ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ploumistos.com – Γνώση, αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
Ολιστικές Θεραπείες Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αρμονία σώματος, νου και ψυχής.
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Ξεκάθαρα βήματα για προσωπική εξέλιξη, ισορροπία και συνειδητές επιλογές.
Voice Healing Η θεραπευτική δύναμη του καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Σεμινάρια και Retreats Όλα όσα ενισχύουν την αυτογνωσία και την εσωτερική σύνδεση.
Αφύπνιση του Νου Γνώση και πνευματική συνειδητότητα για μια ζωή με ουσία και αλήθεια.
Ευεξία και Ίαση Εναλλακτικές υπηρεσίες για φυσική ισορροπία και ανανέωση.
Η Αφύπνιση Είναι Δικαίωμα Κάθε άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη δύναμη που υπάρχει μέσα του.
Η Αυτογνωσία Είναι Δύναμη Όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά τη ζωή σου.
Η Θετική Σκέψη Είναι Επιλογή Η φιλοσοφία που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας 6945 723 523 Κάντε το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας ταξίδι.

Ο ιδιοκτήτης Παπαδημούλης με διαμερίσματα σε ΜΚΟ

Ο ιδιοκτήτης Παπαδημούλης με διαμερίσματα σε ΜΚΟ

⍆«Θα τα πληρώσει όλα μαζί και μάλιστα στο ακέραιο. Ήγγικεν η ώρα». Με αυτά τα λόγια... στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμαινε το απόγευμα της Τρίτης που μας πέρασε πως τα πράγματα για τον ευρωβουλευτή είχαν αγριέψει εδώ και αρκετό καιρό, από την περίοδο του τελευταίου ανασχηματισμού της κυβέρνησης Τσίπρα, όταν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασης του Νίκου Κοτζιά. 

Τότε είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα του Παπαδημούλη, ο οποίος όμως αρνήθηκε. Υπερασπίστηκε σθεναρά την επιλογή του να παραμείνει και να επανεκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τότε του διαμηνύθηκε... «αρμοδίως» ότι θα πρέπει να κατανοήσει πως είναι η τελευταία φορά που θα είναι υποψήφιος. «Δεν είναι προσωπικό μονοπώλιο και δεν μπορεί να είναι εσαεί επιλογή ενός κόμματος ένα πολιτικό πρόσωπο για τη θέση του ευρωβουλευτή» εξηγεί το στέλεχος της Κουμουνδούρου σχολιάζοντας τις τότε εξελίξεις και την εμμονή του Δημήτρη Παπαδημούλη στον ευρωβουλευτικό θώκο.

Η επιλογή του ισόβιου (όπως θα επιθυμούσε ο ίδιος) ευρωβουλευτή της ευρωπαϊκής προοπτικής και μόνον και η συστηματική αποφυγή κάθε θέσης ευθύνης και φθοράς εν Ελλάδι είχε έντονα ενοχλήσει το κόμμα, αλλά και συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία επέλεξαν να εκτεθούν αναλαμβάνοντας πολιτικές ευθύνες και κυβερνητικά πόστα τα οποία με τη σειρά τους προκάλεσαν αναπόφευκτα φθορά.

Η αποκάλυψη της «επενδυτικής δραστηριότητας» του Δημήτρη Παπαδημούλη κατά την τελευταία περίοδο και η αγορά των 8 διαμερισμάτων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε υποβαθμισμένες αντικειμενικά περιοχές της πρωτεύουσας δεν ξένισαν τους παροικούντες στη Συριζαϊκή Ιερουσαλήμ ή αλλιώς και Κουμουνδούρου. Ούτε και αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν πως το γνωστό κομματικό στέλεχος ενοικιάζει διαμερίσματά του σε ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ. Στο πρόγραμμα δηλαδή που συμμετέχει και η ΜΚΟ «Solidarity Now», της οποίας γενική διευθύντρια είναι η πρωτοξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, καθηγήτρια Οικονομικών.

Στο ΔΣ της ΜΚΟ παρακάθονται γνωστές προσωπικότητες όπως ο Στέλιος Ζαββός (Πρόεδρος) και κουμπάρος του Τζορτζ Σόρος ή ο Νίκος Αλιβιζάτος και άλλοι, γνωστοί και γνωστές θαμώνες, της Αθηναϊκής Λέσχης. Η σύνθεση αυτή παραπέμπει σε άλλα συγγενή τρίγωνα και τετράγωνα, τα οποία μεταξύ τους επεκτείνουν το δίκτυο σχέσεων. Έτσι ανά δυάδες ή τριάδες ή ακόμα και κατά μόνας θα συναντήσουμε τα πρόσωπα αυτά να εμφανίζονται σε δίκες ως μάρτυρες, σε πάνελ ως αναλυτές και σε τηλεοπτικές εκπομπές ως «οσιομάρτυρες». Αρκεί να υπάρχουν οπωσδήποτε κάμερες.

