Αυτοί είναι οι λόγοι που ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σε κάθε ζώδιο

Αυτοί είναι οι λόγοι που ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σε κάθε ζώδιο

⍆Μήπως ρίχνεις την αυτοπεποίθησή σου χωρίς καν να το καταλαβαίνεις; Δεν φταις... εσύ στο 100%, το ζώδιό σου έχει κι αυτό ένα μερίδιο ευθύνης.

  Όμως στην ζωή τίποτα δε χάνεται. Ηττήθηκες σε μια μάχη, αλλά μπορείς να κερδίσεις τον πόλεμο.

Τί είναι αυτό που σε κάνει να έχεις αυτοπεποίθηση στα… Τάρταρα!

ΚΡΙΟΣ
Είσαι ανταγωνιστικός/η στην ζωή σου γενικότερα, οπότε όταν δεν παίρνεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση που προσδοκάς να πάρεις από τους γύρω σου, νομίζεις πως έχεις αποτύχει. Ακόμα και τις επιτυχίες, δεν τις γιορτάζεις όπως θα έπρεπε, αλλά ζορίζεις τον εαυτό σου για καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φοβάσαι και τρέμεις τις αλλαγές. Το θέμα είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες αλλαγές στην ζωή μας γίνονται για καλό και για να μας βοηθήσουν να πάμε πιο μπροστά. Κάποιες φορές δεν σου αρέσει ο εαυτός που βλέπεις στον καθρέφτη σου, αλλά επιμένεις στο ίδιο κούρεμα, στα ίδια ρούχα και στις ίδιες συνήθειες. Αν δεν αλλάξεις εσύ, δεν θα γίνει τίποτα καλύτερο.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις τρελές αμφιβολίες. Συνεχώς αναρωτιέσαι αν έχεις πάρει την σωστή απόφαση, αν τα πράγματα είναι όντως έτσι, κτλ, με αποτέλεσμα να αλλάζεις γνώμη ανά λεπτό και να τρελαίνεις τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Είσαι ένα έξυπνο άτομο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσεις στα πόδια σου και να μην υπεραναλύεις τόσο τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνεις πολύ μεγάλη δύναμη και εξουσία στους άλλους, την οποία φυσικά και χρησιμοποιούν πάνω σου. Όταν τσακώνεσαι με κάποιον νομίζεις ότι όλο αυτό είναι δική σου αποτυχία. Οι άλλοι θα συνεχίσουν να σε αγαπούν. Προσπάθησε κι εσύ να αγαπήσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο. 

ΛΕΩΝ

Δίνεις πάρα πολύ μεγάλη σημασία στην γνώμη του κόσμου και στο τι λένε οι άλλοι για σένα. Δείχνεις προς τα έξω αυτοπεποίθηση, ενώ ουσιαστικά μέσα σου είσαι τόσο ανασφαλής και χρειάζεσαι γύρω σου ανθρώπους να σε επιβεβαιώνουν και να σε επιβραβεύουν. Πίστεψε σε σένα και όλα τα άλλα θα έρθουν ευκολότερα. Θα το δεις! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικρίνεις τους πάντες και τα πάντα. Και φυσικά το πρώτο άτομο που περνάς από κόσκινο είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Πρέπει να καταλάβεις ότι τέλειος και αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός. Οι άνθρωποι γεννηθήκαμε «ελαττωματικοί» και απλώς προσπαθούμε να μειώσουμε τα λάθη μας και τις ελλείψεις μας. Δέξου τον εαυτό σου ως έχει και προχώρα!

