Το 90% του πληθυσμού θα αφανιστεί αν εκλείψει η ηλεκτρική ενέργεια;

Το 90% του πληθυσμού θα αφανιστεί αν εκλείψει η ηλεκτρική ενέργεια;

⍆Επιστημονικές μελέτες που ερευνούν τις επιπτώσεις που θα επέρχονταν στην κοινωνία... αν ξαφνικά εκλείψει η ηλεκτρική ενέργεια αναφέρουν ότι ένα τόσο σημαντικό γεγονός ίσως και να οδηγούσε στην απώλεια έως και του 90% του πληθυσμού. 

Μια υπόθεση που γεννά ένα σημαντικό ερώτημα: Αφού κατορθώσαμε να ζήσουμε χιλιάδες χρόνια χωρίς το ηλεκτρικό ρεύμα, γιατί να κινδυνεύσουν τόσες ζωές από την απώλεια τού;

Η απάντηση είναι ότι η σύγχρονη κοινωνία βασίζεται σε δομές που στο σύνολο τους εξαρτώνται από τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας. Σε μια περίπτωση γενικευμένου πολέμου είναι δεδομένο ότι ένας από τους πρώτους στόχους θα είναι η εξουδετέρωση των δικτύων ηλεκτροδότησης καθώς έτσι θα επέρχονταν αποδιοργάνωση στην κοινωνία.

1. Δεν υπάρχει νερό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα
Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από την εποχή που το νερό που χρειαζόμασταν το περνάμε από το πηγάδι της αυλής. Σήμερα για τις βασικές ανάγκες μας σε νερό εξαρτόμαστε σχεδόν αποκλειστικά από το δίκτυο υδροδότησης και για να λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια. Εάν παράλληλα με την απώλεια του ηλεκτρικού ρεύματος προσθέσουμε και την απώλεια της υδροδότησης τότε η ζωή στην πόλη γίνετε εξαιρετικά δύσκολη. 

Σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών βλέπουμε ότι ένα από τα πρώτα ζητούμενα είναι η αποστολή εμφιαλωμένου νερού στους πάσχοντες. Ας φανταστούμε αυτό να συμβαίνει στο σύνολο της χώρας τότε συνειδητοποιούμε το μέγεθος των επιπτώσεων για τον πληθυσμό.

2. Η πρόσβαση σε τρόφιμα είναι δύσκολη χωρίς τον ηλεκτρισμό
Στις αστικές περιοχές η τροφοδοσία σε τρόφιμα γίνετε μέσω των καταστημάτων τροφίμων των γνωστών σουπερμάρκετ. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι πόλεις μπόρεσαν να μεγαλώσουν και να γιγαντωθούν στο πέρασμα των αιώνων γιατί επιτεύχθηκε η αδιάλειπτη μεταφορά και συντήρηση των τροφίμων που χρειάζονταν οι χιλιάδες άνθρωποι που κατοικούν σε αυτές. Ως αντίλογο θα πει κάποιος ότι για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αγροτικές περιοχές η πρόσβαση σε τρόφιμα θα είναι ευκολότερη. Όμως, στις σύγχρονες κοινωνίες το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού ζει στα αστικά κέντρα.

3. Χωρίς ηλεκτρισμό δεν υφίσταται σύγχρονη ιατρική
Τα νοσοκομεία δεν λειτουργούν χωρίς συνέχει παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να διαθέτουν γεννήτριες όμως αυτές καλύπτουν έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και όχι για το σύνολο των λειτουργιών του νοσοκομείου. 

Μια διακοπή της ηλεκτροδότησης που θα διαρκέσει αρκετές ημέρες είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αποδιοργάνωση όσο φιλότιμες και αν είναι οι προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού.

Καταλήγοντας, χωρίς να χρειαστεί να επικαλεσθούμε και άλλα παραδείγματα είναι σαφές ότι τις τελευταίες δεκαετίες ο τρόπος ζωής του ανθρώπου είναι αναπόσπαστα εξαρτημένος από την ηλεκτρική ενέργεια. Στους σύγχρονους πολέμους διαπιστώνουμε ότι μόλις διακόπτεται σε μια πόλη η παροχή του ηλεκτρισμού δημιουργείται μια αλληλουχία γεγονότων όπως η έλλειψη νερού, η διακοπή των επικοινωνιών, η αύξηση της εγκληματικότητας που καθιστούν την πόλη μη κατοικήσιμη ζώνη.

Για αυτό λοιπόν κάθε οικογένεια ή μεμονωμένο άτομο θα πρέπει να έχει προετοιμάσει ένα σχέδιο διαφυγής το οποίο θα ενεργοποιήσει σε μια μεγάλη φυσική καταστροφή ή μια μείζονα κρίση που θα προβλέπει την άμεση απομάκρυνση από τον τόπο της κατοικίας.

Το διάβασα στο epiviosi.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,569,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,30,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2280,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,19,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Το 90% του πληθυσμού θα αφανιστεί αν εκλείψει η ηλεκτρική ενέργεια;
Το 90% του πληθυσμού θα αφανιστεί αν εκλείψει η ηλεκτρική ενέργεια;
Το 90% του πληθυσμού θα αφανιστεί αν εκλείψει η ηλεκτρική ενέργεια;
http://www.epiviosi.gr/wp-content/uploads/2019/09/shtf-3-600x400.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/90_6.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/90_6.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content