Η ΜΚΟ «Solidariry Now» συμμετέχει στο δίκτυο «Open Society Foundations», που έχει ιδρύσει εδώ και καιρό ο διεθνής χρηματοπιστωτικός παράγων, τουτέστιν διεθνής χρηματιστηριακός παίκτης.

Η ΜΚΟ «Solidarity Now» συνεργάζεται με το πρόγραμμα στήριξης, εγκατάστασης και παροχής στέγασης σε πρόσφυγες και μετανάστες «ΕSΤΙΑ», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου προγράμματος, όπου και έχει αναρτηθεί η λίστα των συνεργατών.

Οι αμαρτωλές σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Ζαββού και... Αμερικανών επιχειρηματιών και το τρίγωνο «Γιώργου Παπανδρέου-Αλέξη Τσίπρα και οικογένειας Μητσοτάκη»*

Διαβάζουμε λοιπόν στο Mononews στις 11/10/2017:

Ο κ. Στέλιος Ζαββός, γνωστός οικονομολόγος και διεθνής επενδυτής, είναι ένας άνθρωπος που κινείται με χαρακτηριστική άνεση μακριά από τη δημοσιότητα. Το «φόρτε» του δεν είναι οι συνεντεύξεις και οι δεξιώσεις, αλλά οι κλειστές πόρτες και οι συμφωνίες στο παρασκήνιο. Σε αυτό τον παραδέχονται εχθροί και φίλοι. Γι΄ αυτή του την αποτελεσματικότητα, έχει καταφέρει να αναπτύξει σχέσεις με όλα τα ισχυρά οικονομικά «σπίτια» της Αμερικής, και είναι κοινό μυστικό μεταξύ των παροικούντων την κυβερνητική «Ιερουσαλήμ» ότι ο Στέλιος Ζαββός είναι ο «μαέστρος» που οργάνωσε και συντόνισε τα πιο σημαντικά επενδυτικά ραντεβού του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στις ΗΠΑ. Διασταυρωμένες πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Ζαββός συμμετέχει ενεργά στο team που οργανώνει το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ και μάλιστα ότι έχει αναλάβει το κομμάτι των συναντήσεων του Έλληνα Πρωθυπουργού με τους πιο ισχυρούς Αμερικανούς επενδυτές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στις συναντήσεις αυτές θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα.

Φίλος του Paulson και κουμπάρος του Soros

Ο κ. Ζαββός, ιδρυτής του επενδυτικού fund Zeus Capital, που επενδύει σε ακίνητα στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, πρόεδρος του «Solidarity Now», της οργάνωσης που βοηθά και υποστηρίζει όσους πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση, και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αποφοίτων του Χάρβαρντ, διατηρεί καλές σχέσεις με το λόμπι των top επενδυτών. Και είναι γνωστό ότι είναι κουμπάρος του George Soros και διατηρεί άψογες σχέσεις με τον John Paulson.

Μάλιστα κάθε χρόνο -τον Φεβρουάριο- διοργανώνει ένα τραπέζι «εργασίας» στη Νέα Υόρκη, όπου παρακάθονται μερικά από τα πιο ισχυρά ονόματα του πλανήτη. Ανάμεσα τους top επενδυτές, νομπελίστες οικονομολόγοι, οικονομικοί σύμβουλοι διεθνών οργανισμών. Το θέμα σε αυτό το κλειστό δείπνο είναι πάντα το ίδιο «που πάει το διεθνές επενδυτικό περιβάλλον και τι σηματοδοτούν οι εκάστοτε οικονομικές και γεωπολιτικές εξελίξεις».

Τα διάσημα dinners

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Φεβρουάριο του 2017 στο δείπνο είχαν παρακαθήσει -όπως ανέφεραν σχετικά δημοσιεύματα- οι Byron Wien, Vice Chairman Blackstone, George Soros, επενδυτής, John Paulson, επενδυτής και μέτοχος Τράπεζας Πειραιώς, Alpha Bank και ΕΥΔΑΠ, Louis Bacon, ιδιοκτήτης Moore Capital, Jeffrey Sachs, καθηγητής στο Columbia University, Joseph Stiglitz, νομπελίστας καθηγητής στο Columbia University, Nouriel Roubini, καθηγητής στο New York University, Wesley Clark, τ. αρχιστράτηγος των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, Dr Jacob Frenkel, Chairman JPMorgan Chase International, και Martin Indyk, επικεφαλής του Brookings Institution.

