================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ξεκίνησε η χορήγηση πλάσματος με αντισώματα σε ασθενείς με κοροναϊό στην Ελλάδα

⍆Στα νοσοκομεία «Αττικόν» και «Ευαγγελισμός» έγινε για πρώτη φορά η χορήγηση... πλάσματος με αντισώματα, σε ασθενείς κοροναϊού.Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο σοβαρά νοσούντες στους οποίους θα γίνει χορήγηση πλάσματος ανά μια ημέρα. Συνολικά θα λάβουν τρεις δόσεις.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών σε περίπου 15 ημέρες θα υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις για την κλινική τους εικόνα και την αποτελεσματικότητα αυτής της μορφής ανοσοθεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής των κατάλληλων δοτών. Συγκεκριμένα, όσων έχουν αναρρώσει από τον κοροναϊό και έχουν ικανοποιητικό αριθμό αντισωμάτων, ώστε περισσότεροι νοσηλευόμενοι στο άμεσο μέλλον να υποβληθούν στο άμεσο μέλλον σε εγχύσεις πλάσματος.

Το διάβασα στο www.in.gr
Ξεκίνησε η χορήγηση πλάσματος με αντισώματα σε ασθενείς με κοροναϊό στην Ελλάδα Reviewed by ploumistos.com on 4:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.