================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αλλαγή εποχής στην Ελλάδα! - Μπόνους 5000 για την αγορά οποιουδήποτε ηλεκτρικού Ι.Χ – Τι προτείνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Νομοσχέδιο δίνει κίνητρα σε όσους αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο,...
επιδιώκεται να αντικαταστήσει τα βενζινοκίνητα για το… «καλό του περιβάλλοντος.

Όπως αποκαλύπτεται, θα δοθεί μπόνους 5000 ευρώ, σε όποιον αγοράσει ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο ακόμα και θέση στάθμευσης μπροστά από το σπίτι.

Στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030, το υπουργείο Περιβάλλοντος καταθέτει νομοσχέδιο, προκειμένου να μπει η ηλεκτροκίνηση για τα καλά στην ζωή μας. «Μακάρι! Όλοι πρέπει να το κάνουμε για να βοηθήσουμε το περιβάλλον», αναφέρουν πολίτες μπροστά στην κάμερα.

Το νομοσχέδιο προβλέπει, μεταξύ άλλων:

  • Μπόνους 5000 για την αγορά οποιουδήποτε ηλεκτρικού ΙΧ
  • Όφελος 500-1000 ευρώ σε περίπτωση που οδηγήσει το παλιό του βενζινοκίνητο σε απόσυρση, καθώς και μηδενικά τέλη ταξινόμησης.
  • Επιπλέον θα υπάρξουν επιδοτήσεις για ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα, ενώ θα δοθούν και κίνητρα για το άνοιγμα ηλεκτρικών βενζινάδικων.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα μπορούν να έχουν, ωστόσο, την ίδια αυτονομία με τα βενζινοκίνητα, καθώς θα έχουν απόλυτη ανάγκη τα ηλεκτρικά βενζινάδικα για να κινηθούν σε αντίθεση με τα βενζινοκίνητα, τα οποία μπορούν να έχουν στο πορτμπαγκάζ μπιτόνια με βενζίνη για ώρα ανάγκης.

Η αυτοκίνηση θα γίνει περισσότερο ελεγχόμενη και πιο αργή.

Ας δούμε το ρεπορτάζ και ας θυμηθούμε μετά ξανά τι εστί Ατζέντα 2030:Αλλαγή εποχής στην Ελλάδα! - Μπόνους 5000 για την αγορά οποιουδήποτε ηλεκτρικού Ι.Χ – Τι προτείνουν (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 4:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.