Απίστευτο - Κήδεψαν 73χρονο και ένα μήνα μετά τον βρήκαν να μένει σε… ίδρυμα
Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε η σορός του άγνωστου άνδρα, οι αρμόδιες Αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διαμένει εκεί και το οποίο είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το βράδυ της Δευτέρας τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο 73χρονος δεν είχε πεθάνει και πως είναι ζωντανός και φιλοξενείται στο ίδρυμα στην περιοχή των Κολυμπίων.
Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός. Αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στις 25 του περασμένου μήνα στο νεκροταφείο Ρόδου.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου και η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί.


