================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πρώτη ψηφιακή ξενάγηση: "Το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου στο πέρασμα του χρόνου"

⍆Το Σωματείο “Οι Φίλοι του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου... και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων” συνεχίζουν τη συνεργασία τους με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου και καλούν τα μέλη του στην πρώτη ψηφιακή ξενάγηση με τίτλο: "Το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου στο πέρασμα του χρόνου". 

Η συγκεκριμένη θεματική επιλέχθηκε για να τιμήσουν την επέτειο των 110 χρόνων λειτουργίας του μουσείου, η οποία γιορτάστηκε με την περιοδική έκθεση για το έργο και την προσφορά του αρχαιολόγου Απόστολου Αρβανιτόπουλου. 

Την ψηφιακή περιπλάνηση στην ιστορία, στους χώρους και στις δράσεις του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου θα κάνει η διδάκτωρ Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας-διπλωματούχος ξεναγός και μέλος του σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», κα Μελίνα Κωστίδη. Θα ακολουθήσουν (ένα κάθε εβδομάδα):

2)Ο λόφος της Γορίτσας
3)Το Γιαννοπούλειο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλμυρού στο πέρασμα του χρόνου
4) Οι Φθιώτιδες Θήβες l

Πρώτη ψηφιακή ξενάγηση: "Το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου στο πέρασμα του χρόνου" Reviewed by PLOUMISTOS on 9:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.