Ελληνοτουρκικά: Πού το πάει ο Ερντογάν μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου με τον υπουργό Άμυνας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ελληνοτουρκικά: Πού το πάει ο Ερντογάν μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου με τον υπουργό Άμυνας

⍆Το ερώτημα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των Τούρκων στο Αιγαίο και μέχρι πού... θα μπορούσε να φτάσει η Άγκυρα για να πάρει τη «ρεβάνς» από την Αθήνα μετά το φιάσκο της εισβολής λαθρομεταναστών στον Έβρο, είναι τα δύο ερωτήματα που απασχολούν σε υψηλό επίπεδο την κυβέρνηση και τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας.

Η κίνηση δύο οπλισμένων τουρκικών μαχητικών F-16 να προχωρήσουν στην παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στις Οινούσσες, την Παναγιά, το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, αποτελεί ένα νέο ποιοτικό χαμηλό, ακόμη και για τα δεδομένα της Τουρκίας.

Η παρενόχληση του ελληνικού στρατιωτικού ελικοπτέρου NH-90 που μετέφερε τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον στρατηγό Φλώρο, αποτυπώθηκε καρέ-καρέ από τον φωτογραφικό φακό. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευρισκόμενος στο εσωτερικό του ελικοπτέρου παρακολουθούσε με ψυχραιμία ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 που βρισκόταν σε πολύ μικρή απόσταση από το ελληνικό NH-90. «Το ελικόπτερο που μας μετέφερε υπέστη παρενόχληση από τουρκικά μαχητικά. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν νιώσαμε αυτή την παρενόχληση. Αντιθέτως, όταν σηκώσαμε τα μάτια ψηλά στον ουρανό είδαμε τα ελληνικά μαχητικά που ήδη είχαν διώξει από την περιοχή τα τουρκικά μαχητικά, εδώ στο Φαρμακονήσι» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές από πλευράς Τουρκίας, δεν βοηθούν στην εκτόνωση της έντασης, που θα έπρεπε να επιζητούν και οι δύο πλευρές αυτήν την ώρα. Εμείς πάντως δεν πτοούμεθα καθόλου».


Με μια ανακοίνωση υψηλών τόνων, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την προκλητική παρενόχληση από τουρκικά αεροσκάφη του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Αμύνης και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. «Πρόκειται για ακόμη μια απαράδεκτη τουρκική ενέργεια. Μια ενέργεια που επιβεβαιώνει για μια εισέτι φορά τον αρνητικό ρόλο που διαδραματίζει η Τουρκία στην περιοχή, επιμένοντας σε αναχρονιστικές αντιλήψεις των διεθνών σχέσεων καθώς και σε μια αδιέξοδη παραβατικότητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών και προστίθεται: «Την καλούμε να εισέλθει στον 21ο αιώνα. Nα ακολουθήσει το παράδειγμα της Ελλάδας και των λοιπών χωρών της περιοχής και να εργαστεί εποικοδομητικά στο πλαίσιο των κανόνων καλής γειτονίας, σεβόμενη και όχι παραβιάζοντας συστηματικά το διεθνές δίκαιο».

Κύμα μαζικών υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά

Εκτός από τις δύο χαμηλές πτήσεις πάνω από Οινούσσες και Αγαθονήσι το πρωί της Κυριακής άλλα 8 οπλισμένα τουρκικά F-16 έκαναν ακόμα 11 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά από τις 16:00 μέχρι τις 16:53 το απόγευμα της Κυριακής.


Στις 16:00, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από Φαρμακονήσι από τα 2.700 έως τα 8.000 πόδια και πάνω από το Αγαθονήσι στα 11.000 πόδια. Στη συνέχεια, δεύτερο ζεύγος τουρκικών F-16 στις 16:04, 16:05 και 16:07 πέταξε πάνω από Αρκιούς και δύο φορές πάνω από Λειψούς στα 23.000 πόδια. 


Έπειτα τρίτο ζεύγος πέταξε στις 16:14 ξανά πάνω από το Φαρμακονήσι στα 17.500 πόδια, στις 16:18 πάνω από Λειψούς στα 10.000 πόδια, στις 16:19 και στις 16:20 πάνω από Αρκιούς στα 11.000 και 14.000 πόδια αντίστοιχα και στις 16:23 πάνω από Αγαθονήσι στα 12.000 πόδια. Τέλος στις 16:53, τέταρτο ζευγάρι τουρκικών μαχητικών πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από την Παναγιά στα 32.000.


«Έχουν τρελαθεί στις υπερπτήσεις σήμερα οι Τούρκοι, ένα συνεχές βουητό ακούγεται από πάνω μας» είπε στο protothema.gr κάτοικος της Λέρου, ενός από τα μεγαλύτερα νησιά της Δωδεκανήσου που βρίσκεται κοντά στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι.

Καρέ-καρέ η παρενόχληση στο ελικόπτερο Παναγιωτόπουλου

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μέσα από το στρατιωτικό ελικόπτερο NH-90 στο οποίο επέβαιναν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας: Οι Τούρκοι επιδιώκουν να λειτουργούν στο Αιγαίο σαν... δερβέναγες και με τις καθημερινές προκλήσεις τους επιχειρούν να παγιώσουν διεθνώς την αντίληψη ότι νησιά όπως οι Οινούσσες, το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι είναι δήθεν αμφισβητούμενης κυριαρχίας.


Δεδομένου ότι ουδείς μπορεί να έχει πλέον αμφιβολίες σχετικά με την στρατηγική που η Άγκυρα πλέον ξεδιπλώνει στο «πεδίο», το ερώτημα είναι αν η τουρκική επιθετικότητα θα μπορούσε να ξεπεράσει το σημείο βρασμού και να φτάσει σε έκρηξη, σε μια εποχή που η διεθνής κοινότητα είναι απορροφημένη με την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.


Καθώς όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η τουρκική οικονομία θα χρειαστεί στήριξη με εξωτερικό δανεισμό κατά πάσα πιθανότητα από το ΔΝΤ, το ερώτημα είναι μήπως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι σύμβουλοί του αποφασίσουν να απελευθερώσουν την αμετροέπειά τους στο Αιγαίο ακόμη και μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.


Το προηγούμενο διάστημα Τούρκοι αξιωματούχοι ισχυρίζονται δημοσίως -και με συχνότητα που εγείρει πρόσθετους προβληματισμούς- ότι νησιά του Αιγαίου έχουν δήθεν «καταληφθεί» από την Ελλάδα. Χωρίς έλεγχο και φρένο από τις θεωρούμενες ισχυρές δυνάμεις του πλανήτη, δίχως κοινή λογική, κουρελιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου, οι Τούρκοι προσπαθούν να παραχαράξουν τα προβλεπόμενα από τις διεθνείς συνθήκες βάσει των οποίων νησιά των Δωδεκανήσων όπως το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι εντάχθηκαν στην ελληνική επικράτεια.Το διάβασα στο www.protothema.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,610,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,234,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,237,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2497,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: Ελληνοτουρκικά: Πού το πάει ο Ερντογάν μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου με τον υπουργό Άμυνας
Ελληνοτουρκικά: Πού το πάει ο Ερντογάν μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου με τον υπουργό Άμυνας
Ελληνοτουρκικά: Πού το πάει ο Ερντογάν μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου με τον υπουργό Άμυνας
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-05-04/panagiwtopoulos-arthrou.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_11.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_11.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content