Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;

Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;

⍆Aρνητική διάγνωση κορωναιού;
Δεν αποκλείει απαραίτητα τη μόλυνση;
Τα διαγνωστικά τέστ...
  κορωναϊού του CDC είναι τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης σε πραγματικό χρόνο (PCR), η οποία παρέχει «πιθανή» ανίχνευση του COVID-19.
Σύμφωνα με το CDC, ένα θετικό αποτέλεσμα του τεστ προτείνει «πιθανή μόλυνση», που θεωρείται ότι είναι μεταδοτική. Όσο για τα αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο, οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ προειδοποίησαν ότι τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν απαραίτητα τη μόλυνση.

Εάν κατά συνέπεια τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν μια μόλυνση με κορωναϊό, μήπως τότε θα μπορούσε να υπάρχει πίσω από την νόσο κάτι περισσότερο απ ό, τι μόνο ο κορωναϊός;


Περιέργως, ο Kary Mullis, ο εφευρέτης της τεχνικής αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), (η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τεχνική που χρησιμοποιείται σήμερα για την ανίχνευση του ΚΟΡΩΝΑ-ΪΟΥ) δήλωσε ότι τέτοιες διαγνωστικές εξετάσεις δεν μπορούν να ανιχνεύσουν ελεύθερους μολυσματικούς ιούς, μπορούν να ανιχνεύσουν μόνο πρωτεΐνες που οι ερευνητές πιστεύουν, σε μερικές περιπτώσεις λανθασμένα, ότι είναι μοναδικές για τον ιό που εξετάζεται. Οι διαγνωστικές εξετάσεις μπορούν να εντοπίσουν τις γενετικές αλληλουχίες των ιών, αλλά ποτέ τους ίδιους τους ιούς. 

Ο Kary Mullis, Bιοχημικός ο οποίος κέρδισε το βραβείο Νόμπελ της Επιστήμης το 1993 για την ανακάλυψη της PCR, ισχυρίζεται, ότι όσον αφορά τις διαγνώσεις ιικού φορτίου, οι οποίες επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν την PCR για τον υπολογισμό των ιών, ο Mullis δήλωσε: «Η ποσοτική PCR είναι οξυμόρο σχήμα» . Η PCR αποσκοπεί στον προσδιορισμό των ουσιών ποιοτικά, αλλά από την ίδια της τη φύση δεν είναι κατάλληλη για την ποσοτική εκτίμηση. Αν και υπάρχει μια κοινή παραπληροφόρηση ότι οι διαγνώσεις ιικού φορτίου μετράνε τον πραγματικό αριθμό των ιών στο αίμα, αυτές οι διαγνώσεις δεν μπορούν καθόλου να ανιχνεύσουν τους ελεύθερους μολυσματικούς ιούς, μπορούν να ανιχνεύσουν μόνο πρωτεΐνες που πιστεύεται, σε μερικές περιπτώσεις λανθασμένα, ότι είναι μοναδικές για τον συγκεκριμένο.

Οι διαγνώσεις μπορούν να ανιχνεύσουν γενετικές αλληλουχίες ιών, αλλά ποτέ τους ίδιους τους ιούς.


Στην επάνω φωτογραφία, η δήλωση του για την τότε διαμάχη του με τους ιολόγους από το βιβλίο «Inventing the AIDS Virus» του Peter H. Duesberg.
Πως μπορεί ένας ιός που μπορεί να ανιχνευθεί μετά απο εκατομυριοστή ενίσχυση να σκοτὠσει;

Πέθανε πέρυσι τον Αύγουστο του 2019.
Αν ζούσε ίσως μας απάλλασσε από την επανάληψη της υστερίας του HIV πανομοιότυπη με την ίδια υστερία του SARS-CoV-2 (HIV) που προκαλεί Covid-19 (AIDS).
Αυτό που κάνει η PCR είναι να επιλέξει μια γενετική ακολουθία και στη συνέχεια να την ενισχύσει πάρα πολύ. Μπορεί να παρομοιαστεί σαν να ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα, μπορεί να ενισχύσει τη βελόνα στο μέγεθος ενός άχυρου. Όπως μια ηλεκτρονική κεραία ενίσχυσης, η PCR ενισχύει σημαντικά το σήμα, αλλά επίσης ενισχύει σημαντικά τον θόρυβο.

Δεδομένου ότι η ενίσχυση είναι εκθετική, το παραμικρό σφάλμα στη μέτρηση, η παραμικρή μόλυνση, μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα τάξεως μεγάλου μεγέθους.


Κάνοντας μια παρομοίωση : 
η χρήση των διαγνώσεων ιικού φορτίου για τη μέτρηση της ιικής δραστηριότητας θα ήταν σαν να ψάχνετε μερικά κομμάτια νυχιών, ενισχύοντας τα κομμάτια αυτά σε ένα μικρό βουνό κομματιών νυχιών, που αναμειγνύονται με άλλα σκουπίδια., και έπειτα να έρθει ένας «εμπειρογνώμονας» ειδικός και να ερμηνεύσει το σωρό αυτό ότι αντιπροσωπεύει μια στρατιά στρατιωτών, πλήρως οπλισμένων και έτοιμων για μάχη.

Το διάβασα στο thesecretrealtruth.blogspot.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,539,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2149,ΑΠΟΨΕΙΣ,115,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,194,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,943,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,219,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1015,ΒΙΝΤΕΟ,578,ΒΟΛΟΣ,103,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1865,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,283,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2059,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,88,ΖΩΗ,239,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,125,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,114,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1262,Κόσμος,10286,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,61,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,838,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1710,Πολιτική,6957,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6285,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1314,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3386,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,96,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,812,Eco-News,2962,GP - info,5,voice healing therapy,91,
ltr
item
Ploumistos.com: Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;
Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;
Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;
https://1.bp.blogspot.com/-DgRy-c2X5K8/Xq1H9prrE3I/AAAAAAADlww/OBI3BLcnpj4JL91fPd5hqRfAvJWeZ7wKgCNcBGAsYHQ/s400/-diagnostika-test-covid_.png
https://1.bp.blogspot.com/-DgRy-c2X5K8/Xq1H9prrE3I/AAAAAAADlww/OBI3BLcnpj4JL91fPd5hqRfAvJWeZ7wKgCNcBGAsYHQ/s72-c/-diagnostika-test-covid_.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_23.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_23.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content