σημειώνοντας ότι όσα λέγονται για δεύτερο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο δεν είναι δεδομένα. Σε περίπτωση που υπάρξει υπερβολική χαλάρωση, «δεν αποκλείεται δεύτερο κύμα τον Αύγουστο, ακόμη και τον Ιούλιο», δήλωσε ο Γερμανός επιστήμονας.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο σταματούν οι ενημερώσεις την ώρα που υπάρχει ακόμα τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για την εξέλιξη της πανδημίας, ο Σάντε είπε ότι το ινστιτούτο και ο ίδιος παραμένουν διαθέσιμοι για ερωτήσεις, αλλά ότι δεν συντρέχει πλέον λόγος τακτικών ενημερώσεων. Στην πρώτη φάση της πανδημίας, οι ενημερώσεις από το Ινστιτούτο «Ρόμπερτ Κοχ» γίνονταν επί καθημερινής βάσης, ενώ πλέον δις εβδομαδιαίως.

Οι νέες λοιμώξεις στη Γερμανία κυμαίνονται γύρω στις 1.000 ημερησίως, με τον Σάντε να θεωρεί ότι το πέρασμα από τις 600 λοιμώξεις της Δευτέρας στις 1.300 της Τετάρτης δεν αποτελεί ένδειξη αναζωπύρωσης της νόσου. Το πιθανότερο, σύμφωνα με τον Γερμανό ειδικό, είναι να πρόκειται για τις φυσιολογικές διακυμάνσεις στον αριθμό των αναφορών, για γραφειοκρατικούς λόγους. Μόνο από τα νούμερα της επόμενης εβδομάδας θα φανεί αν υπάρχει πράγματι άνοδος.

Σημειώνεται ότι οι διαγνωστικοί έλεγχοι εξακολουθούν με εντατικούς ρυθμούς στη Γερμανία. Μόνο στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας έγιναν στη χώρα 300.000 διαγνωστικοί έλεγχοι, καθώς οι έλεγχοι παραμένουν το εργαλείο με βάση το οποίο θα προσανατολιστούν οι αποφάσεις των Αρχών.

Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που σε μια περιοχή εντοπιστούν πάνω από 50 λοιμώξεις ανά 100.000 κατοίκους, θα ισχύσουν εκεί ειδικά μέτρα. Τέτοια εστία αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι η περιοχή Ράιτς της Θουριγγίας, με 85 νέες λοιμώξεις ανά 100.000 κατοίκους.

«Αδύνατη η εξάλειψη»


«Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η εξάλειψη του ιού στη χώρα είναι αδύνατη», είπε ο Σάντε. «Μέχρι να ανακαλυφθεί εμβόλιο ή θεραπεία που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χημειοπροφύλαξη, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό». Στα σχόλιά του χθες, ενώπιον της ομοσπονδιακής Βουλής, ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν έκανε λόγο για «διαχειρίσιμο όγκο λοιμώξεων», που επιτρέπει τη στρατηγική του σταδιακού ανοίγματος, η οποία ανακοινώθηκε την Τετάρτη. Ως προς τις θερινές διακοπές, ανακοινώθηκε το άνοιγμα των παραλιών της Βόρειας Θάλασσας, αν και η παγκόσμια ταξιδιωτική οδηγία των γερμανικών αρχών, που συνιστά την αποφυγή κάθε ταξιδιού στο εξωτερικό, ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,569,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,30,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2280,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,19,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Το Ινστιτούτο «Ρόμπερτ Κοχ» προειδοποιεί: Δεύτερο κύμα πριν από το φθινόπωρο
Το Ινστιτούτο «Ρόμπερτ Κοχ» προειδοποιεί: Δεύτερο κύμα πριν από το φθινόπωρο
Το Ινστιτούτο «Ρόμπερτ Κοχ» προειδοποιεί: Δεύτερο κύμα πριν από το φθινόπωρο
https://www.pentapostagma.gr/sites/default/files/styles/main/public/2020-05/gkat_10_0805_page_1_image_0006-thumb-large.jpg?itok=SP1axD_7
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_27.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_27.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content