Η ενέργεια της ευλογίας

Η ενέργεια της ευλογίας

⍆Η ευλογία της Βίβλου, έχει ένα πλούσιο και βαθύ νόημα που εμείς οι σύγχρονοι,... μην έχοντας πια σε μεγάλο βαθμό την ανάλογη βιβλική νοοτροπία, δεν είμαστε σε θέση να συλλάβουμε, σε όλο του το εύρος. 

Στην Βιβλική νοοτροπία, η ευλογία έχει τη δύναμη να επιτύχει αυτό που εκφράζει, αν και δεν έχει τίποτα να κάνει με τη μαγεία. 

Η δύναμη της ευλογίας έχει την πηγή της στην γενναιοδωρία του Θεού. Ο Θεός ευλογεί τόσο άμεσα όσο και έμμεσα, δηλαδή διαμέσου ενός ιερέως ως ενδιάμεσου. Ως εκ τούτου, η ευλογία πραγματοποιείται μόνο εάν ένας άνθρωπος είναι πιστός στις εντολές του Θεού.

Αντικείμενο της ευλογίας μπορεί να είναι η γονιμότητα, η υγεία, η αφθονία, η μακροζωία, η χαρά της ζωής, κάθε υλικό ή πνευματικό αγαθό. Με την ευλογία του ανθρώπου αυτός αντλεί από τον πλούτο του Θεού. Είναι μια ευχή και μια προσευχή που αφήνεται στο Θεό να πραγματοποιήσει. Η βιβλική ευλογία είναι, επομένως, μια αναγγελία βέβαιων αλλά και αναμενόμενων αγαθών που θα διατεθούν και θα χαροποιήσουν τον αποδέκτη. Εκφράζεται με τη μορφή μιας γεμάτης εμπιστοσύνη στο Θεό ικεσίας και ολοκληρώνεται με τη δοξολογία και την ευχαριστία όταν, το δώρο που έγινε πραγματικότητα, γίνεται η απόδειξη της Θεϊκής γενναιοδωρίας.

Στους μεσσιανικούς καιρούς το κατεξοχήν δώρο και ευλογία του Θεού είναι η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος (στον Ιορδάνη ποταμό με την βάπτιση του Ιησού και την Πεντηκοστή ). Αυτή η Ευλογία ρέει άφθονη στο Χριστό ο οποίος γίνεται η πηγή κάθε ευλογίας. Διότι αυτός είναι το κατεξοχήν «Δώρο» του Πατέρα στους ανθρώπους, και από αυτόν προέρχονται όλα τα άλλα δώρα, μεγαλύτερο των οποίων είναι το Άγιο Πνεύμα, ως εκ τούτου, ο Χριστός είναι η ευλογία μας.

Η ευδαιμονία ή η ευλογία, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ροή της ενέργειας που έρχεται από τον Πυρήνα σας. Κάθε άνθρωπος έχει αυτήν την δεξαμενή ενέργειας που ονομάζουμε ευλογία επειδή ο καθένας μας είναι ένας Σπινθήρας του Θεού. Η ενέργεια του Παντοδύναμου που δημιούργησε ολόκληρο το Σύμπαν και τον Κόσμο βρίσκεται μέσα σε όλους μας.

Αυτή η ενέργεια της ευλογίας διατρέχει ορισμένους ανθρώπους περισσότερο από άλλους. Το μυστικό τους είναι ότι την χρησιμοποιούν ενώ οι άλλοι δεν την χρησιμοποιούν. Οι ενέργειες που χρησιμοποιείτε στο Σύμπαν αυξάνονται - ειδικά οι ευλογίες σας, η αγάπη, η ευγνωμοσύνη, η χάρη, η ταπεινότητα και η ομορφιά. Καθώς τις χρησιμοποιείτε τις αυξάνετε, γιατί αντλείτε περισσότερο από τον Πυρήνα σας. Καθώς ο Πυρήνας ανοίγει τη ροή της ενέργειας, το ρεύμα αυξάνεται στη ζωή σας.

Στην αρχαιότητα η ευλογία των παιδιών θεωρούνταν πολύ σημαντική, και τα παιδιά ακόμα τσακώνονταν μεταξύ τους για το ποιος θα λάμβανε την ευλογία του πατέρα. Και ένας γάμος που είναι ευλογημένος είναι ένας διαφορετικός γάμος από έναν που δεν είναι.

Μπορείτε να ευλογείτε τα ρούχα και το φαγητό σας. Πριν πιείτε ένα φλιτζάνι νερό, ευλογήστε το. Πριν χρησιμοποιήσετε ένα κρεβάτι, πριν πάρετε οποιοδήποτε έπιπλο στο σπίτι σας, μπορείτε να το ευλογήσετε. Και προτού σφίξετε τα χέρια σας με κάποιον, ευλογήστε τα χέρια του.

Μπορείτε να ευλογείτε τα λουλούδια σας, τα δέντρα, ακόμη και τα χρήματά σας. Ευλογήστε τα χρήματα που σας δίνονται είτε νοητικά είτε με τα χέρια σας, και θα δείτε τη διαφορά.

Γιατί να το κάνουμε αυτό; 

Οι άνθρωποι και τα πράγματα είναι γεμάτα με αρνητικά συναισθήματα και αρνητικό ηλεκτρισμό, ειδικά τα χρήματα! Τόσος εκνευρισμός, τόσο μίσος, εκδίκηση, αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις συνδέονται με τα χρήματα που δεν πρέπει να τα βάζετε στην τσέπη σας, εκτός αν είναι πρώτα ευλογημένα.

Πώς γίνονται οι ευλογίες;
  • Εάν ευλογείτε με το χέρι σας, οραματίζεστε ένα φως στην παλάμη σας που φλέγεται στο κεφάλι αυτού του ατόμου. Το κέντρο της κεφαλής φορτίζεται. Αυτό είναι για να δώσει ενέργεια.
  • Μπορείτε να θεραπεύσετε μεταδίδοντας ενέργεια στο μέτωπο.
  • Εάν ευλογείτε με τη φωνή σας, ψιθυρίζετε και στέλνετε τις ευλογίες μέσω της φωνής σας.
  • Εάν ευλογείτε με τη σκέψη σας, φαντάζεστε το άτομο και τον περιβάλλετε με βιολετί ενέργεια.
Το διάβασα από τα episkopisyrou.gr - elenastral.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,572,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,622,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,35,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,39,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,44,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9097,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,34,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5709,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2285,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,451,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Η ενέργεια της ευλογίας
Η ενέργεια της ευλογίας
Η ενέργεια της ευλογίας
https://episkopisyrou.gr/wp-content/uploads/2016/12/praying-752x412.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_17.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_17.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content