Πού πας ρε Καραμήτρο κατά το «πού πας κύριε Παπαδημούλη»

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι σε θέση να γνωρίζει πλήρως την πολιτική γεωγραφία της χώρας, καθώς και τις μερικές, τμηματικές ή ομαδοποιημένες σχέσεις και επαφές δικτύων ατόμων και πολιτικών ομάδων στην Ευρώπη. Πολιτικά είναι απολύτως εκτεθειμένος όπως αφήνουν να εννοηθεί οι σύντροφοί του στην Κουμουνδούρου. Ξέρει πως οι τελευταίες ευρωεκλογές ήταν και η τελευταία του ευκαιρία. Η «επένδυση» λοιπόν δεν ήταν αποκύημα επιπόλαιης σκέψης αλλά προϊόν συγκεκριμένου σχεδιασμού.

Γνώριζε ο Δημήτρης Παπαδημούλης πως θα ξεσπούσε θόρυβος με την αποκάλυψη της αγοράς 8 διαμερισμάτων μέσα σε έναν χρόνο. Ήξερε πώς θα ξεσπούσε ακόμα μεγαλύτερος θόρυβος με την αποκάλυψη της ενοικίασης τριών διαμερισμάτων του σε ΜΚΟ προς 5 και κάτι ευρώ το τετραγωνικό. Υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται, δεν λέγονται και δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα στον χώρο της Αριστεράς. Αυτή τη λεπτομέρεια τη γνώριζε άριστα ο ευρωβουλευτής της κυβερνώσας Αριστεράς. Άρα επέλεξε και την ώρα και τη στιγμή, αλλά και τον τρόπο. Τα υπόλοιπα είναι για τα πάνελ της τηλεόρασης και τα μικροπολιτικά παιχνιδάκια των πολιτικών συντακτών.

Σημειώσεις

*Στην Ελλάδα ο κ. Ζαββός εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, και ως πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Solidarity Now Foundation, μέσω της οποίας ο κ. Σόρος διοχέτευσε στην εγχώρια αγορά μόνον το 2016 πάνω από 500 εκατ. ευρώ για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Η γνωριμία των δύο χρονολογείται σε βάθος 20ετίας και μάλιστα ο Τζ. Σόρος ήταν εκείνος που πάντρεψε τον Στ. Ζαββό με τη Σοφία Δοξιάδη, τον Ιούνιο του 2004, στον Ιερό Ναό του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα.

Ο γάμος τους και η εκδήλωση που ακολούθησε σε ιστορικό ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος χαρακτηρίστηκαν ως το γεγονός της δεκαετίας στα αστικά σαλόνια των Αθηνών. Εννέα χρόνια αργότερα, ο 'Ελληνας επενδυτής ανταποδίδει την κουμπαριά, παντρεύοντας για τρίτη φορά τον 83χρονο τότε Σόρος στη Νέα Υόρκη με τη φαρμακοποιό Ταμίκο Μπόλτον.

Στις αρχές Νοεμβρίου 2009, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου είχε αναλάβει μόλις την πρωθυπουργία, ο Σόρος έρχεται στην Αθήνα ως «ένας από τους 200 καλεσμένους της δεξίωσης που έδωσε ο επιχειρηματίας Στ. Ζαββός και η σύζυγός του, Σοφία Δοξιάδη, με αφορμή τα βαφτίσια της κόρης τους». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της περιόδου, κατά το 48ωρο της παραμονής του πραγματοποιήθηκε δεξίωση προς τιμήν του, «που διοργανώθηκε από τον κ. Ζαββό στην Αθηναϊκή Λέσχη και στο ακροατήριο, που αποτελούνταν από πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, ο κ. Σόρος στη σύντομη τοποθέτησή του απέφυγε να αναφερθεί διεξοδικά στη διεθνή κρίση και τις προοπτικές εξόδου από αυτή, αλλά ασχολήθηκε με περισσότερο γεωστρατηγικού περιεχομένου θέματα…».

