Οι άγνωστες τουρκικές απόπειρες στον Έβρο και ο φράχτης

Οι άγνωστες τουρκικές απόπειρες στον Έβρο και ο φράχτης

⍆Η τουρκική απειλή με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού στον Έβρο,... δεν εξαλείφθηκε τον περασμένο Μάρτιο, παρά την άτακτη υποχώρηση των υβριδικών επιχειρήσεων στον φράχτη των Καστανιών. 

Του Χρήστου Μαζανίτη

Δύο μεγάλοι καταυλισμοί με αλλοδαπούς, που έχουν στηθεί στην πλευρά της Τουρκίας, τροφοδοτούν συχνά κύματα παράνομης απόπειρας εισόδου από διάφορα περάσματα, με την βοήθεια διακινητών. Στην Κεσσάνη και τα Ίψαλα στην Τουρκία βρίσκονται δύο μεγάλα κέντρα μεταναστών και προσφύγων, από τα οποία συχνά ξεκινούν ολιγομελείς ομάδες με στόχο να περάσουν στο ελληνικό έδαφος. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr καθημερινά αντιμετωπίζονται περίπου 100 απόπειρες κατά μήκος των συνόρων.

400 αστυνομικοί
Η μεταφορά 150 αστυνομικών σε πρώτη φάση στην περιοχή και η ενίσχυση με επιπλέον 280 το αμέσως προσεχές διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν σχετίζονται με την ύπαρξη νέων απειλών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχεδόν 400 αστυνομικοί μεταφέρονται ώστε να καλυφθούν οι θέσεις που έχουν υπολογιστεί ότι χρειάζονται ενίσχυση, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης κι εκπαίδευσης των 400 νέων συνοριοφυλάκων για την περιοχή.

Ο φράχτης

Ο φράχτης, σε ότι αφορά το μηχανικό του Στρατού, έχει οριοθετηθεί. Έχουν πασσαλωθεί τα σημεία απ’ όπου πρέπει να περάσει, δείχνοντας την χάραξη που πρέπει να ακολουθηθεί. Το επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση των μελετών από υδραυλικούς μηχανικούς και γεωλόγους, ώστε να γίνει η ορθότερη επιλογή των υλικών και να μην επαναληφθούν περιπτώσεις όπως αυτή στην «Πράσινη Πόρτα» τον Φεβρουάριο του 2015, που τα ορμητικά νερά του ποταμού παρέσυραν τον φράχτη, σε μία μεγάλη πλημμύρα. Έως τις 20 Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μελέτης κι αμέσως μετά να προχωρήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την επιλογή του αναδόχου. Μέσα Ιουλίου αναμένεται να έχουν ξεκινήσει τα πρώτα έργα και ως τα μέσα Σεπτεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί. 

Πρόκειται για μια μάχη με τον χρόνο, αφού θα πρέπει να έχει αναγερθεί το σύνολο των 60 χιλιομέτρων του νέου φράχτη πριν πιάσουν οι βροχές. Ήδη, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που πέρασε πριν από λίγες εβδομάδες, η κατασκευή του εξαιρείται από κάθε περιορισμό της νομοθεσίας, που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται άδειες για παράδειγμα από το δασαρχείο για την αποψίλωση κάποιας περιοχής. Έτσι δεν προσκρούει σε χρονοβόρες διαδικασίες κι εκτιμάται ότι όλα θα κυλήσουν βάσει χρονοδιαγράμματος. 

Ο φράχτης σε κάποια σημεία θα είναι τσιμεντένιος έως τρία μέτρα κι αλλού με συρμάτινο πλέγμα, δοκούς και κονσερτίνες. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με τα επιχειρησιακά σχέδια καλύτερης επόπτευσης κι ενίσχυσης της αποτρεπτικής ισχύος. Ταυτόχρονα, το υπάρχον πυκνό δίκτυο καμερών αναμένεται να ενισχύσουν οι 20 πυλώνες ύψος 50 μέτρων ο καθένας που θα τοποθετηθούν κατά μήκος των 150 χιλιομέτρων από τις Φέρες μέχρι το βορειότερο άκρο. Οι πυλώνες αυτοί θα φέρουν κάμερες κατόπτευσης με σύστημα 24ωρης εγγραφής ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το διάβασα στο enikos.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι άγνωστες τουρκικές απόπειρες στον Έβρο και ο φράχτης
Οι άγνωστες τουρκικές απόπειρες στον Έβρο και ο φράχτης
Οι άγνωστες τουρκικές απόπειρες στον Έβρο και ο φράχτης
https://media.enikos.gr/data/photos/resized/720_721118_daee3af8cd-b69fc573d8731ec7.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_268.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_268.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content