ΖΥΓΟΣ

Δεν είσαι πια σχολιαρόπαιδο για να θες να κάνεις παρέα με τα… cool παιδιά. Έχεις μεγαλώσει και να ξέρεις πως είσαι ούτως ή άλλως cool από μόνη/ος σου. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου δεν θα πρέπει να βασίζονται στο ποιόν των ανθρώπων που έχεις γύρω σου. Είσαι εσύ καλός/η και αυτό αρκεί και ακόμα κι αν έχεις μόνο λίγους φίλους/ες και πάλι είσαι μοναδικός/η. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια τάση να ανακατεύεσαι γενικότερα με άτομα που δεν σου κάνουν και τόσο καλό, που τις περισσότερες φορές δεν σου φέρονται σωστά και είναι τοξικά. Αυτοί οι φίλοι σε χειραγωγούν και προσπαθούν να σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν αξίζεις και ότι δεν είσαι αρκετά καλός/η. Γράψε τους κανονικά στα παλιά σου τα παπούτσια (πρέπει να είμαστε και κόσμιοι με αυτά που γράφουμε… καταλαβαίνεις) και πίστεψε σε σένα και στο πόσο αξίζεις! Και φυσικά μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε υποτιμά και να σε μειώνει! Σκορπιός είσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τείνεις να δίνεις την προσοχή σου σε ένα άτομο μόνο και μάλιστα σε κάποιο το οποίο δεν σε εκτιμά και δεν του αρέσεις κιόλας. Θα έκανες τα πάντα για να του αλλάξεις την γνώμη, αλλά αυτό είναι λάθος. Αν δεν του κάνεις, στο καλό να πάει και να μην σου γράφει. Να είσαι με όποιον άνθρωπο μπορεί να σε εκτιμήσει γι' αυτό που είσαι πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα αναλαμβάνεις πολλές παραπάνω ευθύνες και αρμοδιότητες από αυτές που μπορείς να «σηκώσεις». Συνεχώς πιέζεις τον εαυτό σου για αποτελέσματα και για επιτυχία. Και όταν αυτή μπορεί να μην έρθει-γίνονται κι αυτά- πέφτεις στα πατώματα και τα βάζεις με τον εαυτό σου. Ένα εμπόδιο ήταν που δεν θα πρέπει να σε σταματά ή να σε ρίχνει ψυχολογικά. Προχώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν κάνεις κάποιο λάθος ή αποτυγχάνεις σε κάτι, αντιδράς υπερβολικά και άσχημα κάποιες φορές. Είσαι ευαίσθητος/η και δεν μπορείς να ξεχάσεις έτσι απλά μια αναποδιά. Είσαι αξιαγάπητος/η ακόμα και όταν τα κάνεις σαλάτα! Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου με ένα εμπόδιο. Συνέχισε να λάμπεις και κοίτα μπροστά!

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήνεις τους ανθρώπους να σε εκμεταλλευτούν και αντί να θυμώνεις μαζί τους, όταν το κάνουν ξανά και ξανά, εσύ κατηγορείς τον εαυτό σου, λες και ήταν δικό σου λάθος… Εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα που δεν θα έπρεπε, κάποιες στιγμές είσαι υπερβολικά αγαθός/η και αυτό σου βγαίνει σε κακό. Προσπάθησε να βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο και σταμάτα να τα βάζεις με σένα, όταν ξεκάθαρα φταίνε οι άλλοι.  

Το διάβασα στο www.astrology.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,572,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,622,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,35,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,39,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,44,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9097,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,34,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5709,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2285,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,451,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Αυτοί είναι οι λόγοι που ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σε κάθε ζώδιο
Αυτοί είναι οι λόγοι που ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σε κάθε ζώδιο
Αυτοί είναι οι λόγοι που ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σε κάθε ζώδιο
https://1.bp.blogspot.com/proxy/bCKqZ_enjTNNF9eXskUrFgjwSsmT7j9ldjnZel-wUNQHyblfHwMQgmJnLsPLTeQ9mpA7CMoFautYL_FYXhyUSrHTwyplYNzfPxE1X-P-Q2WKdVP0_u3Tu74F8eMof5CJmPhP-p7sy_E
https://1.bp.blogspot.com/proxy/bCKqZ_enjTNNF9eXskUrFgjwSsmT7j9ldjnZel-wUNQHyblfHwMQgmJnLsPLTeQ9mpA7CMoFautYL_FYXhyUSrHTwyplYNzfPxE1X-P-Q2WKdVP0_u3Tu74F8eMof5CJmPhP-p7sy_E=s72-c
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_265.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_265.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content