Το διάβασα στο www.zougla.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψεις:
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τις αρνητικές σκέψεις πιο αποτελεσματικά.
  • Πώς να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σου ισορροπία.
  • Πώς να καλλιεργείς μια νοοτροπία που σε βοηθά να προσεγγίζεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και επιμονή.
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
  • Περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Παρουσιάζει 200 επιδραστικές πεποιθήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως καθημερινά εργαλεία ενδυνάμωσης.
  • Περιλαμβάνει το μοναδικό Ημερολόγιο Επιτυχίας, το οποίο σε βοηθά να οργανώνεις τις σκέψεις, τους στόχους και την προσωπική σου πρόοδο.
VOICE HEALINGΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
01 / 06
Voice Healing από τον Σταύρο Πλουμιστό

Η φωνή ενεργοποιεί τον κόσμο των νοερών εικόνων

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί συνδυάζουν τη φωνή, τον ρυθμό και τη μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής παρατήρησης.

Καθοδηγούμενη φωνήΗχητικές δονήσειςΝοερές εικόνες
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VOICE HEALING
Επιλέγεις συνεδρία ή podcast
Δημιουργείς έναν ήρεμο χώρο
Ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση
Σχηματίζεις θετικές νοερές εικόνες
Επαναλαμβάνεις με συνέπεια
Πώς λειτουργεί το Voice Healing

Μια οργανωμένη διαδρομή καθοδηγούμενης ακρόασης

Επιλέγεις το θέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ακούς σε έναν ήρεμο χώρο και ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση. Η διαδικασία σε προσκαλεί να συγκεντρωθείς, να παρατηρήσεις και να δημιουργήσεις νέες εσωτερικές εικόνες.

ΕπιλογήΑκρόασηΑπεικόνισηΕπανάληψη
Η μεθοδολογία των νοερών εικόνων

Η σκέψη αποκτά μορφή, χρώμα και κατεύθυνση

Μέσα στον νοητικό χώρο σχηματίζονται εικόνες φωτός, φύσης, δύναμης, αγάπης και νέων δυνατοτήτων. Η φωνή καθοδηγεί την προσοχή και βοηθά τον ακροατή να βιώσει συνειδητά τη θετική εσωτερική απεικόνιση.

Νοερή απεικόνισηΘετικές εικόνεςΕσωτερική συγκέντρωση
VOICE
HEALING
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
PODCASTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Θεραπευτικές συνεδρίες και podcasts

Ένας κόσμος περιεχομένου για διαφορετικές ανάγκες

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει θεματικές συνεδρίες και podcasts για την αυτογνωσία, τις πεποιθήσεις, την αυτοεκτίμηση, τη διαχείριση του άγχους, την προσωπική εξέλιξη και θέματα της καθημερινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΗΣ
ELVI
ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΣΑ
ΚΛΥΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Είπαν για το Voice Healing

Αληθινές φωνές, διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες

Δώδεκα άνθρωποι μοιράζονται τη δική τους προσωπική εμπειρία από τη μέθοδο και την καθοδηγούμενη διαδικασία ακρόασης. Δείτε και ακούστε τι δηλώνουν για την επαφή τους με το Voice Healing.

12 μαρτυρίεςΠροσωπικές εμπειρίεςΑληθινές φωνές
Voice Healing
Πλάνο Θεραπείας
Premium Plan

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το Voice Healing

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing για έναν μήνα. Το Premium Plan περιλαμβάνει τις θεραπευτικές συνεδρίες και τα podcasts που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

65€
Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing
ΕΠΙΛΟΓΗ PREMIUM PLAN
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΟΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ / ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PLOUMISTOS.COM

Επικοινωνία με τον Σταύρο Πλουμιστό

Για πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική επικοινωνία, συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

PLOUMISTOS LIVE VIDEO

🎥 Τα πιο πρόσφατα βίντεο
Φόρτωση βίντεο…
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,639,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,246,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1372,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,570,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1760,ΒΙΝΤΕΟ,1330,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,251,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,182,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,178,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,51,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1772,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,75,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6451,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,107,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,115,Στηρίζω,346,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3542,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,114,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1056,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,120,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Ο ιδιοκτήτης Παπαδημούλης με διαμερίσματα σε ΜΚΟ
Ο ιδιοκτήτης Παπαδημούλης με διαμερίσματα σε ΜΚΟ
Ο ιδιοκτήτης Παπαδημούλης με διαμερίσματα σε ΜΚΟ
https://i1.wp.com/voliotaki.gr/wordpress/wp-content/uploads/2020/05/2870272.jpg?resize=620%2C330&ssl=1
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_180.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_180.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content