Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;

Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;

⍆Aρνητική διάγνωση κορωναιού;
Δεν αποκλείει απαραίτητα τη μόλυνση;
Τα διαγνωστικά τέστ...
  κορωναϊού του CDC είναι τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης σε πραγματικό χρόνο (PCR), η οποία παρέχει «πιθανή» ανίχνευση του COVID-19.
Σύμφωνα με το CDC, ένα θετικό αποτέλεσμα του τεστ προτείνει «πιθανή μόλυνση», που θεωρείται ότι είναι μεταδοτική. Όσο για τα αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο, οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ προειδοποίησαν ότι τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν απαραίτητα τη μόλυνση.

Εάν κατά συνέπεια τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν μια μόλυνση με κορωναϊό, μήπως τότε θα μπορούσε να υπάρχει πίσω από την νόσο κάτι περισσότερο απ ό, τι μόνο ο κορωναϊός;


Περιέργως, ο Kary Mullis, ο εφευρέτης της τεχνικής αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), (η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τεχνική που χρησιμοποιείται σήμερα για την ανίχνευση του ΚΟΡΩΝΑ-ΪΟΥ) δήλωσε ότι τέτοιες διαγνωστικές εξετάσεις δεν μπορούν να ανιχνεύσουν ελεύθερους μολυσματικούς ιούς, μπορούν να ανιχνεύσουν μόνο πρωτεΐνες που οι ερευνητές πιστεύουν, σε μερικές περιπτώσεις λανθασμένα, ότι είναι μοναδικές για τον ιό που εξετάζεται. Οι διαγνωστικές εξετάσεις μπορούν να εντοπίσουν τις γενετικές αλληλουχίες των ιών, αλλά ποτέ τους ίδιους τους ιούς. 

Ο Kary Mullis, Bιοχημικός ο οποίος κέρδισε το βραβείο Νόμπελ της Επιστήμης το 1993 για την ανακάλυψη της PCR, ισχυρίζεται, ότι όσον αφορά τις διαγνώσεις ιικού φορτίου, οι οποίες επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν την PCR για τον υπολογισμό των ιών, ο Mullis δήλωσε: «Η ποσοτική PCR είναι οξυμόρο σχήμα» . Η PCR αποσκοπεί στον προσδιορισμό των ουσιών ποιοτικά, αλλά από την ίδια της τη φύση δεν είναι κατάλληλη για την ποσοτική εκτίμηση. Αν και υπάρχει μια κοινή παραπληροφόρηση ότι οι διαγνώσεις ιικού φορτίου μετράνε τον πραγματικό αριθμό των ιών στο αίμα, αυτές οι διαγνώσεις δεν μπορούν καθόλου να ανιχνεύσουν τους ελεύθερους μολυσματικούς ιούς, μπορούν να ανιχνεύσουν μόνο πρωτεΐνες που πιστεύεται, σε μερικές περιπτώσεις λανθασμένα, ότι είναι μοναδικές για τον συγκεκριμένο.

Οι διαγνώσεις μπορούν να ανιχνεύσουν γενετικές αλληλουχίες ιών, αλλά ποτέ τους ίδιους τους ιούς.


Στην επάνω φωτογραφία, η δήλωση του για την τότε διαμάχη του με τους ιολόγους από το βιβλίο «Inventing the AIDS Virus» του Peter H. Duesberg.
Πως μπορεί ένας ιός που μπορεί να ανιχνευθεί μετά απο εκατομυριοστή ενίσχυση να σκοτὠσει;

Πέθανε πέρυσι τον Αύγουστο του 2019.
Αν ζούσε ίσως μας απάλλασσε από την επανάληψη της υστερίας του HIV πανομοιότυπη με την ίδια υστερία του SARS-CoV-2 (HIV) που προκαλεί Covid-19 (AIDS).
Αυτό που κάνει η PCR είναι να επιλέξει μια γενετική ακολουθία και στη συνέχεια να την ενισχύσει πάρα πολύ. Μπορεί να παρομοιαστεί σαν να ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα, μπορεί να ενισχύσει τη βελόνα στο μέγεθος ενός άχυρου. Όπως μια ηλεκτρονική κεραία ενίσχυσης, η PCR ενισχύει σημαντικά το σήμα, αλλά επίσης ενισχύει σημαντικά τον θόρυβο.

Δεδομένου ότι η ενίσχυση είναι εκθετική, το παραμικρό σφάλμα στη μέτρηση, η παραμικρή μόλυνση, μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα τάξεως μεγάλου μεγέθους.


Κάνοντας μια παρομοίωση : 
η χρήση των διαγνώσεων ιικού φορτίου για τη μέτρηση της ιικής δραστηριότητας θα ήταν σαν να ψάχνετε μερικά κομμάτια νυχιών, ενισχύοντας τα κομμάτια αυτά σε ένα μικρό βουνό κομματιών νυχιών, που αναμειγνύονται με άλλα σκουπίδια., και έπειτα να έρθει ένας «εμπειρογνώμονας» ειδικός και να ερμηνεύσει το σωρό αυτό ότι αντιπροσωπεύει μια στρατιά στρατιωτών, πλήρως οπλισμένων και έτοιμων για μάχη.

Το διάβασα στο thesecretrealtruth.blogspot.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;
Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;
Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;
https://1.bp.blogspot.com/-DgRy-c2X5K8/Xq1H9prrE3I/AAAAAAADlww/OBI3BLcnpj4JL91fPd5hqRfAvJWeZ7wKgCNcBGAsYHQ/s400/-diagnostika-test-covid_.png
https://1.bp.blogspot.com/-DgRy-c2X5K8/Xq1H9prrE3I/AAAAAAADlww/OBI3BLcnpj4JL91fPd5hqRfAvJWeZ7wKgCNcBGAsYHQ/s72-c/-diagnostika-test-covid_.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_23.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_23.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content